- 17 Ocak 2020
- 28.113
- 1
- 40.853
- 598
- Konu Sahibi flowersintheocean
-
Yengenize soyleyemediklerinizi konu sahibine patlamış gibi olmuşsunuzEşimin ailesi de benim ailemde niye aramıyonuz hiç diye söylenirler bazen bu laf sokmak değil ki ufak bi yakınma.
Ayrıca evlenmeyi göze alan çiftler bi zahmet bazı şeyleri kendiniz yapın insanların durumu yokmuş napsınlar evlerini mi satsınlar düğün yapmak için?
Ayrıca sizin gibi insanları sevmiyorum. Aynı yengem de böyle.
Sırf biz abimi bazen aramıyoruz veya annemlere gittiğimizde abime bazen uğramıyoruz diye kardeşlerin seni sevmiyor bak kapını açan yok abi yerine koymuyorlar diye dolduruyor abimi, abimde bizden uzaklaşıyor çekiniyor bizden. Sizin gibi fesatlar yüzünden adamlar ailelerinden uzaklaşıyor. Noktasından vuruyorsunuz.
Ailen seni sevmiyor adam yerine koymuyor diye söylenirken hiç mi düşünmüyorsunuz kalbinde yara açabileceğinizi zamanla bu adam sizden uzaklaşır fitne yüzünüzü gördükçe, erkekler düz varlıklar bu kadar hesap kitap olaylarını kaldıramazlar.
Bunu düsünmemistir yaBu konudaki kvdenin gelini düsünüp sıkılırsın gelme diyeceğini düsünmüyorum ben acıkcası.
Kızının görümceleri daha kıymetli belliki.
Cünkü kız el kapısında bu kafaya göre,iyi gecinmesi lazım.
Oglu zaten kız almıs,naparsa ne derse cekmek zorunda.
Bu tarzda bi kvde bence gelini düsünmez.
Herkese merhaba.
Burada başka iki konu açmıştım fakat bu konumda size danışmak istediğim konu farklı.
Şöyle ki;
Biz eşimin ailesiyle aynı şehirde oturmuyoruz 2 senelik evliliğimizde bayramlarda ve onun dışında birkaç kez gittik hep 3 4 gün kalır döneriz.
Aramız aslında iyi, bugüne kadar ben bir laf sokmadim saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ama içsel olarak onlardan hoşlanmıyorum. Evleneceğimiz zaman mobilyalarımızı aldılar. Bizim düğünümüz evlendikten birkaç ay sonra oldu pandemiden dolayı. Ben sürekli onların düğün konusunu açmalarını bekledim, aileme sordurttum onlar ertelediler vs. Sonunda biz kendimiz yaptık ve hiç öyle olmaz biz yapalım vs demediler, hiç konusulmadi. Sonradan öğrendim ki durumları o sıra çok kötüymüş ama yine de lafta da olsa konuşulabilirdi.
Ben gerçekten başta onlara kızları gibi yaklaştım sevdim fakat bu düğün olayından sonra bende her şey bitti duygusal olarak.
Eşim de beni anladı bana hak verdi ama onlara bir şey demedi karşısına almadı. Sadece o süreçte o da onlara hep sormuş napicaz ne edicez vs diye karşılık alamayınca sorumluluğu üstlendi.
Bu kırgınlığımdan dolayı onları pek aramam ama karşı karşıya gelindi mi normal iyi saygılı davranırım. Ama onlar sürekli aramadigimiz için vs laf sokuyorlar. Bunu da önemsememeye çalışıyorum.
Bu bayram biz normalde gitmeyi düşünmüyorduk, çok stresli olduğu için gorumcemin çocuğuyla vs derken, bayramdan sonra gideriz diyorduk. Fakat geçenlerde kv eşimle konuşmuş gorumcemin yurtdışından gorumceleri geldiği için kalabalık olur siz de gelmek istemezsiniz heralde demis. Bu benim gururuma çok dokundu. Zaten eşimi umursamiyorlar evlatta saymiyorlar bana göre. Ve onu kizlarinin gorumceleri için gözden çıkarmalarına çok sinirlendim. Bayramdan sonra bile gitmek istemiyorum. Eşim ailesine çok bağlı değildir sever sayar ama ailem diye ölmez. Fakat zaten nadir görüşüyoruz ama benim de artık canıma tak etti. Sevmediğim insanlara saygı göstermek her laf sokmalarına susmak istemiyorum. Sürekli ailemin onları aramadigini bizim onları aramadigimizla ilgili laf sokuyorlar. Ben daha bi kere kendi yaptıklarıyla ilgili laf sokmadim. Öyle pisirik bir insan değilim ama kendime yakıştıramiyorum sadece eşime döküyorum içimi. O da anlıyor hak veriyor ama bir yerden sonra ileri gittiğim için kavga ediyoruz. Nasıl eşimin gözünde kötü duruma düşmeden bu işin içinden çıkarım? Onlara gitmek istemiyorum. Sen kendin git dedim ama kabul etmiyor.
Kadın her sene doğuruyor hamileliği lohusalığı bitmiyor ki şöyle bir içimi dökeyim hamilenin bedduası tutar diyorlar lohusa kadın üzülmez diyorlar o yüzden yaniYengenize soyleyemediklerinizi konu sahibine patlamış gibi olmuşsunuz
Görümcenin gorumcesinin bayramda onların evde ne işi var onu anlayamadım. Bence acikca siz gelmeyin demiş oğluna. Ve bence bir annenin hiçbir evladına bayramda kalabalık olur siz gelmeyin dememesi gerekir. Bana ya da eşime denilse hiçbir bayramda gitmem bir daha.
İlla dügün olacak diye peşine düştüğünüz şey size ne kazandırdı,onca masrafa degdi mi?Onlar da ısrarla arayıp normal sohbet ederler ama arada lafı da sokarlar illa ki. Mobilyaları aldılar dediğim koltuklar ve bazı beyaz eşya tabi ki almak zorunda değiller ama ne bileyim. Düğün konusunda da ben aslında düğün istemiyordum fakat sonradan onların eşimiz dostumuz var ısrarlarına yenik düşüp yapmayı kabul ettim. Sonra da hiç lafını etmediler
Bu kadar beklenti nedir yha kimse size düğün yapmak zorunda mı değil o zaman fazla beklentiye girmeyin ve üç dört gün gördüğünüz insanlara bu kadar karşı yaklaşmayın ayrıca hiç bir erkek ne kadar kötüde olsa ailesini silmez sonuçta anne babaHerkese merhaba.
Burada başka iki konu açmıştım fakat bu konumda size danışmak istediğim konu farklı.
Şöyle ki;
Biz eşimin ailesiyle aynı şehirde oturmuyoruz 2 senelik evliliğimizde bayramlarda ve onun dışında birkaç kez gittik hep 3 4 gün kalır döneriz.
Aramız aslında iyi, bugüne kadar ben bir laf sokmadim saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ama içsel olarak onlardan hoşlanmıyorum. Evleneceğimiz zaman mobilyalarımızı aldılar. Bizim düğünümüz evlendikten birkaç ay sonra oldu pandemiden dolayı. Ben sürekli onların düğün konusunu açmalarını bekledim, aileme sordurttum onlar ertelediler vs. Sonunda biz kendimiz yaptık ve hiç öyle olmaz biz yapalım vs demediler, hiç konusulmadi. Sonradan öğrendim ki durumları o sıra çok kötüymüş ama yine de lafta da olsa konuşulabilirdi.
Ben gerçekten başta onlara kızları gibi yaklaştım sevdim fakat bu düğün olayından sonra bende her şey bitti duygusal olarak.
Eşim de beni anladı bana hak verdi ama onlara bir şey demedi karşısına almadı. Sadece o süreçte o da onlara hep sormuş napicaz ne edicez vs diye karşılık alamayınca sorumluluğu üstlendi.
Bu kırgınlığımdan dolayı onları pek aramam ama karşı karşıya gelindi mi normal iyi saygılı davranırım. Ama onlar sürekli aramadigimiz için vs laf sokuyorlar. Bunu da önemsememeye çalışıyorum.
Bu bayram biz normalde gitmeyi düşünmüyorduk, çok stresli olduğu için gorumcemin çocuğuyla vs derken, bayramdan sonra gideriz diyorduk. Fakat geçenlerde kv eşimle konuşmuş gorumcemin yurtdışından gorumceleri geldiği için kalabalık olur siz de gelmek istemezsiniz heralde demis. Bu benim gururuma çok dokundu. Zaten eşimi umursamiyorlar evlatta saymiyorlar bana göre. Ve onu kizlarinin gorumceleri için gözden çıkarmalarına çok sinirlendim. Bayramdan sonra bile gitmek istemiyorum. Eşim ailesine çok bağlı değildir sever sayar ama ailem diye ölmez. Fakat zaten nadir görüşüyoruz ama benim de artık canıma tak etti. Sevmediğim insanlara saygı göstermek her laf sokmalarına susmak istemiyorum. Sürekli ailemin onları aramadigini bizim onları aramadigimizla ilgili laf sokuyorlar. Ben daha bi kere kendi yaptıklarıyla ilgili laf sokmadim. Öyle pisirik bir insan değilim ama kendime yakıştıramiyorum sadece eşime döküyorum içimi. O da anlıyor hak veriyor ama bir yerden sonra ileri gittiğim için kavga ediyoruz. Nasıl eşimin gözünde kötü duruma düşmeden bu işin içinden çıkarım? Onlara gitmek istemiyorum. Sen kendin git dedim ama kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?