Esimmmmmm

Ben mi abartiyprum eşim mi saçmaliyor.
B.m den alisveris yaptik.
Mahalle bakkalindan bir sey almak istedim .
Yok market poşetleriyle bakkala gidilirmi diye abuk sabuuuk konuştu.
Ne alakası varya canim ister marke poşetiyle bakkala giderim canim ister market poşetiyle bakkala giderim..

Bıktım cahilliklerinden.
Koyde yetişmis olmasina bağliyorum.
Isten geldim orucluyum ve orucu açmk gelmiyor içimden.
Beyfendinin umru degil.
Gitmis kek yiyor.

Ben 3 buyuk şehirden birinde kndibde 30 40 haneli bir koyde yetsmis onla alakali hep yapardi ama bu sefer cok sinir oldum.

Abartiyom mu haklimi

Iftara 15 dk kaldi ve ben yatiom;((((
Bilmeyen de üç büyük şehirde yaşayanları ağzında gümüş kaşıkla doğuyor sanır. Tezinizi kendi kendinize çürütmüşsünüz zaten. Çünkü görüyorum ki düşünce yapınız, üslubunuz tam bir Çinçin Mahallesi, adeta bir Bağcılar.

Aksine eşiniz görgülü birisi olduğu için mahalle bakkalina ayıp olur düşüncesiyle market posetiyle girmek istememiş. Bu örnek aslında bizim geçmişte en çok dikkat ettiğimiz konulardandi. Ben de o üç büyük şehirden birinde büyüdüm ve bırakın mahalle bakkalina girmeyi ayıp olur diye başka poşetle bakkalın onunden geçmeye utanirdik

Herkes istediği posetle gidebilir sorun değil ama yaşlar kaç Allah aşkına çocuk yapmaz bunu

Oruçlu olmanız sabır çıtanızı aşağıya çekmiş belliki . Eşiniz ne yapsa batacakmış bence gözünüze. Eşinizin yaptığı gayet normal bir davranış. Belliki biraz da dolmuşsunuz. Evlilik yeri gelir dikenlerle dolu bir yol olur. Mutlu olabilmek ise dikenlere basarken gülleri de unutmamaktır...

Bende büyük marketten alışveriş yaptığım zaman birşey unutuyorum mesela.
Evin yakınında ki başka büyük markete girerken bile cekiniyorum.
Ultra cahilim demek ki...

Bu arada konu sahibi niye forumda engelli?
Bu topikte hiç bir yoruma cevap vermedi.

Olay cahillik köyde yaşamak değil. Bizim de sitenin yanında küçük market aslında bakkal sayılır karşısında ş.k var. E çoğu şey bakkalda yok eşimle karşıdan alışveriş yaparsak bakkal görecek diye utana sıkıla gidiyoruz. Olay küçük esnafın korunması onların da hayatlarına devam etmesi evlerine ekmek götürmesi.

Siz 26 yaşında değilde 16 yaşındasınız.
Buna eminim.
Açtığınız bütün konular birbirinden saçma

İşte bunlar hep tahammülsüzlükten... belli ki zamanla sevgi azalmış; küçücük şeyler -belki de eşinizin tavırlarında yanlış olan bir şey yok- göze batmaya başlamış. Belki sevgisinden deli oldugunuz halinizde olsanız hak bile verir, ne kadar da muhtesem biri falan diye düşünürdünüz. Ahh sevgi nelere kadirsin...

X