- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kpin estetik falan olmadıysa.
Para hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedimAltınların parası size kv üzerinden gönderilerek dolandırıcılık yapılmış. Çekişmeli davada kv 'evin parasını ben verdim, gelinin hakkı yok' diyecek ve evden hak almanız engellenecek. Bu dolandırıcılığı ispatlayacak bir yazışma ya da ses kaydınız olmazsa evden zırnık alamazsınız. Daha kim bilir ne kadar mal ve para kaçırdılar sizden. Delillerinizi toplamadan boşanmayın. Gerçi bence boşanmayacaksınız ama ben gene de yazayım. Bunlar sizi daha çooook soyarlar
Avukata danışın, bence bilinçli yaptılar ve hak iddia edeceklerPara hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedim
Ben olsam asla vermem. O dekont dursa ne olur bilmiyorum ama kaynanamın bana borcu vardı onu verdi dersiniz. Ne terbiyesiz insanlar ya. Tek dertleri ev olmuşEv benim üzerime ama kayınvalidem hesabına bozdurup yatmıştı orada bir miktarda eşimin eski çalıştığından parasida ondaymis sonra benim hesaba yattı hesabıma evi aldık kayınvalidem o eski dekontu cikarip bak burdan ben attım o parayı kayıtlı evimin tapusunu ver altın taktim ve onları ödüyorum evimin tapusunu ver dedi oğlumun evi burası bunlara alış dedi gelmeme gitmeme köye ev yapmışlar ve ben bayramda gidince gördüm eşim bahsetmedi bundan birde
Bu durumu inan şimdi siz yazınca anladım çok saskinim bilerek yapılmış bir durum ozaman ama para gönderilmiş ev alınmış ev benim üzerime yoksa bana banka dekontu gösterdi bak ben yolladım bu parayı diye iyi niyetimi burdada çok güzel kullanmislarAltınların parası size kv üzerinden gönderilerek dolandırıcılık yapılmış. Çekişmeli davada kv 'evin parasını ben verdim, gelinin hakkı yok' diyecek ve evden hak almanız engellenecek. Bu dolandırıcılığı ispatlayacak bir yazışma ya da ses kaydınız olmazsa evden zırnık alamazsınız. Daha kim bilir ne kadar mal ve para kaçırdılar sizden. Delillerinizi toplamadan boşanmayın. Gerçi bence boşanmayacaksınız ama ben gene de yazayım. Bunlar sizi daha çooook soyarlar
Öğretmen biri nasıl bu kadar karışık yazabiliyor anlamıyorum. Konudan da bişey anlayamadım.Merhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
Burda ne yazıyor Allah aşkına öğretmenim diyorsunuz bu nasıl anlatım bu nasıl imla hiç hiçbirsey anlaşılmıyor!!!Merhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
tam bir psikopat.bukadar laf geveledigine gore cok korkuyor mal paylasimindan.altinlar kadinin malidir.ona ait degildir.bosanirkende yariyariya paylasirsiniz .senin sadece gozunu korkutuyor herseyi birakip kacman icin.canim bence bosanmaktan baska care yok.yakinda size baska seylerde yapar bu adam.Merhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
A0 TÜRKÇEMerhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
Sadece ateş değil sonraki günlerimiz acil dahil hastanelerde geçti su kışın olan 3 lu varyant çok kotu durumda idi biz tartışıp anlasamadigimizda kayınvalidem hemen atlayıp gelip evime oturuyor eşimde istediklerinde gelir diyor o devam eden gunlerde teline kızım ele geçirip watsaptan baba çok hastayım neden aramadın diyor babasını aramış açmamış ve hiç cevap vermedi sonrasında biz bir şekilde yine bir araya geldik eşimle memleketine gidiyoruz kocaman bir köy evi bundan hiç haberdar değilim eşim bizsiz köye gitti geldi kaç kere diyemezmi ailem ev yapıyorYazdıklarınızdan pek bir şey anlaşılmıyor fakat torunlarının ateşi var diye ameliyatı ötelemek/iptal etmek çok saçma olmaz mıydı? Hastaneye doktorlara ne denecekti “torunun ateşi var sizi de uğraştırdık ama kusura bakmayın ameliyatı iptal edin” mi
Alta cevabını yazdimYazdıklarınızdan pek bir şey anlaşılmıyor fakat torunlarının ateşi var diye ameliyatı ötelemek/iptal etmek çok saçma olmaz mıydı? Hastaneye doktorlara ne denecekti “torunun ateşi var sizi de uğraştırdık ama kusura bakmayın ameliyatı iptal edin” mi
Eşim ailesine 2 haftada bir gitmek istiyor kızım bakıcı bakmasını istiyor ailem yanında kaç kere bakmalarını istemedi başkası bakacakmis kayınvalidem çocuğa bakıcı baksın dedi çok küçüktü kızım bakicilar biliyorsunuz çok mucaleler verdim çok hassasta bir bebek hikayem uzun sadece ifadelerin yetersiz yaşadığım durum karşısındaAlta cevabını yazdim