Herkese merhaba.
Burada başka iki konu açmıştım fakat bu konumda size danışmak istediğim konu farklı.
Şöyle ki;
Biz eşimin ailesiyle aynı şehirde oturmuyoruz 2 senelik evliliğimizde bayramlarda ve onun dışında birkaç kez gittik hep 3 4 gün kalır döneriz.
Aramız aslında iyi, bugüne kadar ben bir laf sokmadim saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ama içsel olarak onlardan hoşlanmıyorum. Evleneceğimiz zaman mobilyalarımızı aldılar. Bizim düğünümüz evlendikten birkaç ay sonra oldu pandemiden dolayı. Ben sürekli onların düğün konusunu açmalarını bekledim, aileme sordurttum onlar ertelediler vs. Sonunda biz kendimiz yaptık ve hiç öyle olmaz biz yapalım vs demediler, hiç konusulmadi. Sonradan öğrendim ki durumları o sıra çok kötüymüş ama yine de lafta da olsa konuşulabilirdi.
Ben gerçekten başta onlara kızları gibi yaklaştım sevdim fakat bu düğün olayından sonra bende her şey bitti duygusal olarak.
Eşim de beni anladı bana hak verdi ama onlara bir şey demedi karşısına almadı. Sadece o süreçte o da onlara hep sormuş napicaz ne edicez vs diye karşılık alamayınca sorumluluğu üstlendi.
Bu kırgınlığımdan dolayı onları pek aramam ama karşı karşıya gelindi mi normal iyi saygılı davranırım. Ama onlar sürekli aramadigimiz için vs laf sokuyorlar. Bunu da önemsememeye çalışıyorum.
Bu bayram biz normalde gitmeyi düşünmüyorduk, çok stresli olduğu için gorumcemin çocuğuyla vs derken, bayramdan sonra gideriz diyorduk. Fakat geçenlerde kv eşimle konuşmuş gorumcemin yurtdışından gorumceleri geldiği için kalabalık olur siz de gelmek istemezsiniz heralde demis. Bu benim gururuma çok dokundu. Zaten eşimi umursamiyorlar evlatta saymiyorlar bana göre. Ve onu kizlarinin gorumceleri için gözden çıkarmalarına çok sinirlendim. Bayramdan sonra bile gitmek istemiyorum. Eşim ailesine çok bağlı değildir sever sayar ama ailem diye ölmez. Fakat zaten nadir görüşüyoruz ama benim de artık canıma tak etti. Sevmediğim insanlara saygı göstermek her laf sokmalarına susmak istemiyorum. Sürekli ailemin onları aramadigini bizim onları aramadigimizla ilgili laf sokuyorlar. Ben daha bi kere kendi yaptıklarıyla ilgili laf sokmadim. Öyle pisirik bir insan değilim ama kendime yakıştıramiyorum sadece eşime döküyorum içimi. O da anlıyor hak veriyor ama bir yerden sonra ileri gittiğim için kavga ediyoruz. Nasıl eşimin gözünde kötü duruma düşmeden bu işin içinden çıkarım? Onlara gitmek istemiyorum. Sen kendin git dedim ama kabul etmiyor.