Eşimle yatakları ayırıcam

Valla bende ayni durumdayım ben bekarken bile aynı odada başka biri varken nefes alma sesinden bile uyuyamazdim Evlilikten en büyük korkum da bu meseleydi. Yıllardır kulak tipaci kullanıyorum ama maalesef horlama sesini yine de duyuyorum. Eşim de çok horlar 1 yıllık evliyiz. Bazen çok horladigi zamanlarda kalkıp salona gidiyorum yatmaya. Bazen de kendisi fark ediyor çok horladigini o gidiyor. Ama bazı günler de uyuyabiliyorum. Bence tamamen bir yatak ayırma değil de birlikte uyuduktan sonra eşiniz horlamaya başlayınca başka odaya gidebilirsiniz. Ben ilişkiye bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Sonuçta birlikte yatağa giriyorsun uyumadan önce biraz yatakta vakit geçirin birlikte sarılın vs. Sonra o uyuyunca sen hala uyuyamazsan başka odaya geçersin. Ben çözümü bu şekilde buldum.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz sigara içiyorsa ondan da olabilir, yastığı yüksekse de olabilir. Yani başka sebepleri de var sadece astımla, burunda devilasyonla (doğru mu yazdım bilmiyorum) horlama olmuyor. Bizim de küçük çocuk var yanımızda uyuyor hala. O uyanınca hep beraber uyanıyoruz eşim trip atıyor falan. Sigarayı azalttığı bir dönemde horlaması da hafiflemişti. Arada gider salonda yatar da kafa dinleriz biraz ilişkinizi etkilemez bence

Valla benim esim de horluyor yana döndürünce susuyor ama bazı geceler öyle bi horluyor ki baska odaya geciyorum yanğ normal bir durum bu, dinlenmek için uyuyoruz sonuçta çok anlam yüklemeye gerek yok. Uyurken de dokunulmaktan hiç hoşlanmam zaten bence iyi oluyor

Arkadaşım 6 sene sonra burun ameliyatı yaptırdı kocasına. 6 sene dayandı adam. Sorun yok diyordu herkes. Sanırım eğriydi burnu içten. Nasıl oldu şimdi bilmiyorum. O ara daha iyi diyordu. Kulak tıkacı kullanamıyorum ben de. Çok zor olmalı sürekli yanınızda. İlişkinize bu durumun daha çok zarar verip ona tahammülünüzün düşeceğini düşünüyorum.

Biz ilk baslarda birlikte bi yattik ama adam hem horluyo hem de gece tuvalete falan kalkiyor, oyun oynadigi ici bazen gec yatiyor vs benim de uykum cok hafif cit sesine uyanirim, sabah erken kalkip ise gidiyoruz uykusuz kalinca cok sinirli oluyodum. Gece durtunce gidiyodu başta sonra direk baska odada yatmata başladı çünkü sussun diye durtunce o da uyaniyo sonuc olarak uyku mu uyuyoruz eziyet mi çekiyoruz dedik artik zorlamiyoruz. İliskimiz bence cok etkilenmedi ama sayisal olarak hic etkilenmedi desem yalan olur

Merhaba solunum merkezine gitmesi lazım eşinizin uyku apnesi vardır onda o horlama değil tıkanma

Benimki bundan. Silikon mu bilmiyorum ama fayda etmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-24-16-48-11-632_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 7
Sorun uyku apnesi olabilir mi? Benim eşimde bu yüzden çok horluyor, makinesi var onu kullandığı gecelerde sorun yok
Bilemiyorum. Gidip göreceğiz bakalım. Eşinizin ehliyeti iptal olmadı değil mi? Uyku apnesi durumunda iptal ediliyor diye biliyorum ama cihaz kullanınca edilmiyormuş. Araba almayı düşünüyoruz, ehliyeti iptal olursa çok üzülürüm

Ben de olsam yatakları ayırırım, eşiniz tedavi olsun acilen ...

Doğru diyorsunuz. Sabahtan beri agresifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…