Varikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.Peki sperm sayınız nasıldı ? Ama tüp bebekte sıkıntı olmuyor değil mi
Bizim değerlerde buna yakın , hız şu an sıfır dün başladık biz takviyelere doktor henüz bir şey yazmadı bir ay sonra tekrar gideceğiz . Ne zamandır deniyorsunuz canım aslında bu değerler yükselebilecek değerlerVarikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.
Bir de eşinizin hormonları nasıldıVarikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.
2 yıldır... Sayı kolay artıyor da hız zor ya... ya da bizde zor bilmiyorum bizim denediklerimizle ben 5 izlere hamile kalmalıydım ama olmadı işteBizim değerlerde buna yakın , hız şu an sıfır dün başladık biz takviyelere doktor henüz bir şey yazmadı bir ay sonra tekrar gideceğiz . Ne zamandır deniyorsunuz canım aslında bu değerler yükselebilecek değerler
Ameliyattan ne zaman sonra değerler yüksekldi cnm?Varikosel varken 4.5 milyon idi ml de ameliyat sonrası ml de 58 milyon oldu ama hız hala %3 idi. doktor tüp bebek dedi artık takviye yazmıyorum size boşuna hız artmıyor bir türlü dedi.
Hormonlar iyidi en son.. 1 yıldır hiç test yapmadık amaBir de eşinizin hormonları nasıldı
3 ay dolduktan sonra.. Düşmez ya korkma mikrocerrahi yöntemle olduysa.Ameliyattan ne zaman sonra değerler yüksekldi cnm?
Ben düşer diye korkuyorum
Henüz yaptırmadık ultrason temiz çıktı varikosel yok dendi3 ay dolduktan sonra.. Düşmez ya korkma mikrocerrahi yöntemle olduysa.
Antioksidan takviye tedavisiyle düzelir inşallah değerleriniz pes etmeyin Kaç yıllık evlisiniz?Henüz yaptırmadık ultrason temiz çıktı varikosel yok dendi
Ama başka doktor elle muaynede solda başlangıç var dedi, şuan ameliyat demiyorum ama son çare yapmak zorunda kalabiliriz dedi
Bizde yaptırmaktan korkuyoruz
7 ayımız heba oldu başka doktorda bir gıdım ilerlemedik sayı 5 milyon hız 0 morfoloji 0
Öyle deme bu site de ne mucizelere tanık olduk , okudukça umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme2 yıldır... Sayı kolay artıyor da hız zor ya... ya da bizde zor bilmiyorum bizim denediklerimizle ben 5 izlere hamile kalmalıydım ama olmadı işte
1.5 yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoruz istediğimiz ilk günden beri tahlilden biliyordukAntioksidan takviye tedavisiyle düzelir inşallah değerleriniz pes etmeyin Kaç yıllık evlisiniz?
Peki kaç yıldır evlisiniz ? Bitkisel kürler denediniz miHenüz yaptırmadık ultrason temiz çıktı varikosel yok dendi
Ama başka doktor elle muaynede solda başlangıç var dedi, şuan ameliyat demiyorum ama son çare yapmak zorunda kalabiliriz dedi
Bizde yaptırmaktan korkuyoruz
7 ayımız heba oldu başka doktorda bir gıdım ilerlemedik sayı 5 milyon hız 0 morfoloji 0
Gerçekten güvenilir doktor bulmak zor kimse halden anlamıyor ..1.5 yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoruz istediğimiz ilk günden beri tahlilden biliyorduk
8 ay önce değerlerimiz öok daha iyiydi morfoloji 3tü vitamin verip gönderdi doktor
Ama şuan doktor değiştik spermde lökosit varmş, enfeksiyon tedavisindeyiz snra tekrar test verecek ilerleme yoksa ros testi yapacak ve biz 8 aydır ilk kez bunları duyduk
Boşa giden zsman
Peki kaç yıldır evlisiniz ? Bitkisel kürler denediniz mi
1. 5 yıldır ama 30-31 yaşndayız yani yaş ilerliyorGerçekten güvenilir doktor bulmak zor kimse halden anlamıyor ..
Önceden belki diyordum ama benim adetlerim de düzensizleşti 2 aydır ragl olamıyorum umudum doğal yolla bitti maalesef..Öyle deme bu site de ne mucizelere tanık olduk , okudukça umudumu kaybetmiyorum sen de kaybetme ☺ Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalacaksın belkide
Ya onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak1. 5 yıldır ama 30-31 yaşndayız yani yaş ilerliyor
Ben hep diyorum Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştrsn
Şimdiki doktorum infertilide üzerine ayrıca embriyolog.. Kendine güveniyor ama biz güvenmekte zorlanıyoruz haliyle
Kür denemedik, ama keçiboynuzu pekmezi, arı sütü bal polen propolis, fındık fıstık ceviz, tüketti banamısın demedi
Eşimdi faas food sevmes sigarası yok, doğal beslenir şaşkınız
Al bizimkide oyle sebze girmiyor midesine et ve bakliyat kizartma oyle alışmış devam da ediyor. Spermlerde bizdede sıkıntı var aralıkta öğrendik bizde. 2019 martan dan beri deniyoruz.Ya onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak
Benim eşim aksine sebze hastası.. Öyle dikkatlidirki... Artık ben yeme içmeden kaunaklı oldığunu düşünmüyorm.. Kısmet.. Yoksa bnin eşim tereyağı bal zrytin felan hep düzenli sağlıjlı beslenirYa onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak
sperm sayısında ve sağlam şekilinde azlık çıktı şuanda vitamin ve aktarsan aldığım macunu kullanıyorYa onlar maalesef bir işe yaramıyor bence bizde yaptık hepsini tık yok.. Benim adam da beslenme sıkıntısı var yani sebze yemez et bakliyat ancak
Napsın adam anası güzel yemek yapamayınca o da hiç sebze yememiş hep yumurta koymuş önüne sebze yemeği yaptığı günler.. Tadına bile baktıramıyorum yemeğin ya düşün artık... doğal beslenmek sebze yemek çok önemli bence ... Ama genetik bir sıkıntı yoksa tabii spermlerde ... Şimdi sigaraya da başladı alkol de arada içiyor saldı kendini iyice nasılsa tüp bebeğe gideceğiz diye ben de ses etmiyorum morali bozulmasın diye sadece dozunu aşma diyorum oy anam oyyyyAl bizimkide oyle sebze girmiyor midesine et ve bakliyat kizartma oyle alışmış devam da ediyor. Spermlerde bizdede sıkıntı var aralıkta öğrendik bizde. 2019 martan dan beri deniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?