Eşimle yoldaş yerine ev arkadaşı olmak

MerakliBirKiz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
436
550
3 yıllık evliyim bir bebeğim var eşimle ne zaman bir sır paylaşsam bu sır ya annesine gidiyor yada arkadaşlarına. Aramızda özelimiz diye birşey yok yani sadece ikimizin bildiği bir sır yok. Örnek veriyim bir dedikodu varsa gidersin eşinle paylaşır konuşur şakalaşır sohbet edersin bu bizde önce annesi ile konuşur tartışır sohbet eder sonra ben sorarsam gelip anlatır. Bende hemen herşeyimi önce eşimle paylaşırım ve bu paylaştıklarım zamanla ailesine analttığına dair bende izlenim bıraktı ne paylaşsam 2 gün sonra önüme çıkıyor. Sadece ailesi değil kuzeni arkadaşı ile paylaşır ona bu normal geliyor ve bu konuda sürekli tartışırız zamanla azaldı ama değişen bişey yok artık bende söylememe çalışıyorum ama insan birine anlatma gereği duyuyor ve bu en yakını olsun istiyor artık bu durumu nasıl değiştireceğimi şaşırdım. Ve annesi ile ilgili eşimle ne zaman tartışsam sözde annesini uyarıyor ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattıktan sonra onun konuşmasının ne önemi kalıyor gider ben yüzüne söylerim en azından eşim aracı olmaz ama benim büyükbaş kocam ne arayı bulabiliyor nede özel bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım.

3 yıllık evliyim bir bebeğim var eşimle ne zaman bir sır paylaşsam bu sır ya annesine gidiyor yada arkadaşlarına. Aramızda özelimiz diye birşey yok yani sadece ikimizin bildiği bir sır yok. Örnek veriyim bir dedikodu varsa gidersin eşinle paylaşır konuşur şakalaşır sohbet edersin bu bizde önce annesi ile konuşur tartışır sohbet eder sonra ben sorarsam gelip anlatır. Bende hemen herşeyimi önce eşimle paylaşırım ve bu paylaştıklarım zamanla ailesine analttığına dair bende izlenim bıraktı ne paylaşsam 2 gün sonra önüme çıkıyor. Sadece ailesi değil kuzeni arkadaşı ile paylaşır ona bu normal geliyor ve bu konuda sürekli tartışırız zamanla azaldı ama değişen bişey yok artık bende söylememe çalışıyorum ama insan birine anlatma gereği duyuyor ve bu en yakını olsun istiyor artık bu durumu nasıl değiştireceğimi şaşırdım. Ve annesi ile ilgili eşimle ne zaman tartışsam sözde annesini uyarıyor ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattıktan sonra onun konuşmasının ne önemi kalıyor gider ben yüzüne söylerim en azından eşim aracı olmaz ama benim büyükbaş kocam ne arayı bulabiliyor nede özel bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım.

Boyle kadinlar vardir asiri iticidir meger erkekler bile varmis. Sabir diliyorum size.

Eşinize sordunuz mu neden anlatıyorsun diye ?

Yoldaşlık veya ev arkadaşlığı ile ne alakası var durumun? Size çok az bilinen bir gerçeği söyleyeyim erkekler kadınlardan yüz kat daha dedikoducudur sadece lafı uzatmadan aktarım yaparlar eşiniz feminen dedikoducu

Yoldaşlık veya ev arkadaşlığı ile ne alakası var durumun? Size çok az bilinen bir gerçeği söyleyeyim erkekler kadınlardan yüz kat daha dedikoducudur sadece lafı uzatmadan aktarım yaparlar eşiniz feminen dedikoducu
Bana göre yoldaşlık aile içinde özelini kimseye belli etmeden aramızda halledip hayata karşı devam etmek ama bizimkisi yatak odası hariç her yediğin haltı ev arkdaşına anlatıp onunda gidip kendine dah yakın görüdğü arkadşaına anlatması gibi o nedenle öyle yazdım yanlış olabilir tabii

Sen söylemeden ben söyleyeyim böyle böyle durum oldu diye ortamda bozardım,sonra kendi saklısı yok mu annesinin yanında agzımdan kacırırdım mesela.Hala devam eder etkilenmez dersen git duvara anlat ona anlatma ne diyim 🤷🏼‍♀️

yedi kat ele anlatırım derdimi sana anlatmam , sende bana anlatırsan gider bende başkalarına anlatırım. Ağzını tutamama gibi bir sorunun var ise istersen bir terapiste gidelim , ev içindekileri sürekli anlatman anormal çünkü de ve paylaşma. Huylu huyundan vazgeçmez.

Erkekler kadınlardan çok daha fazla dedikoducudur. İş ortamlarında öyle dedikodu dönüyor ki inanmazsınız. Ama eşinizin size sırdaş olması gerekiyordu. Çenesini tutamayan bir erkekmis diyip bı şey anlatmayacaksiniz olup bitecek.

Sen söylemeden ben söyleyeyim böyle böyle durum oldu diye ortamda bozardım,sonra kendi saklısı yok mu annesinin yanında agzımdan kacırırdım mesela.Hala devam eder etkilenmez dersen git duvara anlat ona anlatma ne diyim 🤷🏼‍♀️
Bunuda uygulayabilirim ben daha çok bak benim gibi ol diye düşünerek eşimin sırlarını saklıyorum

Onu sürekli ortamlarda muhakkak size de ordan burdan laf getirir o getirdikleri hakkında konuştukları kişinin yanında Bozun yerin dibine sokun. Sürekli kadın gibisin deyin biraz zoruna gider belki bende bu durumla çok uğraştim onlara normal geliyor ne var ki bunda deyip sıyrılıyorlar neyden rahatsz oluyorsa onu yapın onu sürekli ortamda sen de böyle diyordun deyip Bozun nasıl oluyormuş görsün.

Eşiniz boş bomboş bir insan. Konuşacak bir bilgi birikimi olmadığı için eline geçen dedikodularla ilgili konuşuyor.
Hiç sevmem birinden alıp başka birine birşeyler taşıyan insanı. Karşındakine güvenip bir sırrını paylaşıyorsun oda yemeyip içmeyip başkasına anlatıyor . Başkasına anlatılmasını istesem niye seninle paylaşayım gider onunla paylaşırım değil mi?
İnşallah dediğiniz gibi yatak odanızıda paylaşmıyordur.

X