Merhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor