- Konu Sahibi bilinmeyen40
Dökülüyor da o yüzden çok kullanamıyorum her çıkanı.Kuru şampuan bayaa işe yarıyor tüm yorumları okumadm önerildi mi bilmiyorm ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dökülüyor da o yüzden çok kullanamıyorum her çıkanı.Kuru şampuan bayaa işe yarıyor tüm yorumları okumadm önerildi mi bilmiyorm ama
Alıntı yaptıgım arkadsıın da sacları aynı bizim gibiymişBana yazdın sanırım. Çocuklarımın bir dr u var her gördüğümde yağlı saçları. Dedimki hastanede dr çare bulamadığına göre boşa çabalama kabullendim
Cnm artık bnmki sabah yıkayınca akşm yağlanıyor. Belki o da öyledir diycem de sabah görüyorum genelde.Alıntı yaptıgım arkadsıın da sacları aynı bizim gibiymiş
Deil mi ya doktor bıle oyle gezıyprsa.. Walla ben yıkamadan İnsan ıcıne cıkmam
Düz olması cidden avantaj :) Her renk yaptım Pembe, mavi,yeşil, turuncu, kırmızı,turkuaz,mor ve bunların farklı tonları...Ne guzel ❤ hangı renk sacınız, rengarenk diyince aklıma yeşiller kırmızılar morlar geldi.,benımde yıllardır ombreli. Cesaret edemiyorum farklı bişeye, Hergun yıkamak dısında hıc yormuyor benı düz oldugu ıcın ☺ yıka tara cık dısarı, dümdüz ☺
Hahaa o aksam yıkayıp sabaha kadar yaglananlardandır belkı deCnm artık bnmki sabah yıkayınca akşm yağlanıyor. Belki o da öyledir diycem de sabah görüyorum genelde.
Bir de aksi mendebur. Diycem ki saçının yağına bakmadan havan kime? O da bana derse diye susuyorumHahaa o aksam yıkayıp sabaha kadar yaglananlardandır belkı de
Harikasınız ben cesaret edemem sanırım sarının ttonlarına bıle cesaret edemezken..Düz olması cidden avantaj :) Her renk yaptım Pembe, mavi,yeşil, turuncu, kırmızı,turkuaz,mor ve bunların farklı tonları...
Konuyu da sabote eder gibi oldum Ama konu sahibi lütfen üzülmeyin Saçınız o kadar seyrek degilmis ki öyle olsaydı bile güzel olmak için eminim saça ihtiyacınız yoktur :)
Demeyın demeyın, sonra haberlere konu olursunuzBir de aksi mendebur. Diycem ki saçının yağına bakmadan havan kime? O da bana derse diye susuyorum
Çok teşekkürlerHarikasınız ❤ben cesaret edemem sanırım sarının ttonlarına bıle cesaret edemezken..
Kolay kolay toplamam saclarımı ben de, cok az oluyor cunku.. Genelde acık gezerim..
Konu sahıbı öç alacak inşallah ❤
Dr.a psikolojik şiddet uygulayan yağlı saçlı kadınDemeyın demeyın, sonra haberlere konu olursunuz
KesınlıkleÇok teşekkürler
En güzel intikam çeşitlerinden birisi kendisini çok sevip eşi bile olsa bu konularda umursamaması olur bence :)
Hele ki şu dönemde kesın linc edilirsinizDr.a psikolojik şiddet uygulayan yağlı saçlı kadın
Çok şirinsin ama işte abdullahlara çare ürettiler kaymak gibi oldunuz da bize çare bulunmadıkonu sahibi aksi dertten muzdaribim, inanılmaz gür ve sık saçlarım var ha keza bacak ve genital de öyle....lazer ep. in icadından çok önce, ki evliliğimizin ilk yıllarına denk gelir, ağda zamanı yaklaştıkça eşim bana evde abdullah derdihele yazsa şort falan malum abdullah aşağı abdullah yukarı, ben de elimde tesbih sallayarak ,peşinden koşup ,onu elle sözle taciz ederdim gel yavrum abdullah sana kurban olsun filan diyebaya eğlenirdik yani, neyse lazer icad oldu da,kurtuldum abdullahlıktan...bence siz de çok takmaýın, evlilikte olur böyle şeyler
amaaan bacım allah başka keder vermesin, saç azlığının dert olduğunu da yenilerde bir arkadaşım yakınınca anlamıştım ben söylemese farketmezdim, bence hiç de az değildi yani...öyledir sizinki de eminimÇok şirinsin ama işte abdullahlara çare ürettiler kaymak gibi oldunuz da bize çare bulunmadı
Hem de ne dertttt. Fön 1 saat bile durmuyor hiçbir şekikde. Toka, taç tutmuyor. Değil görümce topuzu tel toka takamıyorum. Düğün dernekte kuaförü de bıraktım nerdeyse.amaaan bacım allah başka keder vermesin, saç azlığının dert olduğunu da yenilerde bir arkadaşım yakınınca anlamıştım ben söylemese farketmezdim, bence hiç de az değildi yani...öyledir sizinki de eminim
lânet gelsin uzak olsun o görümce topuzlarına zaten saçım gür olmasına rağmen geçen sene internetten kaliteli bi postiş alıp kendim yaptım saçımı düğünlerde, yaz sıcak zaten kuaförde saatlerce uğraştığımıza değmiyor, kendi saçımı kendim de yapamam, beceriksizim, arkaları filan görmüyorum diye... bi postiş, bi maşa , al önüne yap tak kafana çık, miss... hem maden olan dağda ot bitmezmiş saçı az arkadaşlar için yapıştırmalık cevapHem de ne dertttt. Fön 1 saat bile durmuyor hiçbir şekikde. Toka, taç tutmuyor. Değil görümce topuzu tel toka takamıyorum. Düğün dernekte kuaförü de bıraktım nerdeyse.