Çok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ayMerhaba herkese , 7 aylık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama bu 6 ayın içinde sadece iki kez yumurta takip etmişliğim var. 6 aydır bebek olmayınca eşim doktora gitmek istedi çünkü daha önce varikoselden ameliyat olmuş 7 yıl önce . Sperm , ultrason ve kan testi verdik üçü de olumsuz çıktı. Varikosel yenilenmiş , fsh 16 çıktı ve sperm testi de çok düşğk çıktı. Biz de bugün incir , ceviz , fındık gibi takviye besinler aldık. Hormonlar için testere dişli Aslan pençesi , hayıt tohumu , civan perçemi ve ada çayı , sperm sayısını artırmak için de kesi boynuzu kürü yapacağız . Durumu bizimki gibi olup bu bitkisel ürünleri kullanıp fayda gören var mı acaba ? Dünden beri o kadar moralim bozuk ki . Aynı şeyleri yaşayanların desteğine ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden
Cevabınız için teşekkür ederim . Sonuç bu şekilde şimdilik bunları kullanacağım inşallah faydalı olur. İnşallah en kısa zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallahÇok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ay
Sperm sayısı bir ml de en az 39 milyon olması lazm sizin 5 milyon çok az. Ileri hareket sıfır ile gebelik tüp bebekle bile oluşmaz. Bunlarn hepsinin artması lazm. Ama varikosel tekrar ettiyse değerler ne kullanrsan kullan artmaz. Sanrm tekrar ameliyat olması lazm. Iyi bir ürolog bulup vakit kaybetmeden ameliyat olması size zaman kazandrcak. Dedgm gibi bitkisel kürler macunları falan 3 ay olmadı 6 ay kullanın bi ilerleme olmazsa başka bi program oluşturun umarm tez zamanda olur inşallahCevabınız için teşekkür ederim . Sonuç bu şekilde şimdilik bunları kullanacağım inşallah faydalı olur. İnşallah en kısa zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah
Sonucları bu şekilde olup doğal yolla hamile kalanları okuyunca biraz içim rahatlamıştı . Eğer tekrar ameliyat Derse doktorlar mecburen olacak bakalım rabbim hayırlısını versinSperm sayısı bir ml de en az 39 milyon olması lazm sizin 5 milyon çok az. Ileri hareket sıfır ile gebelik tüp bebekle bile oluşmaz. Bunlarn hepsinin artması lazm. Ama varikosel tekrar ettiyse değerler ne kullanrsan kullan artmaz. Sanrm tekrar ameliyat olması lazm. Iyi bir ürolog bulup vakit kaybetmeden ameliyat olması size zaman kazandrcak. Dedgm gibi bitkisel kürler macunları falan 3 ay olmadı 6 ay kullanın bi ilerleme olmazsa başka bi program oluşturun umarm tez zamanda olur inşallah
Sizin eşinizdeki sorun ne tam olarak pekiÇok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ay
Hız kaçtan kaça çıktı canım??Çok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ay
Canım ben de com tecrübeli değilim ama senin tecrüben var sanırım ben de danışsam sana :) eşimin sperm sayısı totAlde 8.8 milyon mlde 2.2 milyon ileri hareketli %62.5 toplam hareketli %75 morfoloji 10.9 sayı artR mı kütler falan yapıyoruz ilaç da kullanıyor ama tekrar test vermedi daha içim içimi yiyorÇok kişi yasiyo bunlari burda moralini hiç bozma değerler düzelir. Yeterli sperm olsun sayı değerlerini yazsaydn keşke sayısı hızı özellikle morfolojisi kaç cıktı eşinin bunlar önemli. Bn yukarda saydklarni 2yldr yapyrm ama hız ve sayı arttı morfoloji artmadi. Bide bunlarla tek tek ugrasmak yerine iyi bir aktar bulun bunlarn karışımıni yapyolar. Onlardan alın kullanın istanbul çevresinde oturyosanz yanıklar baharat var instgramdan sayfaya bakın iletişime geçin adam kargoyla da her yere gönderyo zaten ordan aln çoğu kişi öyle hamile kalyo bende alp başlicam bu ay
Kuzum sperm sonucunu öğrendikten sonra o kadar yazı okudum ki ve asla umudumu kaybetmeyeceğim . Rabbim ol derse olur . Sonuçta sperm var ve bu sperm artırılabiliyor tedaviyle . Sizin test bizimkinden daha iç açıcı bence artmıştır değerleriCanım ben de com tecrübeli değilim ama senin tecrüben var sanırım ben de danışsam sana :) eşimin sperm sayısı totAlde 8.8 milyon mlde 2.2 milyon ileri hareketli %62.5 toplam hareketli %75 morfoloji 10.9 sayı artR mı kütler falan yapıyoruz ilaç da kullanıyor ama tekrar test vermedi daha içim içimi yiyor
Kuzum hiç bilmiyorum test vericez korkudan gidemiyoruz daha kötü bir sonuç alıcaz diyeKuzum sperm sonucunu öğrendikten sonra o kadar yazı okudum ki ve asla umudumu kaybetmeyeceğim . Rabbim ol derse olur . Sonuçta sperm var ve bu sperm artırılabiliyor tedaviyle . Sizin test bizimkinden daha iç açıcı bence artmıştır değerleri
cnm evt dua ve tedavi ile hallonur inşallahKuzum sperm sonucunu öğrendikten sonra o kadar yazı okudum ki ve asla umudumu kaybetmeyeceğim . Rabbim ol derse olur . Sonuçta sperm var ve bu sperm artırılabiliyor tedaviyle . Sizin test bizimkinden daha iç açıcı bence artmıştır değerleri
Eğer stres yaparsa eşin düşğk çıkma ihtimali var . Kafasının en rahat olduğu zaman yaptırın kuzum . Sen hangi şehirdesinKuzum hiç bilmiyorum test vericez korkudan gidemiyoruz daha kötü bir sonuç alıcaz diye
İnşallaj kuzum ben de durumlar böyle . Sen nasılsıncnm evt dua ve tedavi ile hallonur inşallah
Ispartadayız canım biz guvenebilecegiöiz bir doktor da bulamadık Allah razı olsun çok rahatlatıcı bir doktorumuz var ama varikosele falan bakmadı mesela boşa zaman kaybediyoruz gibi geliyor bazenEğer stres yaparsa eşin düşğk çıkma ihtimali var . Kafasının en rahat olduğu zaman yaptırın kuzum . Sen hangi şehirdesin
bende rahim filmine gidecem cnmİnşallaj kuzum ben de durumlar böyle . Sen nasılsın
Aslında ultrason çektirse iyi olurdu. Ne zamandır istiyorsunuz siz kuzumIspartadayız canım biz guvenebilecegiöiz bir doktor da bulamadık Allah razı olsun çok rahatlatıcı bir doktorumuz var ama varikosele falan bakmadı mesela boşa zaman kaybediyoruz gibi geliyor bazen
Hadi bakalım hayırlısı canımbende rahim filmine gidecem cnm
6 aydır istiyoruz olmayınca test verelim dedik işte eşimin durumunu öğrendik hareketli olduğu icin çekmedi sanırım ama şimdi test verdiğimiz zaman söylicem bakılsın yani aklımızda kalmasınAslında ultrason çektirse iyi olurdu. Ne zamandır istiyorsunuz siz kuzum
Amin inşalalh sorun yokturHadi bakalım hayırlısı canım
Biz de 6 ayın sonunda karar verdik muayene için geç bile kalmışız meğer . Bence kürlerle yükselecektir kuzum içini ferah tut6 aydır istiyoruz olmayınca test verelim dedik işte eşimin durumunu öğrendik hareketli olduğu icin çekmedi sanırım ama şimdi test verdiğimiz zaman söylicem bakılsın yani aklımızda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?