• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1. 5 yıldır ama 30-31 yaşndayız yani yaş ilerliyor
Ben hep diyorum Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştrsn
Şimdiki doktorum infertilide üzerine ayrıca embriyolog.. Kendine güveniyor ama biz güvenmekte zorlanıyoruz haliyle
Kür denemedik, ama keçiboynuzu pekmezi, arı sütü bal polen propolis, fındık fıstık ceviz, tüketti banamısın demedi
Eşimdi faas food sevmes sigarası yok, doğal beslenir şaşkınız
Benim eşimde öyle sigara , alkol , faasfood yok birazda nasip sanırım . Bugün birisi bi aktar adı yazmıştı “yanıklar baharat” İnstagram sayfası var isterseniz inceleyin bi

Benim eşim aksine sebze hastası.. Öyle dikkatlidirki... Artık ben yeme içmeden kaunaklı oldığunu düşünmüyorm.. Kısmet.. Yoksa bnin eşim tereyağı bal zrytin felan hep düzenli sağlıjlı beslenir
Sigara alkol stres yoksa bence sperm geneğine bakılmalı :/

Napsın adam anası güzel yemek yapamayınca o da hiç sebze yememiş hep yumurta koymuş önüne sebze yemeği yaptığı günler.. Tadına bile baktıramıyorum yemeğin ya düşün artık... doğal beslenmek sebze yemek çok önemli bence ... Ama genetik bir sıkıntı yoksa tabii spermlerde ... Şimdi sigaraya da başladı alkol de arada içiyor saldı kendini iyice nasılsa tüp bebeğe gideceğiz diye ben de ses etmiyorum morali bozulmasın diye sadece dozunu aşma diyorum oy anam oyyyy
Evlenene kadar bebek yapmanın bu kadar meşakkatli olduğunu bilmiyordum , ilk geceden hamile kalanlara o kadar imreniyorum ki

Evlenene kadar bebek yapmanın bu kadar meşakkatli olduğunu bilmiyordum , ilk geceden hamile kalanlara o kadar imreniyorum ki
Ben hemen 2 ay da falan kalırım sanıyordum vallahi çevremde ailemde hiç böyle bir soruna karşılaşmadım.... 5 ay falan eşim korundu bi de boşu boşuna meğer olmuyormuş zaten :D

Benim eşimde öyle sigara , alkol , faasfood yok birazda nasip sanırım . Bugün birisi bi aktar adı yazmıştı “yanıklar baharat” İnstagram sayfası var isterseniz inceleyin bi
Çok pahalı ve açıkçası ben güvenmiyorım canm :(

Sigara alkol stres yoksa bence sperm geneğine bakılmalı :/
Stres her insan var kuzum ya iş güç geçim sıkıntıdı
Ros testi yapacsz dedi, o ne demek bilmiyorz ama antidoksan trdavisi veriliyormuş o nry bilmiyorm onuda, ve çözüm mü acaba
Morfolojinin düzelmesi lazm herleyden önce

Stres her insan var kuzum ya iş güç geçim sıkıntıdı
Ros testi yapacsz dedi, o ne demek bilmiyorz ama antidoksan trdavisi veriliyormuş o nry bilmiyorm onuda, ve çözüm mü acaba
Morfolojinin düzelmesi lazm herleyden önce
[/QUOTE]
Oksidatif stres için yapılan bir test... o zaman antioksidan tedaviye başlar doktor .

Yükseltmek için neler kullandınız canım ? Allahtan Ümit kesilmiyor gerçekten o ol derse oluyor . Çok şükür ne güzel yükselmiş
Canım biz proxeed plus kullandık sabah akşama ama doktor şimdi başka birşey verdi evicap ve solgar L arginine kullandık çakşır suyu , arı sütü bal polen probolis karışımı , keçiboynuzu özü her sabah , her sabah zeytinyağında bekletilmiş bir incir yedi eşim her gün salata yapmaya çalıştım eşime karışık salata yaptım her gün kavrulmamış kuruyemiş yedi öyle şimdilik sadece çakşır suyunu bırakacağız devam edecek yine yeşillik ağırlıklı beslenmeye bunun dışında başka ilaçlar da verdi doktor ama bu dediklerimi alıp kullanabilirsin sende canım

Bizde Kaan aydos a gitmeyi düşünüyorduk ama bugün gittiğimiz doktor şimdilik DNA hasarına gerek yok gerekirse burda da yaptırırız felan dedi bakalım bu doktorun tedavisinden olumlu yanıt almazsak bide oraya gideceğiz Ankara ya

Canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce tekrar nüks ettiğini öğrendik yine ameliyat olacak bakın eşlerinizde sperm üretimi varsa korkmayın buraya daha önce de yazdım bizim bi akraba var 4-5 yok çocukları olmadı doktor doktor gezdiler adamda 1 tane bile sperm yokmuş bütün testlerde koca bir sıfır eşi çok ağlıyordu üstelik adamın 4 yaşında iki gözüde kör olmuş eşi desen bir bacağı topal zaten bi görseniz gittikleri tüm doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demiş hatta bi profesöre gittiler doktor demişki adama biz belki dünyayı ters çeviririz gücümüz yeter ama sana çocuk yaptıramayız demiş , adam diyor ki hastahane başıma yıkılmıştı o gün diyor neyse başka bi doktora gittiler doktor ameliyat ol 1 sene ye çocuk sevmeye geliriz demiş varikosel ameliyat oldular 6 ay sonra eşi gebe kaldı şimdi 2 çocukları var asla umutsuz olmayın doktorların da çokta ağzına bakmayın rabbim ol derse olur bunun önünde kimse duramaz

Canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 1 sene önce tekrar nüks ettiğini öğrendik yine ameliyat olacak bakın eşlerinizde sperm üretimi varsa korkmayın buraya daha önce de yazdım bizim bi akraba var 4-5 yok çocukları olmadı doktor doktor gezdiler adamda 1 tane bile sperm yokmuş bütün testlerde koca bir sıfır eşi çok ağlıyordu üstelik adamın 4 yaşında iki gözüde kör olmuş eşi desen bir bacağı topal zaten bi görseniz gittikleri tüm doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demiş hatta bi profesöre gittiler doktor demişki adama biz belki dünyayı ters çeviririz gücümüz yeter ama sana çocuk yaptıramayız demiş , adam diyor ki hastahane başıma yıkılmıştı o gün diyor neyse başka bi doktora gittiler doktor ameliyat ol 1 sene ye çocuk sevmeye geliriz demiş varikosel ameliyat oldular 6 ay sonra eşi gebe kaldı şimdi 2 çocukları var asla umutsuz olmayın doktorların da çokta ağzına bakmayın rabbim ol derse olur bunun önünde kimse duramaz
allahım sen ne büyüksün . Rabbim dermansız dert vermesin böyle yazılar okudukça asla umudumuz bitmeyecek allah ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok . Çok teşekkür ederim yazınız için🙏 Benim eşiminki de tekrar nüksetmiş bir ay kür deneyeceğiz eğer olmazsa ameliyat olacak mecburen.size de çok geçmiş olsun eşinizin sperm sayıları nasıl

Canım biz proxeed plus kullandık sabah akşama ama doktor şimdi başka birşey verdi evicap ve solgar L arginine kullandık çakşır suyu , arı sütü bal polen probolis karışımı , keçiboynuzu özü her sabah , her sabah zeytinyağında bekletilmiş bir incir yedi eşim her gün salata yapmaya çalıştım eşime karışık salata yaptım her gün kavrulmamış kuruyemiş yedi öyle şimdilik sadece çakşır suyunu bırakacağız devam edecek yine yeşillik ağırlıklı beslenmeye bunun dışında başka ilaçlar da verdi doktor ama bu dediklerimi alıp kullanabilirsin sende canım
Ne güzel doğal yollarla ve vitaminlerle yükselmiş çok şükür . Biz de kuruyemiş , keçi boynuzu kürü, keçi boynuzu özü ve incir e başladık inşallah artar . 1 ay bunları deneyip tekrar test verecek eşim . Rabbim şifa versin hepsine çok teşekkür ederim canım 🙏

Ne güzel doğal yollarla ve vitaminlerle yükselmiş çok şükür . Biz de kuruyemiş , keçi boynuzu kürü, keçi boynuzu özü ve incir e başladık inşallah artar . 1 ay bunları deneyip tekrar test verecek eşim . Rabbim şifa versin hepsine çok teşekkür ederim canım 🙏
Artar canım proxeed plus alıp deneyin bence biraz pahalı ama yada ona benzeyen bir vitamin

Canım bu vitaminler reçetesiz alınıyor değil mi
Evet canım biz internetten alıyorduk 200 lira civarı 15 gün gidiyor ama baya etkili bir gıda takviyesi ama aylık 400 lira tutuyor nerdeyse ama doktor değiştirdi fermotil bir vitamin verdi oda 1 aylık 270 civarı daha uygun bide promen K varmış ona da bi bak böyle bir takviye alması lazım bence eşinizin

Evet canım biz internetten alıyorduk 200 lira civarı 15 gün gidiyor ama baya etkili bir gıda takviyesi ama aylık 400 lira tutuyor nerdeyse ama doktor değiştirdi fermotil bir vitamin verdi oda 1 aylık 270 civarı daha uygun bide promen K varmış ona da bi bak böyle bir takviye alması lazım bence eşinizin
Araştırıyordum canım ben de , internetten güvenilir bir yerden alacağım evet vitaminde alması gerekiyor hangisi daha etki olur acaba

Araştırıyordum canım ben de , internetten güvenilir bir yerden alacağım evet vitaminde alması gerekiyor hangisi daha etki olur acaba
Proxeed plus dan biz memnun kaldık gerçi bizim değerler çok yavaş ilerliyor ama fermotil e de bir bak canım daha uygun

Sperm sayısı bir ml de en az 39 milyon olması lazm sizin 5 milyon çok az. Ileri hareket sıfır ile gebelik tüp bebekle bile oluşmaz. Bunlarn hepsinin artması lazm. Ama varikosel tekrar ettiyse değerler ne kullanrsan kullan artmaz. Sanrm tekrar ameliyat olması lazm. Iyi bir ürolog bulup vakit kaybetmeden ameliyat olması size zaman kazandrcak. Dedgm gibi bitkisel kürler macunları falan 3 ay olmadı 6 ay kullanın bi ilerleme olmazsa başka bi program oluşturun umarm tez zamanda olur inşallah
İleri hareket yüzde 25 çıkmış görmediniz sanırım.tüp bebekle gebelik olabilir yani.lütfen dikkatli bakın çünkü arkadaş daha olumsuz düşünebilir

Proxeed plus dan biz memnun kaldık gerçi bizim değerler çok yavaş ilerliyor ama fermotil e de bir bak canım daha uygun
Tamam canım bakacağım çok teşekkür ederim . Burda yıllar önce aynı sorunları , hatta daha kötülerini yaşayanların yorumlarını okudum sonra profillerine baktım hepsinin bebeği olmuş maşallah ☺️

Back
X