Esimmmmmm

Cok duyarliymis esiniz

Keşke hepimiz köyde yetişmiş olsaydık
O nezaket, nasıl güzel ince düşünmüş

Yiyin b.mden, mutasyon geçireceksiniz zaten yakında, mahalle bakkalı daha kalitelidir eminim

Valla kusura bakmayın da 3 büyük şehir de yetişmişsiniz ama nezaket kuralı bilmiyorsunuz
Köyde yetişti dediğiniz eşiniz gayet ince düşünüyor bence tebrik ettim.
Bir de eşiniz hakkın da böyle konuşmanızı yadırgadım.

Köylü milletin efendisidir, düzgün konuş
Market poşetiyle de bakkala GİRİLMEZ

bence sizin cahilliğiniz

köylü milletin efendisidir.
M.kemal Atatürk

Ama canım abartmişsiniz sizde ne var yani ben bile büyük marketten alışveriş yaptiysam utanır mahallemin bakkalindan geçmem eşiniz kötü bişey dememiş buna cahillik denmez bence akıllıca sizde bunun için yemeğe küstünüz niye kendine eziyet ediyosun ne dertler var böyle küçük şeyleri dert etmeyin

Cahillik mi? Köyde yetişmesi mi ? 29 idim şuan 30 oldum 1 yaşıma daha soktunuz benii valla. Allah az bi incelik az bi düşüncelik ee bi de az bi görgü nasip etsin ruhunuza efenim

köylü milletin efendisidir.
efendi karısısın bil istedim.
sürekli köy köy.
eskiden saygıdan oyle bir şey vardı evet.halanda sürdürenlerde nadir.
sen hep şeherle ol.
ama bılkı bu akılla kımse köyüne almaz seni.

Kesinlikle bende market posetiyle bakkal girmem eşimde girmez hatta 11 yaşındaki oğlum bile çekinir geçenlerde markete yolladim dönüşte bakkala girmesi gerekiyodu anne ben poşetle giremem bakkala dedi çocuk. Ayrica hepimiz büyük şehirde yetişmişiz bunun köylülükle alakası yok.

kesinlikle zarif bir adam. aferin demek zerafet sahibi olmak için köyde yetişmek gerekiyormuş. büyük şehirde insanlara kapitalizmin dayatması sonucu amaan ne olacak kafası çok fena işlenmiş malum bizim canımız ne isterse onu yaparız. önemli olan bizim ne istediğimiz koca koca egolarımız..
çok değil 5-10 sene öncesine kadar herkes buna dikkat ederdi. mahalle bakkalına market poşeti ile girmezdi. küçük ama güzel bi zerafat.
hatırlayabilene..

Koyde yetismis diye cahil dediginiz esinizden 10 kat cahil ve edepsizsiniz !!!baska bisey demiyorum Allah sabir versin kardinizdski insana.Yazik...

Ben de mecbur kalmadıkça bir başka marketinkiyke ötekine girmeyi tercih etmem ya da bir başka bakkala. Ancak mecbur kalırsam, alınması gereken bir şeyse girerim. Bence ikisi de abes değil. Kimse kimseden alışveriş yapmak zorunda değil fakat göze de sokmamak lazım.

Tabi ki de gitmenizin bir sakıncası yok. Ne olacak. Ancak bu durum çok da büyütülecek bir şey olmamakla birlikte büyük ihtimal siz eşinize karşı dolmuşsunuz artık ve ne derse aşırı şekilde sizi rahatsız ediyor.

Ne kadar saçma söylediğiniz.illa büyük şehirde mi büyümek lazım.küçük yerde büyüdü doye cahil mi oluyor düşünceli olmanın adı.bende büyük şehirdeyim ve bende gitmek istemem başka yerin poşeti ile bakkala gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…