Eşimle tartıştık ve hamileyim pek iyi değilim akıl almaya ihtiyacım var.

ozkangul3012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
209
-13
24
Merhaba arkadaşlar biliyorsun ki hamilelikten dolayı çok daha sinirli alıngan ve duygusal oluyoruz. Benim bugün canım çok sıkkın babam bir ameliyat geçirdi ve kendisi hala yoğun bakımda ancak ben yanında olamadım çünkü biz eşimle yurt dışındayız ha deyince de gidilmiyor. Akşama kadar evde yalnızım çaresizce birde babamdan haber bekledim kötü bir gün geçirdim akşam eşimle şakalaşırken bı anda alınganlık yapıp ağlamaya başladım oda noluyo sana gibi değişik bı üslupla bana cevap verdi aşık sana noluyo yürek mı yedin kimsin sen gibi bı cümle kurdum bı anlık sinirle ve duygusallikla şu an benimle konuşmuyor içeride uyuyor asla iletişime geçmiyoruz hamileyim alttan alması gerekmez mi üstelik babam bu durumdayken bunu düşünmek zorunda sorunda kaliyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen bir akıl verin ilk adımı o mu atsın? Söz konusu babamken başka bişey dusunesim de yok zaten

Çok geçmiş olsun.
Aynen bu şekilde konuşun eşinizle.
Ağlamamin nedeni sen değilsin babamın durumundan dolayı hassasım
Bugün kötü hissediyorum o nedenle bir an ağzımdan çıktı o cümleler diyebilirsiniz.
Söylediğinize göre öyle ağır şeyler söylenmemis zaten büyütecek bir şey yok.

Babanıza acil şifalar dilerim.
Bırakın uyusun uykusu kaçmadıgına göre takılmamış.sabah sakince konuşursunuz
Âmin sağolun. Haklısınız galiba ustune varmicam gerçi genelde zaten uykuya çok düşkün çünkü yoğun çalışıyor. Sabah erkenden ise gidecek

Teşekkür ederim. Sen kimsin demem biraz ona dokundu ilk kez ağzımdan böyle bir cümle çıktı

Belki şakalaşarak moral vermek isteyip gülmenizi istemiştir.Aslında problem yok gibi gözüküyor.Bir iletişim sorunu olmuş o da moral bozukluğundan.Oturup konuşursunuz, gönlünüzü alırsınız.Babanıza acil şifalar dilerim, zordur bilirim..

Amin teşekkür ederim gerçekten çok zor hele ki gurbette iken elim kolum bağlı anca ağlayarak haber bekliyorum birilerinden gelecek telefona muhtacım

Tam olarak anlamadım ama belki sizi biraz neşelendirmek istemiştir.
Yürek mi yedin, sen kimsin falan hiç hoş olmamış. Hani bazı şeyleri de hep hamileliği bağlamasak mı?
Ama babanızdan dolayı kafanız bozuktur tabii o normal.
Geçmiş olsun, kalıcı şifalar dilerim babacığınıza

Amin teşekkür ederim gerçekten çok zor hele ki gurbette iken elim kolum bağlı anca ağlayarak haber bekliyorum birilerinden gelecek telefona muhtacım
Dua et, inşallah düzelecek.Cunku senin elinde olan bir şey yok şu anda malesef.Esinle ise duzelecektir karşılıklı anlayış çok önemli.O da içinde olduğun durumu biliyordur, uzatmak istememiştir.

Evet gerçekten kafam cok bozuk bugün babamın korkusu üzüntüsü gurbette çaresiz kalmak bütün bunlar beni böyle biri yaptı ama geçecek inanıyorum. Teşekkür ederim

Evet gerçekten kafam cok bozuk bugün babamın korkusu üzüntüsü gurbette çaresiz kalmak bütün bunlar beni böyle biri yaptı ama geçecek inanıyorum. Teşekkür ederim
Eşinize aynen bu şekilde babanızdan dolayı üzgün olduğunuzu ve kafanızın yerinde olmadığını söyleyin.
Çok da uzatmadan düzelecektir.
Hala uzatırsa siz de takılmayın bence.
Sağlıktan ötesi yok işte, kalp kırmaya değmez.

Öyle haklısınız bugün varız yarın yokuz yarın günduz bu şekilde konuşacağım

Babanıza acil şifalar dilerim, moraliniz bozuktu diye sizi kendince güldürmek mutlu etmek istemiştir ama verdiğiniz tepki ona abartı gelmiştir. Hamile olabilirsiniz ama genellikle erkekler o an bunu düşünemeyebilir, karnınız bariz büyüyünce anlıyolar hamile olduğunuzu . Bilerek bişey yapmamıştır yani, uyanınca konuşursunuz iyi niyetini anladığınızı söyler fakat yaşananlardan dolayı ağzınızdan istemediğiniz şeyler çıktığını söylerseniz sizi anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…