• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşin sperm testi ve fsh değeri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.
Bizim değerlerde buna yakın , hız şu an sıfır dün başladık biz takviyelere doktor henüz bir şey yazmadı bir ay sonra tekrar gideceğiz . Ne zamandır deniyorsunuz canım aslında bu değerler yükselebilecek değerler 😔

Varikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.
Bir de eşinizin hormonları nasıldı

Bizim değerlerde buna yakın , hız şu an sıfır dün başladık biz takviyelere doktor henüz bir şey yazmadı bir ay sonra tekrar gideceğiz . Ne zamandır deniyorsunuz canım aslında bu değerler yükselebilecek değerler 😔
2 yıldır... Sayı kolay artıyor da hız zor ya... ya da bizde zor bilmiyorum bizim denediklerimizle ben 5 izlere hamile kalmalıydım ama olmadı işte :D

Ameliyattan ne zaman sonra değerler yüksekldi cnm?
Ben düşer diye korkuyorum :(

3 ay dolduktan sonra.. Düşmez ya korkma mikrocerrahi yöntemle olduysa.
Henüz yaptırmadık ultrason temiz çıktı varikosel yok dendi
Ama başka doktor elle muaynede solda başlangıç var dedi, şuan ameliyat demiyorum ama son çare yapmak zorunda kalabiliriz dedi
Bizde yaptırmaktan korkuyoruz :(
7 ayımız heba oldu başka doktorda bir gıdım ilerlemedik sayı 5 milyon hız 0 morfoloji 0

Ama başka doktor elle muaynede solda başlangıç var dedi, şuan ameliyat demiyorum ama son çare yapmak zorunda kalabiliriz dedi
Bizde yaptırmaktan korkuyoruz :KK43:
7 ayımız heba oldu başka doktorda bir gıdım ilerlemedik sayı 5 milyon hız 0 morfoloji 0
Antioksidan takviye tedavisiyle düzelir inşallah değerleriniz pes etmeyin Kaç yıllık evlisiniz?

2 yıldır... Sayı kolay artıyor da hız zor ya... ya da bizde zor bilmiyorum bizim denediklerimizle ben 5 izlere hamile kalmalıydım ama olmadı işte :KK70:
Öyle deme bu site de ne mucizelere tanık olduk , okudukça umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme ☺️ Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalacaksın belkide

Antioksidan takviye tedavisiyle düzelir inşallah değerleriniz pes etmeyin Kaç yıllık evlisiniz?
1.5 yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoruz istediğimiz ilk günden beri tahlilden biliyorduk
8 ay önce değerlerimiz öok daha iyiydi morfoloji 3tü vitamin verip gönderdi doktor
Ama şuan doktor değiştik spermde lökosit varmş, enfeksiyon tedavisindeyiz snra tekrar test verecek ilerleme yoksa ros testi yapacak ve biz 8 aydır ilk kez bunları duyduk
Boşa giden zsman

Bizde yaptırmaktan korkuyoruz :KK43:
Peki kaç yıldır evlisiniz ? Bitkisel kürler denediniz mi

1.5 yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoruz istediğimiz ilk günden beri tahlilden biliyorduk
8 ay önce değerlerimiz öok daha iyiydi morfoloji 3tü vitamin verip gönderdi doktor
Ama şuan doktor değiştik spermde lökosit varmş, enfeksiyon tedavisindeyiz snra tekrar test verecek ilerleme yoksa ros testi yapacak ve biz 8 aydır ilk kez bunları duyduk
Boşa giden zsman
Gerçekten güvenilir doktor bulmak zor kimse halden anlamıyor ..

Peki kaç yıldır evlisiniz ? Bitkisel kürler denediniz mi
Gerçekten güvenilir doktor bulmak zor kimse halden anlamıyor ..
1. 5 yıldır ama 30-31 yaşndayız yani yaş ilerliyor
Ben hep diyorum Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştrsn
Şimdiki doktorum infertilide üzerine ayrıca embriyolog.. Kendine güveniyor ama biz güvenmekte zorlanıyoruz haliyle
Kür denemedik, ama keçiboynuzu pekmezi, arı sütü bal polen propolis, fındık fıstık ceviz, tüketti banamısın demedi
Eşimdi faas food sevmes sigarası yok, doğal beslenir şaşkınız

Öyle deme bu site de ne mucizelere tanık olduk , okudukça umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme ☺ Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalacaksın belkide
Önceden belki diyordum ama benim adetlerim de düzensizleşti 2 aydır ragl olamıyorum umudum doğal yolla bitti maalesef..

1. 5 yıldır ama 30-31 yaşndayız yani yaş ilerliyor
Ben hep diyorum Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştrsn
Şimdiki doktorum infertilide üzerine ayrıca embriyolog.. Kendine güveniyor ama biz güvenmekte zorlanıyoruz haliyle
Kür denemedik, ama keçiboynuzu pekmezi, arı sütü bal polen propolis, fındık fıstık ceviz, tüketti banamısın demedi
Eşimdi faas food sevmes sigarası yok, doğal beslenir şaşkınız
Ya onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak

Ya onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak
Al bizimkide oyle sebze girmiyor midesine et ve bakliyat kizartma oyle alışmış devam da ediyor. Spermlerde bizdede sıkıntı var aralıkta öğrendik bizde. 2019 martan dan beri deniyoruz.

Benim eşim aksine sebze hastası.. Öyle dikkatlidirki... Artık ben yeme içmeden kaunaklı oldığunu düşünmüyorm.. Kısmet.. Yoksa bnin eşim tereyağı bal zrytin felan hep düzenli sağlıjlı beslenir

sperm sayısında ve sağlam şekilinde azlık çıktı şuanda vitamin ve aktarsan aldığım macunu kullanıyor

Al bizimkide oyle sebze girmiyor midesine et ve bakliyat kizartma oyle alışmış devam da ediyor. Spermlerde bizdede sıkıntı var aralıkta öğrendik bizde. 2019 martan dan beri deniyoruz.
Napsın adam anası güzel yemek yapamayınca o da hiç sebze yememiş hep yumurta koymuş önüne sebze yemeği yaptığı günler.. Tadına bile baktıramıyorum yemeğin ya düşün artık... doğal beslenmek sebze yemek çok önemli bence ... Ama genetik bir sıkıntı yoksa tabii spermlerde ... Şimdi sigaraya da başladı alkol de arada içiyor saldı kendini iyice nasılsa tüp bebeğe gideceğiz diye ben de ses etmiyorum morali bozulmasın diye sadece dozunu aşma diyorum oy anam oyyyy

Back
X