Esimmmmmm

Şunu dert sanıp iftarı zehir ettiniz yetmedi konumu açtınız evet bende olsam poşetlerle girmek istemem ama çok elzem birşey alacaktıysanız sen bekle hayatım ben alıp geleyim ozaman deyip alıp mutlu mesut iftarınızı yapsaydınız nasıl olurdu acaba

Eşiniz hakli. Saygi denen birsey var istediğin yerden alirsin ama veresiyeyi sana market vernez. Ayrica köyde yetismekle ne alakasi var bende sehir merkezinde dogdum büyüdüm anne babamda öyle bana görede esinizin dusundugu gibi ayip olur.

''Eşimmm'' diye konu açmışsınız ama
adamın bir kabahati yok.
Bakış açınızı gözden geçirmenizi ve sorun çözme yöntemleri konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.
Bu kadar basit bir olay için iftar etmemek
çok abartılı bir tepki.
Bugün biz de eşimle tartıştık,sorunu tam olarak da çözemedik ama iftar sofrasına birlikte oturduk.
Sofraya küsülmez,yatağa küs girilmez.
En azından bizim evde böyle...

Konularınıza şöyle bir baktım. Bel altı vurmak istemediğim için değinmiyorum lakin herhangi birine cahil/köylü diyebilecek donanıma asla sahip değilsiniz, bilin istedim. En azından kendinizin farkında olun.

Hoş konularınıza bakmasam da, şu konudaki üsluba ve ana dilinizi kullanma biçiminize bakınca da aynı yorumu yapabilirdim.
Kolay kolay kimseye sinirlenmem ama en sevmediğim insan tipisiniz. Önceki konularınızda da sinir olmuştum size. Öngörülü insanmışım demek ki.

Ne alaka köylü şehirli????? Bence eşin gayette ince düşünmüş. Şehirde büyümenin verdiği ince düşünceden yoksunluğu yaşıyorsun sanırım... Bakkal gönül koymasin diye ince düşünmüş adam. Biz de marketten birşey alınca bakkala girerken genelde birimiz posetlerle kapıda bekliyoruz ki ayıp olmasın.. bu cahillik değildir, cahillik senin köylü/şehirli ayrımı yapmandir. En sevmediğim insan tipi.. bakmaz k*çının samsağına, çıkar dağın yükseğine..

Saçma bir zihniyet, insanlar şehirden kaçıp köylere yerleşiyor . 30 yıldır büyük şehirdeyim ne cahiller var ağzım açık kalıyor. İnsan kendini her yerde yetiştirir . Bence konu sahibi eşini de sürekli sen köylüsün ben şehirli diye eziyor, çok zor böyle insanlara katlanmak adama da yazık.

Sen alısverısı marketten yaparsın cenazene bakkal gelır dıye bosa demıyorlar belkı esın zor zamanında adamdan alıyor yazdırıyor esın gıtme derse bende cozum olurum derım sen posetlerle dısarda bekle eksık neyse alaym geleyım. Köylü ınsanı vefalı olur haklısın kaldıramamıssın.

Ben de gitmemeye gayret ederim market posetiyle bakkala.esimde aynı şekilde.ikimizde büyükşehirde büyüdük.esinizin köyde büyümesi sizin için sıkıntıysa evlenmeseydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…