Eşimle yatakları ayırıcam

aynen ben de sizin gibiyim. uyandım mı geri uykuya dalamam. zaten zor uykuya da dalarım.

melatonin kullanıyorum düzenli bir senedir. öncesinde de uyku ilacı. büyük bir travma yaşamıştım sonrasında uyku düzenim bozuldu toparlayamadım. ama sese karşı hep hassasiyetim vardı geçmişte de. ama tabi bunun yarısı bile değildi.

zaten sırt üstü yatamam hiç. hatta yan bile zor, yüz üstü ancak uyurum. bir ameliyat vs olunca sırt üstü olmak beni uykusuz bırakır mesela.

burun bandı aldım takmadı, sıgarayı azalt ya da bırak yapmadı, yastıgını degıstırdım degısmedı, ayrıca koydekı evın tadılatı ıle ugrasıyor resmen her haftasonu aylardır. cok yorgun oldugu ıcın de horlama cok oluyormus. zaten haftanın 3-4 gunu ayrı sehırlerdeyız haftaıcı hep benden gec yatar yatakları da tamamen ayırırsak ev arkadası gıbı olacagız

Eşinden ayrı yatarsan olmaz bence ister istemez soğukluk girer araya ilişkinizi etkiler alışman gerekiyor horlamasına

tekli buldum, işyerim bir avm de . valla gittim aldım eczaneden :)))

bir günlük uyku bile çok önemli malum :)))
Ay inşallah sizde çok memnun kalırsınız benim gibi. Yarın sabah haber bekliyorum merak ettim

-sıkıştırıp kulağın içine iyice sokun korkmayın. Tam oturtmazsanız kulağınızdan çıkar

Alerjik rinit sorunum var deterjandan toza her şeye alerjim var. Bu yüzden burun kanallarım tıkanıyor o da horlama yapıyor eşim de çıt sesine uyanan bir insan biz yatakları ayırdık hem o uyuyamıyor hem de horluyorum diye beni kaldırıyor ondan sonra ben yatamıyorum hem çocuk zaten çok uyanıyor ayrı yataklarda ayrı odalarda mis gibi uyanıyoruz

Cocugunuz var mı?

KBB bölümüne gitsin eşiniz ..benim eşimde de bu sorun vardı yıllardır burnunda kemikleşmiş bir et parçası sebebiyle horluyormus doktor sprey verdi şimdi çıt yok bence sizde bı görünün

Ay inşallah sizde çok memnun kalırsınız benim gibi. Yarın sabah haber bekliyorum merak ettim

-sıkıştırıp kulağın içine iyice sokun korkmayın. Tam oturtmazsanız kulağınızdan çıkar
valla koşa koşa size yazıyorum

çok uykusuzdum ve kulağıma da takınca, yıllar sonra bu kadar derin uyudum. sesler gelse de, derin ses duyulmadığından uyku bölünmüyor sanırım

bir kaç gün daha deneyeceğim muhakkak

ve kaliteli uyku çok onemlıymıs, cıdden cok daha ıyı uyandım bu sabah.

ıyıce sıkıstırdım evet. hava gırecek yer kalmadı sanki resmen :)))

KBB bölümüne gitsin eşiniz ..benim eşimde de bu sorun vardı yıllardır burnunda kemikleşmiş bir et parçası sebebiyle horluyormus doktor sprey verdi şimdi çıt yok bence sizde bı görünün
benim eşime de ameliyat dediler ama erteliyor

sprey de işe yaramadı üstelik

Çok sevindim işe yaramasına tamamen ses kesilmesede yinede büyük oranda ses yok olduğu için bebek gibi uyuyor insan

Valla bende az sesde uyanıyorum esım çok horladıgında bazen o gidyor salona bazen ben... Calışan insanım uykumdan kıymetli degıl yatağım.. Yapacak bırsey yok soğukluk da gırerse gırsın

Valla bende az sesde uyanıyorum esım çok horladıgında bazen o gidyor salona bazen ben... Calışan insanım uykumdan kıymetli degıl yatağım.. Yapacak bırsey yok soğukluk da gırerse gırsın
ayrı yatınca da dıger odadan gelıyordu resmen. cunku evım dar. odalar dıp dıbe. bır de sadece esımın horlaması degıl tum seslere hassasıyet oldugundan ben tıkac ve ılacla uykumu duzene sokmaya calısıyorum

Ben de öyle saat sesiyle bıle uyuyamam. Tıkac alamam çünkü oğlum küçük uyanırsa sesını duyamam. Esımın de uykusu ağır

Biz ayri yatmayiz hic yatak ayirmadik ama tensel temasi ve uyumadan once muhabbet etmeyi cok sevdigimiz icin boyle... mecburiyet durumunda yatak ayrilabilir bence bu tabu olmamali... esiniz problem yapmayacaksa, iliskiniz olumsuz bir yöne evrilmeyecekse denenebilir bence...

Ben olsam çoktan ayırırım sürekli birlikte yatma zorunluluğu bana çok saçma geliyor. Bu konuda genel algı araya soğukluk gireceği yönünde ama ben de bu kadar fazla bir arada olmaktan soğuyacak biriyim. Geceleri horlayıp beni uykumdan etmesi ondan soğumama sebep olurdu. Bencillik yapmasın gitsin tedavi olsun. Tedavi olana kadar kesinlikle ayrı yatardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…