Eşin yeni açtığı iş yerine hediye?

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Eşim bayan kuaför salonu açtı.Ama başkası çalıştıracak.Kendi erkek kuaförü ve yeni açtığı yerle dükkanı yan yana.Yeni dükkana hayırlı olsun diye hediye alıyorum diyorum ama ne alsam karar veremedim.Bir de hediyeyi eşimin dükkana mı göndersem yeni dükkana mı?

Eşiniz çalıştırmayacaksa bence hediye göndermeyin
Açılış yapılacaksa saksı çiçeği gönderebilirsiniz

Onun yerine kendin pasta yap ne bileyim aksama güzel yemek yap şarap aç evde yap jestini
Dükkana göndersen esin orda değil eşine gondersen dükkan o değil zaten o işletmeyecek orada bulunmayacak boşver

Eşimin arkadaşı çalıştıracak.
Sebeb mülk olsada hediye şahsa alınır
Hediyeyi kim için yapacaksınız hayırlı olsun kime deniyor
Eşinizin arkadaşınaysa eşinizle birlikte birşey alın
Eşinizeyse başkasının işlettiği dükkana hediye gitmesi garip olur
Açılış gibi bir kutlama olacaksa saksı çiçek olur
Kadın kuaförü varlığımı hissettireyim diyosanız düğün fotonuzu çerçeveletip yollayın. Bu şaka tabi

Onun yerine kendin pasta yap ne bileyim aksama güzel yemek yap şarap aç evde yap jestini
Dükkana göndersen esin orda değil eşine gondersen dükkan o değil zaten o işletmeyecek orada bulunmayacak boşver
Dışarda bir kutlama yapacağız zaten.
Eşimin dükkanıyla yeni dükkan yanyana.Ne bileyim tablo falan alsam dedim.Eşimin dükkana göndersem?

Sebeb mülk olsada hediye şahsa alınır
Hediyeyi kim için yapacaksınız hayırlı olsun kime deniyor
Eşinizin arkadaşınaysa eşinizle birlikte birşey alın
Eşinizeyse başkasının işlettiği dükkana hediye gitmesi garip olur
Açılış gibi bir kutlama olacaksa saksı çiçek olur
Kadın kuaförü varlığımı hissettireyim diyosanız düğün fotonuzu çerçeveletip yollayın. Bu şaka tabi
Eşime göndersem dükkanın dekorasyonunda kullanabileceği birşey?
Eşim erkek kuaförü ama iş yerinin bulunduğu yer kuaförler sokağı bayan kuaförleri çok.Varlığımdan haberdar hepsi.O konuda sıkıntı yok

Gümüş çerçeveli nazar boncuğu duvara asmak için olabilir bence.

Güzel bir duvar saati olabilir.

Duvara Esma-ül hüsna olabilir, Fatiha suresi olabilir

Dışarda bir kutlama yapacağız zaten.
Eşimin dükkanıyla yeni dükkan yanyana.Ne bileyim tablo falan alsam dedim.Eşimin dükkana göndersem?
İyi öyle yap o zaman yeni dükkana gönder zaten teslim alırken yan taraftan iki dakika cagirirlar

Back
X