Eşini yeni kaybetmiş Antalya'da yaşayan kim var ?

Canım benim Allahım dayanma savaşma gücü versin sana. İnanıyorum ki evladın büyüdükçe ondan başka bir şeye ihtiyacın kalmayacak. Ben belki kaybetme acısı yasamadim ama eşimden ayrildigimda 2 kızım öyle destekti ki hayatıma tüm zorluklara rağmen tutundum dünyaya.. Rabbim başka acı yaşatmasın sana..
AMİN

Rabbim sabir ve dayanma gucu versin size :KK43: basiniz sag olsun mekani cennet olsun. Gece gece icimi acittiniz:KK43:

Rabbim sabir ve dayanma gucu versin size :KK43: basiniz sag olsun mekani cennet olsun. Gece gece icimi acittiniz:KK43:
bu da benim sınavım demek ki ne yapalım çaresiz dayanacağım bebeğime bakabilmeliyim. çok teşekkür ederim desteğiniz için

Merhaba kızlar
6 ay önce çok sevdiğim eşimmi kaybeettttim. hastalığının şokunu yaşarken onu kaybetmenin şokunu yaşadım. her şey çok hızlı oldu.onu kaybettiğim de bebeğim henüz 8 aylıktı.
bir insanı en iyi aynı şeyi yaşayan bilir diye düşündüm

bu arada astroloji ile amatör ilgilenen varsa Antalya da konuşmak isterim
yani hayata tutunmanın yollarını arıyorum

Antalyada kim var tanıdığınız ya da aileden. Hani diyorum kendi ailenize yakın bi yere mi taşınsanız. Destek olurlar tek basına çok zor bebek bakmak hoş çoğu kadın tek bakıyo ya neyse.

Antalyada kim var tanıdığınız ya da aileden. Hani diyorum kendi ailenize yakın bi yere mi taşınsanız. Destek olurlar tek basına çok zor bebek bakmak hoş çoğu kadın tek bakıyo ya neyse.
ailemin yanındayım aynı binada alt üst oturuyoruz

Merhabalar...
Öncelikle başın sağolsun Allahım dayanma gücü versin canım sana ...
Ben de antalya da yaşıyorum konuşmak istersen burada olacağım..
Benim de bir ki,im var 22 aylık 🥰

• Beğen
Reactions: iiz
X