- 8 Şubat 2022
- 436
- 550
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
3 yıllık evliyim bir bebeğim var eşimle ne zaman bir sır paylaşsam bu sır ya annesine gidiyor yada arkadaşlarına. Aramızda özelimiz diye birşey yok yani sadece ikimizin bildiği bir sır yok. Örnek veriyim bir dedikodu varsa gidersin eşinle paylaşır konuşur şakalaşır sohbet edersin bu bizde önce annesi ile konuşur tartışır sohbet eder sonra ben sorarsam gelip anlatır. Bende hemen herşeyimi önce eşimle paylaşırım ve bu paylaştıklarım zamanla ailesine analttığına dair bende izlenim bıraktı ne paylaşsam 2 gün sonra önüme çıkıyor. Sadece ailesi değil kuzeni arkadaşı ile paylaşır ona bu normal geliyor ve bu konuda sürekli tartışırız zamanla azaldı ama değişen bişey yok artık bende söylememe çalışıyorum ama insan birine anlatma gereği duyuyor ve bu en yakını olsun istiyor artık bu durumu nasıl değiştireceğimi şaşırdım. Ve annesi ile ilgili eşimle ne zaman tartışsam sözde annesini uyarıyor ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattıktan sonra onun konuşmasının ne önemi kalıyor gider ben yüzüne söylerim en azından eşim aracı olmaz ama benim büyükbaş kocam ne arayı bulabiliyor nede özel bırakıyor ne yapacağımı şaşırdım.