Esimmmmmm

eşine kızıp yemeğe mi küstün?
tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış ; hmmm:işsiz:
ayrıca şehirde yetişmişsin eşin köyde yetişmiş, ona ver. yapmış bir cahillik .. ne kızıyorum şöyle laflara eşini hor gören aşağılayan hem cinslrime .. ayıp yahu.

neden banlanmışsınız anlamadım da oruç vurmuş belli
bende girmemeye çalışırım ayıp olur diye

gelince herkese cevap verirsin inşallah

köyde yetişmiyorum
ama market poşetiyle diğer markete (market zinciri ise) giderim
ama bakkala gitmem
köyde yetişmeyle ne alakası var anlamadım
kavga etmeye bahane aramışsınız

Ben 3 buyuk şehirden birinde kndibde 30 40 haneli bir koyde yetsmis onla alakali hep yapardi ama bu sefer cok sinir oldum.

Keşke evlenmeseydiniz o zaman. Zorla mı evlendi sizinle?

Eşiniz köyde yetişmiş ama sizden daha ince düşünceli ve görgülü.

yazılı olmayan kurallar vardır görgü kuralları bu da onlardan biri hanginiz cahil bilemedim

Aferin sizeee alkisliyorum 😊
Koyde yetismis olmasi cahil oldugunu mu gosteriyor.Esinizi kucumsuyorsunuz farkinda misibiz? Benim esim 2 uni bitirmis oda sevmez ellerinde posetlerle bakkala girmeyi.

Bence bu bir mahalle kuralıdır herkes bilir yani Başkent Ankara'nın en merkezinde oturuyorum. Esnaf kan ağlarken hele bende girmem dikkat ederim.

Ben mi abartiyprum eşim mi saçmaliyor.
B.m den alisveris yaptik.
Mahalle bakkalindan bir sey almak istedim .
Yok market poşetleriyle bakkala gidilirmi diye abuk sabuuuk konuştu.
Ne alakası varya canim ister marke poşetiyle bakkala giderim canim ister market poşetiyle bakkala giderim..

Bıktım cahilliklerinden.
Koyde yetişmis olmasina bağliyorum.
Isten geldim orucluyum ve orucu açmk gelmiyor içimden.
Beyfendinin umru degil.
Gitmis kek yiyor.

Ben 3 buyuk şehirden birinde kndibde 30 40 haneli bir koyde yetsmis onla alakali hep yapardi ama bu sefer cok sinir oldum.

Abartiyom mu haklimi

Iftara 15 dk kaldi ve ben yatiom;((((
Evlendiginiz kişiye cahil demeniz hiç hoş değil. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm eskiden marketler bu kadar çok değildi her şeyi bakkaldan alırdık ve marketler açılmaya başladığında marketlerden almaya başladık ama market posetiyle bakkala girmek his olmazdı . Bu bence bi incelik cahillik değil . Ha şimdi İstanbul'dan daha küçük bir şehirde yaşıyorum gerçi burda hiç bakkala gitmedim ekmeği vs fırında alıyoruz ama burda bakkala market posetiyle girerim çünkü buradaki bakkalla bir bağım yok onu incitmis olmam bakkalinda umurunda olmam.
Yaptıklarınızdan sonra kendinizi cezalandirmaniz iyi olmuş ama bence eşiniz bir gönül almayı hak edecek kadar İnce düşünceli

Köyde yetişmiş eşinle neden evlendin kendini bu kadar üstün olarak görüyorsan.Yazik o adama acıdım.Köylü milletin efendisidir unutma.Ve evet mahalle bakkalına bende market poşeti ile girmem.Eşin haklı!

Ben mi abartiyprum eşim mi saçmaliyor.
B.m den alisveris yaptik.
Mahalle bakkalindan bir sey almak istedim .
Yok market poşetleriyle bakkala gidilirmi diye abuk sabuuuk konuştu.
Ne alakası varya canim ister marke poşetiyle bakkala giderim canim ister market poşetiyle bakkala giderim..

Bıktım cahilliklerinden.
Koyde yetişmis olmasina bağliyorum.
Isten geldim orucluyum ve orucu açmk gelmiyor içimden.
Beyfendinin umru degil.
Gitmis kek yiyor.

Abartiyom mu haklimi

Iftara 15 dk kaldi ve ben yatiom;((((
3 büyük şehirden birinde yetişince bu kadar korkunç bir türkçe kullanmak mı gerekiyor? yatiom ;(((( nedir ya :işsiz: haksızsın.ayıp sayılır öyle mahalle bakkalına başka poşetlerle girmek.doğma büyüme istanbulluyum şimdi beni de ayrıştırmaya kalkmadan söyleyeyim.İstanbulu 3 büyük şehirden biri sayarsınız umarım.Madem adamı bu kadar ezecektiniz köylü diyerek evlenmeseydiniz.

30-40 haneli bir köyde yetişmiş insanı kocan olarak beğenmiyorsan neden evlendin? Çok ayıp şu cümleler. Eşin bilse onun hakkında böyle düşündüğünü herhalde kahrolur.

X