Eşimle tartıştık :(

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
879
566
23
35
Arkadaslar benim kızım var 3 buçuk yaşında gece korkulari çok arttı bu ara eşimle bu sebebten ciddi tartıştık takıntılı davrandigim için bu çocuk böyle oldu dedi. Bütün suçu bana attı zaten virüs nedeniyle işi tatil etmediği için çok gergindi kaç gündür ama bu akşam kızımı uyuturken devamlı korkması karanlığa bakarak eşimi çileden çıkardı. Hayır benim ne suçum olabilir ama baskıcı bı anne olduğumu çocuğu bı rahat bırak diye bağırdı çağırdı.. kızıma mi üzüleyim aramizin bozulmasına mi bilemedim

Ne gibi bi takintidan bahsediyor? Baskiciliginiz nasil azarlar misiniz mesela ?

Karanlığa baktığı yeri flaşlı şekilde foto çekin çocuğa gösterin belki korkusu daha çabuk geçer. Eşinizle ilgili yorumum sağlıklı düşünen bir birey olmaya çalışsın.

Canm keske cocuk ıcın kavga etsek bız anası yuzunden hergun kavga edıorz ve anasını savunuyor hep karım bu benm dıyemıor kımseye ve bende hamıleyım daha 7 haftalık bıkere sırf anası yuzunden kavga ettk uzerıme yurudu benı dovucek bende cıktım evden gttm aıleme snra geldı aldı benı kackere gıt dedı evden kackez kavga ettm sogudum artık anlıyomusun onun cocugunu tasımak kadar kotu bsy yok

Benimde 31 aylık kızm var oda korkuyor bu aralar
Üzerine düşmemenizi öneririm bilinç altına yerleşiyor yoksa
O sordukça geçiştirip konuyu değiştirn bizm böyle böyle hafifledi

Eğer çok üstünde duruyorsanz eşinz ona kızmış olablr
Bide her gece okumadan uyutmayn
7 ayetel kürsü
3 Felak nas

Tatlım şöyle yap, karanlıktan korkuyorsa ışığı aç etrafa bakın kontrol edin birlikte. Küçük bir gece lambası edin açık dursun.
Benim oğlum da tıpkı o yaşta gece korkuyordu. Bir doktorun tavsiyesiyle korkusuna destek oldum. Bıkmadan usanmadan yatak altı, dolap içi, kapı arkası kontrol ettik ışığı açıp. İkna oldu çok sürmeden.
Bir gün evin yıkılacağından korkmaya başladı. Ev düşmesin der dururdu anlatamazdık olmayacağını. Aklıma o yöntem geldi. Her ev düşmesin deyişinde duvarı tuttum. Bak ben tutuyorum artık düşmez diye. Bir kaç günde o da bitti.
Eşini de salla gitsin. He de geç ikna etmeye çalışma senin yüzünden olmadığına dair. İknaya çabaladıkça üstüne gelir. Bendense benden, çek git kendim halledicem de.

Gece terörü olabilir. Araştırın oluş şekli benziyorsa odur. Sizin ne suçunuz var bunda?

Ben davranışlari üzerine biraz takintiliyim farkındayım bunun ama bu akşam bana birden çok yüklenmesini gerginliğine verdim. Korkusuna gelince her yolu denedim aldırış etmedim lafı değiştirdim korktugu şeylere dokundurdum ama yok daha kotuye gidiyo bı ara azaldiydi krese gidiyordu şimdi virüs sebebiyle tatil olunca bı haftadır da evde olunca hepten korkmaya başladı.. yok o da değil eşim bağırdı çağırdı rahatladı ben şimdi hem kızıma hem eşime kafaya taktim sinirden uyuyamam da

Gece teroru diye bir şey var. Hemen hemen bütün çocuklarda oluyor. Biz şu an millet olarak kaygılıyız. Çocuklar anlamıyor zannediyoruz ama her şeyi anlıyorlar.

Bu arada eşin olacak beyefendiye () de " bağırınca halloldu mu " diye sorarsın. Çok biliyorsa kendisi baksın çocuğa da görelim.

Allah yardımcınız olsun umarım düzelir eşinizin davranislari. Çocuk üzerinden bu kadar kalbimi kirmasi çok üzdü ki bı suçum da yok çoğu çocuk korkuyo karanlıktan ama bu ara çok arttığı için beni takıntılı gördüğü için bütün suçu bana atti.. Allahım bu erkekelere biraz akıl fikir versin

Afedersiniz meraktan soruyorum. Çocuk kaç aylık olana kadar yaşı ay olarak söyleniyor?

Eşim inanılmaz ilgili bı baba ama bu akşam resmen bütün hıncını benden aldı doğru düzgün sebebte yokken kızım iyi davranışlar sergilerken benden iyisi yok az değişik davransın kızım eşim hemen bana suç atiyo

Çoğu erkek böyle inan ama ben artik üzülmek yerine " çok biliyorsan kendin yap " diyorum. Asla beni suçlamasına izin vermiyorum. Çünkü sustukça insanın tepesine çıkıyorlar. Şu virüs belası bitsin, pedagog yardımı alırsınız. Hatta burada da pedagog arkadaşlar var. Eminim yardımcı olacaklardır.

Afedersiniz meraktan soruyorum. Çocuk kaç aylık olana kadar yaşı ay olarak söyleniyor?
Bilmiyorum ki canm
Benim söyleme sebebim 2.5 yaşını geçti 3 e yaklaştı 2sinin arası olunca ay olarak yazdım
Yoksa 3 yaşına yakın da diyeblrdm
Tercihe kalmış bişey bence şart değil ay olarak söylemek

O yaşlarda hemen hemen her çocuk korkar, sizin buna ne gibi katkınız olabilir ki.
Karanlıktan çıkıp bööö canavar mi dediniz.

Işığı kapatın, her yere dokunun, sonra da açın, bak bişey yokmuş deyin çok ağlamıyorsa tabi.
Çok ağlıyorsa da gece lambası mutlaka alın, karanlıkta bırakmayın.

Eşinizi de stresiyle bas basa bırakın.

Anladım canım senin amacını. Gecen birisi 57 aylık yazmıstı da instagramda. Dedim heralde çocuk askere gidene kadar sayacak.
Bana göre 2 yastan sonra komik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…