eşimle tartıştık tarafsız yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi kac aylik dogmus ki senden ustun olsun. Hayir yani kimse kimsenin ailesini gormesine engel olamaz karsilikli olarak. Ben giderim sen gitmezsin beni ilgilndirmez de bak yoluna

kesınlıkle öyle. hıc işm olamaz boyle konusmalarla valla ben acaba yanlıs mı dusundum dıye konu açmıştım ne kadar haklı olduğumu bı kere daha anlayınca tam gaz ileri gittim. sonuçta almış oldum. çocuk gıbı ben gıtmıcem sende gıdemezsın dıye inada bindirirsen kalan sen olursun gıden ben olurum yanı problem yok

Evlendigimiz Ilk zamanlar bazi problemlerden dolayi bizde de ayni atismalar oldu. Bakti gitmiyorum gitsem de kimseyi tinlamiyorum oturdu yerine. Zaten bende sık sık gidemiyorum ayda yilda bire de karismasinlar bi zahmet.

Eğer imkanlar el veriyorsa gitmenize izin almayacaksınız, haber vereceksiniz sadece.. Kocanız, anne babanız değil, izin almak zorunda değilsiniz.. Kavga etmeyin ama dik durun..

Bayramları ikiye bölerek gidin.Önce yanınızdakine gidin bayramı geçirin bir iki gün.Artık neyse.Sonra diğer aile tarafına gidin.Biz çok yaptık bunu.Diğer tarafta uçak yada otobüs ile gidilen yer.
Veya son güne kadar yakın aile ile geçirin son gün izinde ekleyerek diğer aileye gidin..

sizinki ile zor hasta ruhluymuş adam..

olay biraz restleşmeye mi gitmiş, gidişat o yüzden saçmalaşmış sanki, bence sakinken bir daha konuşun.

İki bayramda da göndermiyorum, git de göreyim diyen biri nasıl oluyor da hiç bu tavırda olmayan biri oluyor? Yürek mi yemiş annesigilde o gün kahvaltıda? Bana eşin düpedüz despot geldi. Senin izin alıyor olman goturecegine söz vermistin diye serzenişte bulunman bile cok cocuksu geldi. Adamdan korkuyor musun?

Beni ailemle gorusturmeyecek bende onun ailesine adımımı atmazdim madem öyle kısasa kısas çok pis inatciyim ben.

Niye sadece bayramda gidiosunuz cok mu uzak? Ailenin bulundugu sehre yerleşmek iste bence. Ne iki bayram da mi gidecez dedigine bi guzel pisman olsun. Kaynanan da baska hizmetci bulsun kendine.

Ailesinin doldurduğunu düşünmüyorum ki zaten beyni leblebi kadar dahi olsa dolmazdı. Bu bir karakter meselesidir,bazı insan böyle olur,evlenince bir havalara girer. Sizinki de o hesap.

Neden diyemezsiniz, eşiniz ailesinin yanında diye bayram geçirme hakkı yok mu? Normal zamanla bayram bir mi, ikinizin de çok haksız oldığınız konular var. Ben kayınvalidemi nazlamak zorunda hissetmem kendimi. Ama normal zamanda ailemin yanına gitmek için de eşimin beni götürmesini beklemem. Konuda o kadar abuk şeyler var ki sadece bu mesajınıza cevap vermek istedim. Bayramları bölüşün, anneniz yaşlı diye tüm bayramları orda geçirmek istemek, bir de eşinizden de bunu beklemek en az eşinizin tepkileri kadar saçma

merhaba daha sonrasında açıklamıştım ama sanırım konu başladığında eksık yazıdgım ıcın yanlıs anlasılıyor. Biz bayramda ıkı gun esımın aılesıyle 2-3 gun de benım aılemın yanına gıdıp gecırıyorduk. fakat esım yolu hesaba katarak gıtmenın gelmenın bize yoracagını buradakı bayramı rahat yaşayamadıgımızı belırtıp senın aılenın yanına ayarlarsak gıderız yoksa bu bayramı bızımkılerle gecırırız senın aılene de musaıt olunca gıderız dedı. bunu kabul etmedıgımı bayramda 2-3 gun bıle olsa aılemın de benı görmek ıstedıgını soylemıstım çoğu çalıştıgı ıcın bayramlar görüşebiliyoruz. bı hanımefendı de bayramları paylaşın o zaman demıs bunu da kendım tercıh etmıyorum ılerde cocgum olursa ıkı bayramıda yaşasın ıstıyorum. ve aılemde uzakta oldugu ıcın ıkı bayramda gorsunler ıstıyorum bu yanı amacım. tekrar soyluyorum esımın aılesının yanında gecırecegı bayramı almadım zaten onun ustune bızımkılerle gorusmeme ıhtımalımızın kapısını aralayınca o kapıyı kapadım sadece

Son durum ne

Size çözüm sunmayacak olsa da üniversiteden beri tanı(ma)dığınız biriyle nasıl evlendiniz? Ataerkil aileden geliyor diyorsunuz o yapı göstermelik değişse bile muhakkak farketmişsinizdir. Öngörmüşsünüzdür bunları.

bende sizinkilere bayilmiyorum ama sadece saygisizlik olmasin diye katlaniyorum ayrica canin istemezse gelmezsin bende sizinkilere gitmem ve sende benim gitmemede karisamazin senin icin annen vs ne kadar mühimlerse benim ailemde bbenim icin 10 kat daha önemlidir kalbimde diye söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…