• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık.

Yerinde olsaydım kesinlikle yatak odamın kapısını kitlerdim. Niye dese mahremim rahatsız oluyorum derdim. Diğer taraflar bir tarafa yatak odası bir tarafa 🤷
Aslında ben yatak odası diye takılmamıştım bunu hep yaptığı için takıldım sanırım yanş bu sürwkli oluyor çok gelmezler bize ama her geldiklerinde bu yaşanıyor

Tam yatak odasına girerken orası mahremdir ayıp bidaha sakın der asar suratı otururum kv ye de yaşınıza uygun davranın ki saygı görün mahremime saygı duyun derim akşam oğlu gelince de bir bir anlatır timsah gözyaşları dökerim hiç kocamla kötü olmam çocuklarımın babasını kim olursa olsun anasına bacısına vermem öyle yok oğlum oğlun artık benim çocuklarımın babası benimde kocam

Melek olsa sevilmez kaynana görümce.Bunu bilir bunu söylerim.Eksik aramaya gelmişler belli.Sizin de ağzınız yok mu 'laf'ınız kürek olaydi vursaydınız ağızlarına ağızlarına😄😄

Gezip bakmak ne demek yaa, hiç alttan alma. Tavrını belli et. Kendinden emin ol ki o hissi vet onlarada kocanada. Izin verme böyle basit şeylere.

O gün keşke özel birşeyiniz kaybolmuş gibi yapsaydınız.hiç yanlarında durmadan arayıp tarasaydınız odaları.. bi tutuşsalardı...

Bişey çıkmasa bile nemrut suratlarını görmemiş olurdunuz.
bi tirsarlardi belki gezinip durmayalım bari şu evde, birşey olucak üstümüze kalıcak diye korkarlardı belki.

öff ayni benim kaynana gorumce kendi kendilerini temiz ilan etmisler kimseyi begenmiyorlar temizlik anlayislarida 2 tabaga bulasik makinasi 3 coraba camasir makinasi calistirmaktan ibaret ruh hastasi gibiler bende sizin gibiydim dip kose temizlerdim artik yapmiyorum
yagmur yaginca benim camlar hemen kirlenir
gecen geldiklerinde guya laf atacak camda nasi kirlenmis disariyi goremiyoruz diye silinde temizlensin ozaman dedim dumura bagladilar 🥴🥴🥴 sen kendini kastikca onlar iyice havaya giriyor sal gitsin 😁

Girip kontrol edecekleri ne kadar oda varsa yatak odası, salon , çocuk odası hepsini kilitle. Niye kilitledin diye sorarlarsa da evime gelenlerden biri odalarıma girmiş bilekliğimin biri yok. Ben de ne yapayım alışkanlık oldu hep kitliyorum de. Ağlanırsa da anne siz kendinizi bilen insanlarsınız banyoya diye gidip yatak odasına dalmıyorsunuz sonucta diyin. Anlasınlar işin yanlışlığını bir daha yapamasınlar. Gidip tedavi olsunlar bir zahmet

Kusur aramaya gelen gelmesin evime, bana beni gormek isteyen gelsin derdim bir gun kalabalik icinde laf geldiginde.
Yatak odasini kilitleyip kilidi saklayin bir dahaki sefere.
Onlar gelecek diye ekstra temizlik yapmaniza gerek yok bence. Kusur bulmak isteyen ne yapar eder bulur cunku.

Bence eşinize annesini şikayet etmek yerine odanızı fantezik dekore edin kırmızılar koyun ne biliyim filmlerde olur ya tavana ayna yaptırırlar falan vb. o odanın özel olduğu mahrem olduğu bilincini eşinize aşılayın hem belki hoşuna da gider. Böylelikle annesinden kendisi utanır başta o istemez belki yatak odasına girilmesini. Baktınız olmuyo eski düzen devam eder suçu da ailesine atarsınız renkli bir özel hayat bırakmıyorlar dersiniz :KK53:

Kızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?
ne kadar ayıp ya yazıklar olsun ,bu nedir be ne ozel bırakmışlar be bsy

Kesinlikle kendini bilen yapmaz bazen kapalı odaları açar bakar hatta tülleri koklar kendileri
manyak bunlar. Vallahi çıldırmışlar. Hayır sevmek zorunda mıyız hasta ruhlu analarını?? Makul olsunlar da sevelim. Ayrıca damatlar da bayılıyordu karısının ailesine sanki..

Benim ruh hastası görümcem de annemin bokunu yer misin demişti :KK34: ne alaka dedim? Çok seviyosan evet dersin demişti. Kimsenin bokunu yiyemem sen pek heveslisin buyur zıkkım ye demiştim :D nedir bu gelinlerin onları sevme zorunluluğu anlamam..

Kızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?
Tabiki kızılır benim kv de surekli bana geldiği zaman ay kapıları silelim yok dolapları silelim surekli söylenir bikere dayanamadım evi b.k götürüyormus gibi davranmaktan vazgeç cok rahatsız oluyorsan once kendi evini temizle benim gelip silmemi bekleme dedim bdaha karisamadi

Yatak odasına girme amacı ne olabilir ki ben onu anlamadım yani ne yapacak Allah aşkına bana çok inandırıcı da gelmediniz özellikle banyoyu gözetlemeniz çıkmasını görmeniz falan hani ne görmeyi umar da girer yani ayrıca dağınıklık konusunda ciddi sıkıntınız var bunu kabul edin çocuğunuz orada uyumadan da toplayabilirdiniz bir yatağın onun yattığı tarafı açık olurdu ya da uyanınca toplanırdı.

Sütyenin falan ortada olmasını da anlamadım ütüleyeceksiniz bile zaman bulamadıysanız kaldırırsınız sonra ütüleyeceğiniz zaman alır ütülersiniz Allah korusun bir hastalık olur acil hastaneye gittiniz geldiniz odaya biri girse birşey almak için filan mesea annemde dağınıktır hep uyarırım çamaşırlarını bırakma diye bir akşam böbrek ağrısı tuttu ben ordayke apar topar acile gittik dayım kardeşim yengem eve geldik odasına yatırmaya gittik sütyeni falan ordaydı hoş olmadı yani hem kilitleyin o zaman madem daha öncede oldu neden kilitlemiyorsunuz ki hem kendi anneniz olsa sorun olmaz adı kaynana olunca sorun oluyor da hala anlamadığım senin sütyen kiloduna bakıp ne yapacak kadın
bana da abartı geldi.evli kadınsın en fazla kullanacağın ürün kondom olsun,kayganlaştırıcı olsun,iç çamaşırı olsun olsunda yerine koymak iki dakika.çocuk orada uyuyor belki kadın torununu uyurken bir uzaktan görmek istedi olabilir dimi.girmese iyiymiş ama madem rahatsızsın annecim özel ürünler olur vs burası yatak odası de girme de.çocuğuda götürme o odaya odan o kadar dağınık veya pisse.bence sevmediğin için batıyor.

Tam yatak odasına girerken orası mahremdir ayıp bidaha sakın der asar suratı otururum kv ye de yaşınıza uygun davranın ki saygı görün mahremime saygı duyun derim akşam oğlu gelince de bir bir anlatır timsah gözyaşları dökerim hiç kocamla kötü olmam çocuklarımın babasını kim olursa olsun anasına bacısına vermem öyle yok oğlum oğlun artık benim çocuklarımın babası benimde kocam
Normalde eşim bildiği için annesini sorun çıkarmadı haklısın dersi ay sen bir garip haller kızdı sevmiyorsun falanlar filanlar sanki sevmek zorundayım bu da mantıklı bir düşüneyim kv kişisi garip davrwnmazsa yapayım

O gün keşke özel birşeyiniz kaybolmuş gibi yapsaydınız.hiç yanlarında durmadan arayıp tarasaydınız odaları.. bi tutuşsalardı...

Bişey çıkmasa bile nemrut suratlarını görmemiş olurdunuz.
bi tirsarlardi belki gezinip durmayalım bari şu evde, birşey olucak üstümüze kalıcak diye korkarlardı belki.
Ya öyle numara yapamam sanırım ben ya yani çok laf bile söylemem normalde ama numara hiç yapamıyorum

Madem yatak odanıza taktı, siz de o gelince yatağın üstüne şöyle gecelik vs bırakın özellikle, görsün 😎

Erkeğin bu konulardaki tavrı çok önemli bence de. Benim eşim, evimize misafir geleceği zaman, ister akraba ister eş dost, kendisi gider kapatır direkt yatak odamızın kapısını. Misafir gelecek diye derli toplu çeyizlik örtülü serilmiş olduğu halde örter yani yine de. Bana kalmaz bile o iş.

Back