• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ros testi hkkında bilgisi olan varmı?
Canım oksidatif strese bakılıyor galiba meninin içindeki bazı şeyler spermlerin yapısını sayısını felan bozabiliyormuş spermlerde DNA hasarı yapıyormuş herhalde antioksidanlarla düzeliyormuş sonuca göre vitamin protein desteğini beslenme değişikliğiyle düzelebilyomuş herhalde bende duyduklarım bunlar siz testi nerde yaptıracaksınız heryer yapmıyor heralde

Canım oksidatif strese bakılıyor galiba meninin içindeki bazı şeyler spermlerin yapısını sayısını felan bozabiliyormuş spermlerde DNA hasarı yapıyormuş herhalde antioksidanlarla düzeliyormuş sonuca göre vitamin protein desteğini beslenme değişikliğiyle düzelebilyomuş herhalde bende duyduklarım bunlar siz testi nerde yaptıracaksınız heryer yapmıyor heralde
Dna heryerde yapılmıyor daha doğrusu yapılıyor ama ist yada ankarya gönderiliyor
Ros heryerde yapılıor 1 saate sonuç çıkıyor
Biz yaptırdık 10.2 çıktı ilaç verdiler ama düzelirmi çokmu yüksek ne kadar olmalı bilmiyoruz

Dna heryerde yapılmıyor daha doğrusu yapılıyor ama ist yada ankarya gönderiliyor
Ros heryerde yapılıor 1 saate sonuç çıkıyor
Biz yaptırdık 10.2 çıktı ilaç verdiler ama düzelirmi çokmu yüksek ne kadar olmalı bilmiyoruz
Ne ilacı verdiler canım bizde yaptıralım o zaman gerçi bizim doktor DNA ya felan şimdilik gerek yok dedi ama bilemedim bizim sayımız çok az

Ne ilacı verdiler canım bizde yaptıralım o zaman gerçi bizim doktor DNA ya felan şimdilik gerek yok dedi ama bilemedim bizim sayımız çok az
gerek yok dediyse sizin tedavi başkadır cnm.. bizde ros yüksek çıktı

Y

Diğer mesajda size faydalı oldu mu diye yazdım sizin ve eşinizin durumunu bilmeden kusıra bakayın ☺
Esimde bi sıkıntı yoktu ama benim 4 kaybim oldu pihtilasma var bu ay kullandim pozitif gordum ama daha cookk yeni bu yuzden dua istiyorum saglikli olmasi için Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻

Esimde bi sıkıntı yoktu ama benim 4 kaybim oldu pihtilasma var bu ay kullandim pozitif gordum ama daha cookk yeni bu yuzden dua istiyorum saglikli olmasi için Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Canım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğinii, bir daha acısını yaşatmasın rabbim 🤲🏻❤️

Ben varım🙏 Eşimde 3.seviye varikosel var sperm sayısı ve hızı düşüktü keçiboynuzu kürü ve promen kullanım sonucu gebe kaldım. 7.haftada düşükle sonuçlandı ama olsun şükürler olsun bu şekilde de gebe kalabildim. Umudunuzu kaybetmeyin

Ben varım🙏 Eşimde 3.seviye varikosel var sperm sayısı ve hızı düşüktü keçiboynuzu kürü ve promen kullanım sonucu gebe kaldım. 7.haftada düşükle sonuçlandı ama olsun şükürler olsun bu şekilde de gebe kalabildim. Umudunuzu kaybetmeyin
Çok teşekkür ederim böyle mesajlar umut oluyor bizim durumumuzda olanlara ☺️ Bi kere olduysa bir daha olur siz de umudunuzu kaybetmeyin rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallaj

Kızlar merhaba
Eşime sperm testi yaptırdık ve sonuçtan hiçbir şey anlamadık. Kadın doğum doktoruma sordum, yıkama sonrası sperm yok varikosel olabilir. 3 hafta sonra başka bir yerde tekrar test yaptırın dedi. Daha önce ürologa gitmiştik muayene de varikosel yok demişti doktor. Devlet hastanesi olduğu için sperm testini ileri tarihe verdi. Bizde dayanamadık başka yerde yaptırdık. Sonuçlardan anlarsanız size sorsam olur mu?

Kızlar merhaba
Eşime sperm testi yaptırdık ve sonuçtan hiçbir şey anlamadık. Kadın doğum doktoruma sordum, yıkama sonrası sperm yok varikosel olabilir. 3 hafta sonra başka bir yerde tekrar test yaptırın dedi. Daha önce ürologa gitmiştik muayene de varikosel yok demişti doktor. Devlet hastanesi olduğu için sperm testini ileri tarihe verdi. Bizde dayanamadık başka yerde yaptırdık. Sonuçlardan anlarsanız size sorsam olur mu?
Görselini at yorumlayalım sonucu

Eklentiler

• BAB59BD6-203B-4178-99D5-040A3629D148.webp
    BAB59BD6-203B-4178-99D5-040A3629D148.webp
    39 KB · Görüntüleme: 59
çok karışık bir test tam anlayamadım ama yıkama sonrası kısında sperm yok gibi gözüküyoru

Çok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ay
Tup bebek denediniz mi

Back
X