- 11 Nisan 2022
- 1.991
- 7.207
- 88
- Konu Sahibi MaviMehriban
-
Gurur yapıp kayınailenin verdiği eve girmediniz ama aynı ailenin oturduğu eve girdiniz öyle midüğünden öncesinde babasının evi vardi oraya vermiştiler, mobilya vs hep ismarlanmisti edilmişti, düğüne yakin herzaman lafını ettikleri icin ben girmek istemedim. Kaynanam da bunun üzerine bana bi oda yaoacagina söz vermişti, tutmadı. Düğüne de karamboleye geldi. Düğünden direk sonra ailemin evine dönmek istedim esim birakmadi. zorla sehir disina getirdi
Bu tip konularda kadınlar çok sevişgen oluyo. Kaş göz arası bitirmişlerMerak ettiğim konu odanız bile yokken hamile kalmayı nasıl başardınız?
Çocuğu evliliği düzeltecek bir araç olarak görüyor bir çoğu malesefBu tip konularda kadınlar çok sevişgen oluyo. Kaş göz arası bitirmişler
Tek ÜZÜLDÜĞÜM çocuk.
Kız olsa ayrı dert. Rol model olarak ezilen ve ezilmeyi kabul eden cahil bir anneyi rol model alacak.
Erkek olsa babası gibi yetişecek. Annesi gibi eş arayacak.
Doğacak çocuğa hiç üzülüyor musunuz onun suçu günahı ne , bosanin bebeğe kendiniz bakınSimdi böyle adama niye bebek diye sorsak kiziyor bazi arkadaslar, ama niye kendinizi kurtarmak istemiyorsunuz
Babası ev verdi , eşyalar alındı ama laf edildi diye kayınvalide evinde kalmayı tercih ettiniz. Sonra sizin aileniz ev tuttu ve bir süre her şeyinizi onlar ödedi. Eşinizle aranız berbat ve siz hamilesiniz. Aileniz boşan diyor ama siz boşanmaya da çok yakın değilsiniz. Doğru mu anlıyorum ? E bu durumda evli kalmaya ve değer görmeden yaşamaya devam edin.
Aileniz her şeye rağmen arkanızda. Ne düzelecek sanıyorsunuz Allah aşkına? Daha evlendiğiniz gün balayında sizi ağlatan, zorbalık yapan adam mı düzelecek? Düzelse bile onca yaşadığınız şeyi nasıl unutup sindireceksiniz? Ben söyleyeyim sindiremeyeceksiniz, her fırsatta kocanıza da hatırlatacaksınız o da düzeldim ama sana yaranılmaz diye daha da beter olacak, o arada siz ikinci çocuğu da doğurmuş olursunuz.cocuk planlı olmadı, doktorumun demesiyle doğal yoldan hamile kalmam çok zordu, bende korunmadım bundan dolayı. Bu saatten sonra Allah verdi diyorum. henüz endiseliyim, boşanıp ya fevri davranırsam diyorum, belki zamanla hersey düzelir diyorum öne mi gitsem geri mi dönsem bilemiyorum...
Çocuk korunurken oldu değil mi?
aynen doğal yöntemden olmaz diye amaaan deyip koltukta yatmanıza ragmen gebe kalmıssınız. sabırlar diliyorum gerçekten o kadar fazla bu senaryoyu okudumki gına geldicocuk planlı olmadı, doktorumun demesiyle doğal yoldan hamile kalmam çok zordu, bende korunmadım bundan dolayı. Bu saatten sonra Allah verdi diyorum. henüz endiseliyim, boşanıp ya fevri davranırsam diyorum, belki zamanla hersey düzelir diyorum öne mi gitsem geri mi dönsem bilemiyorum...
Leylekler getirmiş, keske konururken olsaymisÇocuk korunurken oldu değil mi?
evlenmeden önce böyle olacagini zerre tahmin edemezdim, çünkü evet böyle degildi. Nisanliyken ailesi ev verdi tasinmamiza fakat düğüne yakin herzaman lafı denildiği sorun edildiği icin ben gurur edip girmek istemedim. Ben hem calisiyorum hem okuyorum. Korunma konusuda, kadın doktorum çok emin bi sekilde doğal yöntemle hamile kalmam imkansız dediği icin korunmadım. Allah verdigi cani sorgulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?