- 24 Mart 2012
- 17.477
- 3.984
- 41
-
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Çok zor bir durum gerçekten.
Hadi yastığa kafamı koyduğum gibi uyuyan biri olsam derin uyku düzenim olsa ok.
Ama öyle değil ki önce ben yatağa gidip uyuyup sonra eşim gelip uyumayı denedik yok yani gelince uyanıyorum o da hemen uyuyor benim uykum o sesten yine gidiyor.
Ben çözümü şuan böyle buldum.
Eşime de dedim aslında bir doktor var dişlere gece yatarken bir şey takılıyor gerçekten horlamayı kesiyor ama gitmedi bende ayırdım yatakları..
Büyük paket alınca aylarca gidiyor rahat uyuyorsam sayesindecidden mi
ben sadece havuzda kullanmıstım, ses ıcın etkı edecegını dusunemedım bu denli.
ustelık cok daha ekonomık sonucta
harikaBüyük paket alınca aylarca gidiyor rahat uyuyorsam sayesinde
tekli buldum, işyerim bir avm de . valla gittim aldım eczaneden :)))Büyük paket alınca aylarca gidiyor rahat uyuyorsam sayesinde
Eşinden ayrı yatarsan olmaz bence ister istemez soğukluk girer araya ilişkinizi etkiler alışman gerekiyor horlamasınaMerhabalar arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin horlaması..
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Ay inşallah sizde çok memnun kalırsınız benim gibi. Yarın sabah haber bekliyorum merak ettimtekli buldum, işyerim bir avm de . valla gittim aldım eczaneden :)))
bir günlük uyku bile çok önemli malum :)))
Cocugunuz var mı?Merhabalar arkadaşlar.
Çok horluyor ve hiç ara vermeden horluyor. Gece defalarca uyanıyorum. Yan yatırıyorum horluyor. İnanır mısınız yüz üstü yattığında bile horluyor. Hiçbir pozisyonda horlaması kesilmiyor. Kulak tıkacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor. Tıkaçlar da kulağımı ve başımı ağrıtıyor. Zaten yatakta sürekli dönmesine de uyanıyorum.
2 yıl önce doktora gitti horlama şikayetinden dolayı. Doktor hiçbir sıkıntı yok sadece kilo ver demiş. Eşimi üniversiteden beri tanıyorum. O zaman kilo problemi yoktu o zaman bile horluyordu.
Yine bu gece defalarca uyandım. İşe gidiyorum çalışıyorum. Uykumu alamadığımda verimli olamıyorum, gün boyu uykulu ve sinirli dolaşıyorum. Artık eşimle yatakları ayırıcam başka hiçbir çarem kalmadı. Ama bu da ilişkimizi etkiler mi aramıza soğukluk girer mi endişe ediyorum. Bir yandan da uyurken sarılmayı dokunulmayı sevmiyorum zaten. Şu anki hali ilişkimizi etkiliyor zaten diye de düşünüyorum. Var mı benim gibi durumda olanlar? Eşinden ayrı yatanlar?
Hadi bakalım inşallah haber et bize de bende alayım olmadı.tekli buldum, işyerim bir avm de . valla gittim aldım eczaneden :)))
bir günlük uyku bile çok önemli malum :)))
valla koşa koşa size yazıyorumAy inşallah sizde çok memnun kalırsınız benim gibi. Yarın sabah haber bekliyorum merak ettim
-sıkıştırıp kulağın içine iyice sokun korkmayın. Tam oturtmazsanız kulağınızdan çıkar
telefonun alarmı duyuluyor, aglama sesi de duyulur ama esınız uyanmıs, gurultu yapmıs, dıbınızde horlamıs, onlar yokkkHadi bakalım inşallah haber et bize de bende alayım olmadı.
Ama ya çocuklar ağlarda duymazsam
benim eşime de ameliyat dediler ama erteliyorKBB bölümüne gitsin eşiniz ..benim eşimde de bu sorun vardı yıllardır burnunda kemikleşmiş bir et parçası sebebiyle horluyormus doktor sprey verdi şimdi çıt yok bence sizde bı görünün
Çok sevindim işe yaramasınavalla koşa koşa size yazıyorum
çok uykusuzdum ve kulağıma da takınca, yıllar sonra bu kadar derin uyudum. sesler gelse de, derin ses duyulmadığından uyku bölünmüyor sanırım
bir kaç gün daha deneyeceğim muhakkak
ve kaliteli uyku çok onemlıymıs, cıdden cok daha ıyı uyandım bu sabah.
ıyıce sıkıstırdım evet. hava gırecek yer kalmadı sanki resmen :)))
çok sağolun gerçekten....Çok sevindim işe yaramasınatamamen ses kesilmesede yinede büyük oranda ses yok olduğu için bebek gibi uyuyor insan
Valla bende az sesde uyanıyorum esım çok horladıgında bazen o gidyor salona bazen ben... Calışan insanım uykumdan kıymetli degıl yatağım.. Yapacak bırsey yok soğukluk da gırerse gırsınMerhabalar arkadaşlar.
ayrı yatınca da dıger odadan gelıyordu resmen. cunku evım dar. odalar dıp dıbe. bır de sadece esımın horlaması degıl tum seslere hassasıyet oldugundan ben tıkac ve ılacla uykumu duzene sokmaya calısıyorumValla bende az sesde uyanıyorum esım çok horladıgında bazen o gidyor salona bazen ben... Calışan insanım uykumdan kıymetli degıl yatağım.. Yapacak bırsey yok soğukluk da gırerse gırsın
Ben de öyle saat sesiyle bıle uyuyamam. Tıkac alamam çünkü oğlum küçük uyanırsa sesını duyamam. Esımın de uykusu ağırayrı yatınca da dıger odadan gelıyordu resmen. cunku evım dar. odalar dıp dıbe. bır de sadece esımın horlaması degıl tum seslere hassasıyet oldugundan ben tıkac ve ılacla uykumu duzene sokmaya calısıyorum