• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık :(

Hic mi cocuk gelisimi okumuyorsunuz?
Yani hani annesiniz ya hic mi merak etmiyorsunuz? Arastirmiyorsunuz?
Cocugunuz korku yasinda , gayet normal korkmasi ama sizin anne baba olarak tepkiniz ve bilincsizliginiz hic normal degil

kiziniz tam yeni korkular uretecegi yasta, o yaslarda hayal gucleri de cok genis olduklarindan boyle oluyor maalesef.
Esiniz de hakli olabilir, sizin de etkiniz olabilir de kim bu kosullarda cok saglikli kalabiliyor ki zaten.

eger ki esiniz sizin cocugu kotu etkilediginizi dusunuyorsa, biraz daha fazla sorumluluk alip cocugu ile kendi de ilgilenmeli ve dengeyi kurmali,
size saldirip sinirini sizden cikarmasi sanki cok matah birseymis gibi kendini soyutlamamali beyefendi.
Baba olmak anneyi surekli elestirmek degildir.

Siz de doğru birşey yapmıyorsunuz ki ama.
Neden takmamayı öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ki, elbette sizi sürekli üzen ağlatan şeyi takacaksınız.
Takmamaktan kastınızın da adamın eleştirilerine, demoralize etmelerine, hakaretlerine belki küfürlerine karşı cevap vermemek ve sadece suskun kalmak olduğuna eminim.
Neden sevilmek, değer görmek, onore edilmek varken bunlara alışmaya çalışıyorsunuz ki? Başınızda illa bir şam kocası bulunsun diye mi?
Beni mutlu etmeyen meşgul de etmesin, sinir de etmesin, mutsuz da etmesin.
Neden bu acizlik? Yetinmeye çalıştıklarınız ileride sizi sinir hastası eder, yapmayın bunu kendinize.
Takıyoruz da ne oluyor ıyımı gelıyor hasta oluyoruz zaman gectıkce ben hergun takardım evlendıgımden berı hergun aglardım ama sesımı duyan yoktu hıckırıklarımı duyan bılen esım bıle arkasını donup yatartı bı hafta benımle konusmazdı anasına laf soledım dıe bu ınsan takmıyorsa ben ndn takıcam kı umrumda dgl herkes kendı ektıgını bıcer benm sabrım onların cezası olacak zamanı geldıgınde

Canım ben ısteyerek yapmadm korunuyodum Ama bı anda hamıle kaldım tamda hersey bıtıcekkken ayrılıcakken ama benm esımle derdım yok sdce benm karım kmse karısamaz dıyemıor annesıne. Annesı benm hayatıma daha cok karısıyor namusuma kadar laf ettı esım agzını acıp bsy demedı gorumcem savundu benı ama ınsanın kocası dururken gorumcesı ndn savunsun benm zoruma gden bunlar hep aıleme gtmeme bıle ızın vermıodu kaynanam bagırdım cagrdm sesımı cıkarmasam bole uzerıme gelıo bende smdı agzıma gelenı soleyınce esım benmle 1 hafta konusmuyor ıste benm zoruma gden bunlar bana sahıp cıkamayan bır adamın cocugunu neden ıstıyım kı ben cocuk ıstemedm hcbır zaman zaten ama allahın verdgı bsy dıyıp susuyorum
O yavru doğunca bunları duysa ne kadar üzülür. Evladınızı alın doğumdan sonra, çekin gidin. Kimsenin sizi de bebeği de üzmeye hakkı yok. Eşinize de annen sana namusuna laf edilmeyecek birinı bulun deyin ve o bebeğin kahramanı da siz olun. Anne değilim ama evlat bu hayattaki en güzel şey derler hep. Size hayata yeniden tutunma imkanı olur

O yavru doğunca bunları duysa ne kadar üzülür. Evladınızı alın doğumdan sonra, çekin gidin. Kimsenin sizi de bebeği de üzmeye hakkı yok. Eşinize de annen sana namusuna laf edilmeyecek birinı bulun deyin ve o bebeğin kahramanı da siz olun. Anne değilim ama evlat bu hayattaki en güzel şey derler hep. Size hayata yeniden tutunma imkanı olur
Gerekırse ole olacak zaten elımden baska hıcbsy gelmıyor esım benm arkamda dursa tamam dıcem ama oda durmayınca benm tutuncak dalım kalmıyor annenı ıstemıorm desem bana kapı orda dıcek kız kardesm ablam senn annenı bakmak zorunda dgl dedı bakmıcaksa bosanırız dedı bu lafı soledı yanı benm esım ben bunları duyduktan snra hcbsy olmamıs gbı davranamıyorum unutamıorm yapılanları 2 eltım var kaynanamı ıstemdı hepsı benm basıma attı eltıme bılezk borcu var kaynanamın onu vermedı dıe eltım ıstemedı ama kaynanam bana dugunde sahte bılezık taktı hc demıyor bu kızada alalım bıtane kendı borcu vardı kaynanamın bız verdık fındıgımız var bızım 25 bın tuttu fındık ama bana 1 lıra para gelmedı enayı gbı tek esımle ben topladm kaynanamın borcuna gttı yarısı gorumcem koltuk takımı alıo evıne ama benm evmde hala yemek masam unıtem yok esımde hcbsy demıo gelde sus ıste

Arkadaslar benim kızım var 3 buçuk yaşında gece korkulari çok arttı bu ara eşimle bu sebebten ciddi tartıştık takıntılı davrandigim için bu çocuk böyle oldu dedi. Bütün suçu bana attı zaten virüs nedeniyle işi tatil etmediği için çok gergindi kaç gündür ama bu akşam kızımı uyuturken devamlı korkması karanlığa bakarak eşimi çileden çıkardı. Hayır benim ne suçum olabilir ama baskıcı bı anne olduğumu çocuğu bı rahat bırak diye bağırdı çağırdı.. kızıma mi üzüleyim aramizin bozulmasına mi bilemedim :KK43:
Ah canim bende bosanma asmasindayim nereye giderim naparim bilmiyorum cok caresizim 11 aylik bebeğim var ailemde sahip çıkmıyor

bazı cocuklar karanlıktan golgeden falan cok korkar
esınız tuhaf asıl
zaten cocuk gergın sızde gerılmıssınız esınızın kendısı baslı basına gece teroru boyle babaya sahıp her cocuk daha urkek olabılır asıl. ne o trıpler tavırlar falan once krız anını yonetmeyı ogrensın duzgun konusmayı ogrensın
sıkmayın canınızı
O da tuz biber ekti dediğiniz gibi. Aylardır var bu durum o da kendi cabasiyla anlatmaya çalışır biseyler ama akşam çıldırdı resmen zaten çok panik bu ara belkide bu sebeb olmustur diyorum. Tabi Kemal'im yapmaz mantığında değilim bu tartışma çok daha büyük sıkıntılara yol acabilir

Ah canim bende bosanma asmasindayim nereye giderim naparim bilmiyorum cok caresizim 11 aylik bebeğim var ailemde sahip çıkmıyor
Allah yardımcınız olsun vardır bı hayır bunda da aileniz desteklemezse kadın sığınma evleri su an için belki iyi olabilir

Hic mi cocuk gelisimi okumuyorsunuz?
Yani hani annesiniz ya hic mi merak etmiyorsunuz? Arastirmiyorsunuz?
Cocugunuz korku yasinda , gayet normal korkmasi ama sizin anne baba olarak tepkiniz ve bilincsizliginiz hic normal degil
Bu yazdıklarımdan hiç bişey okumadigimii mi cikardiniz? Zaten yazmıştım bı üyeye yanıt olarak korkular normal olduğunu ama bu derece fazla ve aylardır olması sorun. Ayrıca eşimle tartismamizin nedeni olarak konu açtım her iki konuda da tecrubeli görüşler almak için

Bu aralar hangimizin psikolojisi normal ki
Çocuğu korkutup kısıtlamayın ama
Haklısınız akşam ki gerginlikte bundan sebeb yazmistim eşim çok panik yaptı hergun 3 vesaitle ise gidiyo dolmuş metro ve otobüs kullaniyo bunlardan sebeb gergindi ama nolursa olsun çocuğun yanında tartışmak hiç doğru değildi

kiziniz tam yeni korkular uretecegi yasta, o yaslarda hayal gucleri de cok genis olduklarindan boyle oluyor maalesef.
Esiniz de hakli olabilir, sizin de etkiniz olabilir de kim bu kosullarda cok saglikli kalabiliyor ki zaten.

eger ki esiniz sizin cocugu kotu etkilediginizi dusunuyorsa, biraz daha fazla sorumluluk alip cocugu ile kendi de ilgilenmeli ve dengeyi kurmali,
size saldirip sinirini sizden cikarmasi sanki cok matah birseymis gibi kendini soyutlamamali beyefendi.
Baba olmak anneyi surekli elestirmek degildir.
Evet ama bunu çoğu erkek yapiyo malesef ama ben buna pek müsade etmiyorum akşam ki gece korkusu yüzünden tartışmamız da bı an bende ki gevsekliktrn yararlandı yoksa o kadar agzini actirmazdim

Bu yazdıklarımdan hiç bişey okumadigimii mi cikardiniz? Zaten yazmıştım bı üyeye yanıt olarak korkular normal olduğunu ama bu derece fazla ve aylardır olması sorun. Ayrıca eşimle tartismamizin nedeni olarak konu açtım her iki konuda da tecrubeli görüşler almak için
Yorumlari okumak zorunda degiliz , konuya yazsaydiniz keske , bir donup bakin konunuza , baskasi yazmis gibi okuyun ne dusunursunuz?

Haklısınız akşam ki gerginlikte bundan sebeb yazmistim eşim çok panik yaptı hergun 3 vesaitle ise gidiyo dolmuş metro ve otobüs kullaniyo bunlardan sebeb gergindi ama nolursa olsun çocuğun yanında tartışmak hiç doğru değildi
Kesinlikle
Ki zaten herkes aynı durumda
Normalde evde kal diyorlar sokağa mecbur iş için maske takıp gidiyoruz
Allah’a emanetiz sonuçta gerginliğe gerek yok.

Yorumlari okumak zorunda degiliz , konuya yazsaydiniz keske , bir donup bakin konunuza , baskasi yazmis gibi okuyun ne dusunursunuz?
Ama siz de direk suçlayıcı yazmışsınız sıkıntıyı sorsaydiniz anlatirdim ilk baş çok detaya girmek istemedim sikilmasinlar okuyanlar diye ve asıl konuya yardımcı olmaları için

Bızım sorunumz annesı cocuk degıl ve cocuguda ıstemedm bı anda nasıl olduysa korunuyodum hamıle oldugumu ogrendım ıstemeden olan bısey bız ayrılcak duruma geldık zaten cocuk olunc duzelır sandım ama duzelmedı annesı yuzunden benı cok uzuyor namusuma kadar laf ettı sesını cıkarmadı annesıne hersyıme karıstı gıyımıme makyajıma gezmeme herseye ve esım kalkıp hıcbsy demedı bu benm karım kımse karısamaz demedı ıstemedım cocuk evet ıstemıyorumda ama oldu allahın bı bıldıgı vardır dıyıp susuyorum susmaktan baska bsy gelmıyor elımden suan

Sizin sorununuz bizzat kendinizsiniz. Karıştırmayın annesini bu kadar basit. Sizin ağzınız yok mu da eşiniz sizi savunsun istiyorsunuz? Eşiniz sizin veliniz mi gitsin annesine sizinle ilgili konuşsun? Seks yaparken iyi çocuk olunca mı kötü oldu? Madem onun çocuğunu taşımak kötü neden doğurmak istiyorsunuz? Kucağınıza aldığınızda da onun çocuğu olacak. Susmaktan başka bir şey gelir elinizden istemediğiniz çocuğu doğurmayın, 10.haftaya kadar yasal hakkınız kürtaj. Şimdi kesin dersiniz büyük günah, kürtaj=cinayet vs vs. Dini yorum yasak olduğu için oralara girmek istemiyorum ama ahlaki açıdan dönün bi bakın yazdıklarınıza. Evli de kalmak zorunda değilsiniz, açın davayı boşanın. Sizde çocuğunu doğurup bırakıp gidecek anne potansiyeli var tam, insan kendi karnındaki çocuk için nasıl onun çocuğu istemiyorum der hadi dedi nasıl doğurmaya kalkar aklım almıyor. Normalde boşanın çocuğunuza siz bakın derdim ama istemediğiniz çocuğa bakar mısınız hiç sanmıyorum.

benım kızımdao yaşlarındayken arkadası odanda hayalet var senın diye korkutmuş kızımı ,
senınkide öyle olabilirmi

Back