- 7 Kasım 2023
- 1.727
- 2.921
- 40
-
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Uyku kliniği olan bir yere gitmeli. Şehir hastaneleri, tıp fakültesine bağlı hastaneler de de olabiliyor.... Uyku apnesi olabilir.2 yıllık evliyiz. Yaşlar 26 28. Yeniden doktora gitmeyi önerdim bugün
Eski Rus romanlarındaki gibi ayrı odalara sahip olun ayrı gardroplar falan.Merhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Kesinlikle bebeğimle uyumayı da çok seviyorum ama eşime sarılıp uyumak ona temas etmek çok başka zaten insan bebeği ile tek yatakta tedirgin yatar Allah korusun ben o yüzden park beşiğinde ama aynı odada yatağımın hemen yanımda yatırıyorum böylece hep birlikte uyumuş oluyoruzİşim gereği bir süre çift terapistiyle çalışmıştım. Boşanmak üzere gelen bütün çiftlere ilk sorduğu soru ayrı mı uyuyorsunuz oluyordu. Büyük çoğunluğunda anne bebeğiyle uyumak istediği için ayrı uyuyordu. Cinsellik olmasına gerek yok tensel temas aradaki bağı, sevgiyi, empatiyi güçlendirir demişti. Tabi sizde böyle olacak diye bir şey yok ama başka doktorlara gitmek varken yatakları ayırma secilmemeli
Şey diyor ya "ketum olacam dedikten sonra 5 dkkadır tanıştığım yabancıya detay verme seviyem"Kesinlikle bebeğimle uyumayı da çok seviyorum ama eşime sarılıp uyumak ona temas etmek çok başka zaten insan bebeği ile tek yatakta tedirgin yatar Allah korusun ben o yüzden park beşiğinde ama aynı odada yatağımın hemen yanımda yatırıyorum böylece hep birlikte uyumuş oluyoruzama özel anlarimizda kendi odasında uyutuyoruz eşimde bende bebek olmasına ve uyumasına rağmen odada rahat olamiyoruz sonra yanıma alıyorum ayy amma anlattım ahahhaha
Ahahahhahah o benimŞey diyor ya "ketum olacam dedikten sonra 5 dkkadır tanıştığım yabancıya detay verme seviyem"
Benim eşiminde hiçbir problemi yok evi ayağa kaldırır horlaması gelecek tavsiyeleri bende takipteyimMerhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Ben de aynı durumdayım ve şu saatte uyanık olma sebebimBenim eşimde aşırı horluyor ve benim ses hassasiyetim var mümkün değil uyuyamıyorum onunla.
Günlerce uykusuz kaldım hasta oldum en sonunda ayırdım yatakları.
Yani şöyle söyleyeyim yan odamda sesi oraya geliyor kapıyı bile kapatıyorum horlama sesine tahammülüm sıfır.
Kulak tikaci havuz için olandan mj ?Ayrı uyuyunca ilişki bozulur efsanesi sadece bizim ülkeye özel sanırım.
Uyuyamıyorum yorgun mutsuz huysuz sinirli oluyorum psikologların burada bir çözümü var mı?
Beni mutsuz ediyorsa yatak ayırırım sanki yatakta sabaha kadar sarılarak uyuyorsunuz. Uyumadan önce sevişip ayrı odalara gidin herseyi bu kadar abartmayın.
Ben çok uzun zamandır kulak tıkacıyla uyuyorum diğer türlü asla uyuyamam. Ara ara oda değiştirdiğimde oluyor, eşim hak veriyor çünkü normal bir horlama değil.
Ayrılın yatakları pamuk gibi uyuyun. Ne sinir ne gerginlik miss
3M 1100Kulak tikaci havuz için olandan mj ?
Çok zor bir durum gerçekten.Ben de aynı durumdayım ve şu saatte uyanık olma sebebim
gece gece bunu buldum. en iyi yorum buna yapılmış3M 1100
3M 1100
Evet benimki bu, yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum memnunum. Düzgün takılması kulağa tam oturtmanız lazım3M 1100 Kulak Tıkacı Kordonsuz 37db 10 Çift Fiyatı, Yorumları - Trendyol
3M 1100 Kulak Tıkacı Kordonsuz 37db 10 Çift yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu model gerçekten işe yarıyor mu
cidden miEvet benimki bu, yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum memnunum. Düzgün takılması kulağa tam oturtmanız lazım
Kulağınızın dibinde birisi bağırırsa anca öyle azıcık duyuyorsunuz