• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İleri hareket yüzde 25 çıkmış görmediniz sanırım.tüp bebekle gebelik olabilir yani.lütfen dikkatli bakın çünkü arkadaş daha olumsuz düşünebilir
Arkadaş olumsuz konuşunca moralim bozulmadı değil bozuldu , tüp bebek bile olmayabilir gibi bir şey söyledi ama daha sonra burda başka arkadaşların yaşadığı sorunları okudum netice de hepsinin bebeği olduğunu gördüm allah büyük . Bu kadar keskin konuşmak hoş olmadı tabi ki . Teşekkür ederim bu arada 🙏

Tamam canım bakacağım çok teşekkür ederim . Burda yıllar önce aynı sorunları , hatta daha kötülerini yaşayanların yorumlarını okudum sonra profillerine baktım hepsinin bebeği olmuş maşallah ☺
Oluyor canım niye olmasın bide herkesin farklı en olmadı tüp bebekle olur Bizim öyle olacak olsun da nasıl olursa olsun Allah aratmasın 🤗

Arkadaş olumsuz konuşunca moralim bozulmadı değil bozuldu , tüp bebek bile olmayabilir gibi bir şey söyledi ama daha sonra burda başka arkadaşların yaşadığı sorunları okudum netice de hepsinin bebeği olduğunu gördüm allah büyük . Bu kadar keskin konuşmak hoş olmadı tabi ki . Teşekkür ederim bu arada 🙏
Herkesin sorunu farklı belki arkadaşın başka nedenlerle olmamıştır zaten tüp bebekte mikroejeksiyon yöntemi kullanıyorlar illa tam hareketli olması gerekmiyor spermin

Proxeed plus dan biz memnun kaldık gerçi bizim değerler çok yavaş ilerliyor ama fermotil e de bir bak canım daha uygun
Canım bir de bir şey daha diyeceğim biz pazartesi günü sabah verdik sperm testini öğleden sonra çıkacak sonuçlar dediler gittik öğleden sonra çıkmamış . Ertesi gün gittik öğleden sonra yine çıkmamış doktora gittik olur mu öyle şey 1 saatte çıkıyor sonuçlar dedi testin yapıldığı yere gönderdi eşimi orda bir hata yapmışlar testin sonucu o zaman çıktı bir de 6 günlük bir perhiz sonrasında test verdi bunların etkisi olabilir mi o da aklıma takılıyor

Canım bir de bir şey daha diyeceğim biz pazartesi günü sabah verdik sperm testini öğleden sonra çıkacak sonuçlar dediler gittik öğleden sonra çıkmamış . Ertesi gün gittik öğleden sonra yine çıkmamış doktora gittik olur mu öyle şey 1 saatte çıkıyor sonuçlar dedi testin yapıldığı yere gönderdi eşimi orda bir hata yapmışlar testin sonucu o zaman çıktı bir de 6 günlük bir perhiz sonrasında test verdi bunların etkisi olabilir mi o da aklıma takılıyor
6 gün biraz uzun canım 3 günlük perhiz daha iyi bide en fazla 2 saate çıkar biz devlet hastanesinde yaptırdığımızda bile 3 saate çıkmıştı bence siz birdaha yaptırın

Oluyor canım niye olmasın bide herkesin farklı en olmadı tüp bebekle olur Bizim öyle olacak olsun da nasıl olursa olsun Allah aratmasın 🤗
İnşallah canım ☺️ Benim arkadaşımın 4 yıl olmadı sorun arkadaşımdaydı yumurtası büyümüyordu tüp bebeğe karar verdiler güvenilir bir doktor buldular iki tane embriyo koyuldu ikiside tutundu şimdi bir kızı bir oğlu var

6 gün biraz uzun canım 3 günlük perhiz daha iyi bide en fazla 2 saate çıkar biz devlet hastanesinde yaptırdığımızda bile 3 saate çıkmıştı bence siz birdaha yaptırın
Biz de devlet hastanesinde yaptırdık .bir ay sonra tekrar yaptırıcaz kuzum

İnşallah canım ☺ Benim arkadaşımın 4 yıl olmadı sorun arkadaşımdaydı yumurtası büyümüyordu tüp bebeğe karar verdiler güvenilir bir doktor buldular iki tane embriyo koyuldu ikiside tutundu şimdi bir kızı bir oğlu var
Ay inşallah bende hep ikiz isterdim belki de öyle nasip eder Allah ama 35 yaş altına tek embriyo koyuyorlarmış bazı doktorlar izin veriyormuş inşallah benimde ikizlerim olur 🙂

Sizin değerler çok güZel artmış sen bana çok umut oldun allah razı olsun senden rabbim gönlüne göre versin 😊

Ay inşallah bende hep ikiz isterdim belki de öyle nasip eder Allah ama 35 yaş altına tek embriyo koyuyorlarmış bazı doktorlar izin veriyormuş inşallah benimde ikizlerim olur 🙂
Devlet hastanesinde mi yaptıracaksınız canım ? Yaşın kaç benim arkadaşım 28 yaşındaydı ama özelde yaptırdı o . Ben de ona takılırdık ben de ikiz istiyorum diye 😂 bence senin kesin tüp benek olacaksa şansın var ☺️

rica ederim.aynı sorunu ben de yaşadığım için müdahale etmek istedim.
evet sperm sayınız düşük ama 5 milyon ve üzeri aşılama bile yapılıyor.ileri, ve yerinde hareket toplamı yüzde 32 olması lazım sizin yüzde 28.yani hiç spermi olmayan insanlar ameliyat olup çocuk sahibi oluyor.arkadaş pek bi bilgiye sahip değil sanırım.inşallah bi an önce kavuşursun evladına canım

rica ederim.aynı sorunu ben de yaşadığım için müdahale etmek istedim.
evet sperm sayınız düşük ama 5 milyon ve üzeri aşılama bile yapılıyor.ileri, ve yerinde hareket toplamı yüzde 32 olması lazım sizin yüzde 28.yani hiç spermi olmayan insanlar ameliyat olup çocuk sahibi oluyor.arkadaş pek bi bilgiye sahip değil sanırım.inşallah bi an önce kavuşursun evladına canım
6 günlük perhiz sonrasında bu sonuç çıktı acaba etkisi var mıdır sence . Ben de siizn gibi benimle aynı şeyleri yaşayanlardan bunları duymak istedim . Eğer sizin de evladınız varsa allah size bağışlasın . İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim

Devlet hastanesinde mi yaptıracaksınız canım ? Yaşın kaç benim arkadaşım 28 yaşındaydı ama özelde yaptırdı o . Ben de ona takılırdık ben de ikiz istiyorum diye 😂 bence senin kesin tüp benek olacaksa şansın var ☺
Benim 27 olacağım canım bazı doktorlar ikiz koyuyorlarmış aynen belki olur belli mi olur 🙂

Benim 27 olacağım canım bazı doktorlar ikiz koyuyorlarmış aynen belki olur belli mi olur 🙂
Hiç belli olmaz vallahi ikisi birden büyür , ben çocukları çok seviyorum isterim iki üç hatta dört tane ☺️

6 günlük perhiz sonrasında bu sonuç çıktı acaba etkisi var mıdır sence . Ben de siizn gibi benimle aynı şeyleri yaşayanlardan bunları duymak istedim . Eğer sizin de evladınız varsa allah size bağışlasın . İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim
bu arada daha net baktım sonuçlarına total sperm gayet iyi.sadece 1 cc deki sperm sayısı 15 milyon olması gerekiyorken 5 milyon çıkmış.tüp bebeğe bile gerek yok.
evladım yok.inşallah 4.denememe başlayacağım martta.bizim toplam sayı 2 milyon.yani direk tüp bebek.
sen de hiiç canını sıkma çok iyi sonuçlarınız.eşin vitamin falan kullansın.bir de celalettin peru diye biri varmış.eşim söylemişti.onu bi araştır istersen

bu arada daha net baktım sonuçlarına total sperm gayet iyi.sadece 1 cc deki sperm sayısı 15 milyon olması gerekiyorken 5 milyon çıkmış.tüp bebeğe bile gerek yok.
evladım yok.inşallah 4.denememe başlayacağım martta.bizim toplam sayı 2 milyon.yani direk tüp bebek.
sen de hiiç canını sıkma çok iyi sonuçlarınız.eşin vitamin falan kullansın.bir de celalettin peru diye biri varmış.eşim söylemişti.onu bi araştır istersen
Evet canım o düşük ama yükselecek ben inanıyorum . Bir ay vitamin ve diğer takviyeleri kullanıp tekrar test vereceğiz eğer yine aynı çıkarsa başka alternatiflere bakacağız .İnşallah marttaki olumlu sonuçlanır siz de evladınıza kavuşursunuz bizim de imtihanımız bu demek ki inşallah sonucu hayırlı biter ☺️🙏

[/Evet canım o düşük ama yükselecek ben inanıyorum . Bir ay vitamin ve diğer takviyeleri kullanıp tekrar test vereceğiz eğer yine aynı çıkarsa başka alternatiflere bakacağız .İnşallah marttaki olumlu sonuçlanır siz de evladınıza kavuşursunuz bizim de imtihanımız bu demek ki inşallah sonucu hayırlı biter ☺️🙏[/QUOTE

evet çünkü toplam sayınız gayet güzel.bir de 6 gün perhiz de çok olmuş.spermler fazla durduğunda da hücreler ölebiliyor.en fazla 5 gün diye biliyorum..
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
sabır ve dua ile bekleyeceğiz herşeyin önce hayırlısı

Back
X