• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık :(

Takıntıların nedir?
Ben otizmmi veya başka biseyler varmı diye çok takıntı yaptim. Ama ne yazik ki pedagoga psikiyatriye gidemedim çünkü eşim izin vermiyor. Kendi drumuz asla biseyi yok dediği için esim benim takıntılı olduğumu dusunuyo. Keske ilk davranışlarından suphelendigim de kendi Dr muzun yanında konuyu acmasaydim eşim de Dr un dediğini duymazdi o zaman psikiyariye gitmeme sorun cikarmazdi pişman oldum ama artık iş işten geçti.. yine de bı zaman kolluyorum başka biseyi bahane edip bunu sorcam diye randevu almayı düşünüyorum pskiyatriye..

Canm keske cocuk ıcın kavga etsek bız anası yuzunden hergun kavga edıorz ve anasını savunuyor hep karım bu benm dıyemıor kımseye ve bende hamıleyım daha 7 haftalık bıkere sırf anası yuzunden kavga ettk uzerıme yurudu benı dovucek bende cıktım evden gttm aıleme snra geldı aldı benı kackere gıt dedı evden kackez kavga ettm sogudum artık anlıyomusun onun cocugunu tasımak kadar kotu bsy yok
Affederiniz de o cocuk sizinde cocugunuz!!! Nedeemek onun cocugunu tasimak kadar kötü bisi yok??? Ozaman iliski oturmadan o cocugu yapmayacaktiniz. Böyle ifadeleriniz hos degil. O yedihaftalik bebek su an karninizda herseyi hissedip algiliyor... esinize kizginsizi anliyorum ama böyle ifade etmeyin kendinizi. O cocugu demekki istediniz...... simdide onun bunun cocugu diyerek dogmamis yavruyu da kendinnizu de germeyin

O yaşlarda hemen hemen her çocuk korkar, sizin buna ne gibi katkınız olabilir ki.
Karanlıktan çıkıp bööö canavar mi dediniz.

Işığı kapatın, her yere dokunun, sonra da açın, bak bişey yokmuş deyin çok ağlamıyorsa tabi.
Çok ağlıyorsa da gece lambası mutlaka alın, karanlıkta bırakmayın.

Eşinizi de stresiyle bas basa bırakın.
Baskıcı olduğumu dusunuyo benim baskılarım yüzünden de çocukta değişik davranışlar gelisiyomus

Ben otizmmi veya başka biseyler varmı diye çok takıntı yaptim. Ama ne yazik ki pedagoga psikiyatriye gidemedim çünkü eşim izin vermiyor. Kendi drumuz asla biseyi yok dediği için esim benim takıntılı olduğumu dusunuyo. Keske ilk davranışlarından suphelendigim de kendi Dr muzun yanında konuyu acmasaydim eşim de Dr un dediğini duymazdi o zaman psikiyariye gitmeme sorun cikarmazdi pişman oldum ama artık iş işten geçti.. yine de bı zaman kolluyorum başka biseyi bahane edip bunu sorcam diye randevu almayı düşünüyorum pskiyatriye..
Şüphelendiğin durumlar nedir çocukta?
Ayrıca sen supheleniyorsun diye çocuk neden korksun, anlamiyordur bile.

Anladım canım senin amacını. Gecen birisi 57 aylık yazmıstı da instagramda. Dedim heralde çocuk askere gidene kadar sayacak.
Bana göre 2 yastan sonra komik oluyor.
Ay yok okadar söylemem 🤣
Aslında normaldede yaş olarak derim konuşurken vs ama yazıda öyle yazdım arada kalınca 😅
Biyerden sonra komik oluyor gerçekten bende sevmiyorum

Yani işte bahane aradı sanki esim sırf sinirini atmak için belkide baskiladigim rahat birakmadigim icinmis 😲
Rahat bırakmayıp da ne yapiyorsun çocuğa neyle itham ediyor seni mesela?

Alttan almayın, ezdirmeyin kendinizi. Gerginlikten diycem ama eşiniz her olumsuzlukla sizi suçluyor anladığım kadarıyla. Kabul etmeyin, beğenmiyosan sen daha iyisini yap deyin, şikayet etmek yerine biseyler yapsın beyefendi. O bağırıp çağırıp rahatlamış dediğiniz gibi, siz niye susup içinize atiyosunuz?

Rahat bırakmayıp da ne yapiyorsun çocuğa neyle itham ediyor seni mesela?
Ben malesef biraz takıntı haline getirdim otizmden korkugum için de sosyal gelişimi iyi olsun diye çok uğraştım kızım cevap versene kızım bay baya desene guzel konuşsana gibi gibi her hareketinin içine dahil oluyorum ne yazikki otizm korkumdan sebeb. Hani bazen çocuklar cevap vermez ilgilenmez ya bu durumlarda hep baskiciyimdir daa eşime noldu onu anladım her zaman biraz söylenirdi ama bu aksam bağırdı çağırdı biraz da gergin tabi bu ara ise gidip geliyo korkuyo çok haklı olarak virüsten :(

Alttan almayın, ezdirmeyin kendinizi. Gerginlikten diycem ama eşiniz her olumsuzlukla sizi suçluyor anladığım kadarıyla. Kabul etmeyin, beğenmiyosan sen daha iyisini yap deyin, şikayet etmek yerine biseyler yapsın beyefendi. O bağırıp çağırıp rahatlamış dediğiniz gibi, siz niye susup içinize atiyosunuz?
Çok haklısınız bağırdı çağırdı döndü uyudu ohh ne ala bense burda kızıma mi yanayım tartistigimiza mi offf gerildim gece gece zaten gerginiz bu ara fazlasiyla

Allah yardımcınız olsun umarım düzelir eşinizin davranislari. Çocuk üzerinden bu kadar kalbimi kirmasi çok üzdü ki bı suçum da yok çoğu çocuk korkuyo karanlıktan ama bu ara çok arttığı için beni takıntılı gördüğü için bütün suçu bana atti.. Allahım bu erkekelere biraz akıl fikir versin
Allah senınde yardımcın olsun benmde hergun kalbımı kırıyor hep aglıyodum sessızce ama artık aglamıyorum aglayamıyorum cnku alıstım artık takmamayı ogrenmelısın yoksa benm gbı takarsan cok uzulursun

Affederiniz de o cocuk sizinde cocugunuz!!! Nedeemek onun cocugunu tasimak kadar kötü bisi yok??? Ozaman iliski oturmadan o cocugu yapmayacaktiniz. Böyle ifadeleriniz hos degil. O yedihaftalik bebek su an karninizda herseyi hissedip algiliyor... esinize kizginsizi anliyorum ama böyle ifade etmeyin kendinizi. O cocugu demekki istediniz...... simdide onun bunun cocugu diyerek dogmamis yavruyu da kendinnizu de germeyin
Bızım sorunumz annesı cocuk degıl ve cocuguda ıstemedm bı anda nasıl olduysa korunuyodum hamıle oldugumu ogrendım ıstemeden olan bısey bız ayrılcak duruma geldık zaten cocuk olunc duzelır sandım ama duzelmedı annesı yuzunden benı cok uzuyor namusuma kadar laf ettı sesını cıkarmadı annesıne hersyıme karıstı gıyımıme makyajıma gezmeme herseye ve esım kalkıp hıcbsy demedı bu benm karım kımse karısamaz demedı ıstemedım cocuk evet ıstemıyorumda ama oldu allahın bı bıldıgı vardır dıyıp susuyorum susmaktan baska bsy gelmıyor elımden suan

Ben malesef biraz takıntı haline getirdim otizmden korkugum için de sosyal gelişimi iyi olsun diye çok uğraştım kızım cevap versene kızım bay baya desene guzel konuşsana gibi gibi her hareketinin içine dahil oluyorum ne yazikki otizm korkumdan sebeb. Hani bazen çocuklar cevap vermez ilgilenmez ya bu durumlarda hep baskiciyimdir daa eşime noldu onu anladım her zaman biraz söylenirdi ama bu aksam bağırdı çağırdı biraz da gergin tabi bu ara ise gidip geliyo korkuyo çok haklı olarak virüsten :KK43:
Evet eşin sabretmis ama sonunda patlamış. Sen de haklısın ama çocuğa baskı yapmak yerine doğru oyunları oynaman lazım. Hadi yap demekle yaptıramazsin. Varsa da yoksa da bu böyledir.

annesiniz siz, ona takıntılı olmayıp da kime olucaksınız?
Eşiniz anlayışsızlık etmiş.
Çocuğunuzun davranışlarının ise üstüne gidin bence. Sebebi ne ki?

Evet eşin sabretmis ama sonunda patlamış. Sen de haklısın ama çocuğa baskı yapmak yerine doğru oyunları oynaman lazım. Hadi yap demekle yaptıramazsin. Varsa da yoksa da bu böyledir.
Çok haklsiniz fazla baskıcı davranarak kizimi da yipratiyorum bu baskıların gece korkusu üzerinde etkisi varmıdır acaba eşim suçluluk psikolisi oluşturdu bende

• Beğen
Reactions: Kuf
annesiniz siz, ona takıntılı olmayıp da kime olucaksınız?
Eşiniz anlayışsızlık etmiş.
Çocuğunuzun davranışlarının ise üstüne gidin bence. Sebebi ne ki?
Sebebini anlattım davranışları üzerinde takintiliyim yani korktum ilk zamanlar otizm mi diye şu an artık rahat ifade ediyo kendini kızım bazı yaşıtları gibi olmasa da iyi yinede.. ama işte takintiliyim atlatamiyorum.. mesela bu akşam tartışmadan önce hadi yatağa gidelim dedim genelde oyun oynamaktan kopmak istemediği için babasının kucağını oturdu babasinin ellerini sardı beline bak babam beni birakmiyo diye akıllıca dusunebiliyo

Benim oğlum yaşında ve 10 gündür hündüz dahi kendisi bir odadan diğer odaya yalnız geçmiyor. Çünkü biz 10 gündür o kadar virüs virüs salgın ölüm konuştuk ki ister istemez şuan ki kaosla tabi çocuxğu hayli etkiledik. 2 gündür haber izlememe ve sözlü bu konuyu konuşamma kararı aldık. Mesajlaşıyoruz gündem hakkında eşimle. Bir tık da olsa düzelme oldu.

Canm keske cocuk ıcın kavga etsek bız anası yuzunden hergun kavga edıorz ve anasını savunuyor hep karım bu benm dıyemıor kımseye ve bende hamıleyım daha 7 haftalık bıkere sırf anası yuzunden kavga ettk uzerıme yurudu benı dovucek bende cıktım evden gttm aıleme snra geldı aldı benı kackere gıt dedı evden kackez kavga ettm sogudum artık anlıyomusun onun cocugunu tasımak kadar kotu bsy yok
Niye yaptınız o zaman çocuğu? Onun çocuğunu taşımak kadar kötü bir şey yok deyip doğmamış canlıyı sınıflandırmak için mi? Onun çocuğu da sizin halınız mı, duvar süsünüz mü? O çocuğu adam tek başına yazıp size mi verdi al doğur diye.

Back