- 16 Temmuz 2023
- 2.927
- 7.508
- 78
Mutlaka psikiyatriye randevu alın. Kendinizi bu evlilikte ezdirerek, eşinize anne gibi davranarak mutlu olamazsınız. Takıntılarınız çok ilerlemiş gibi görünüyor. İlaç kullanmanız lazım.Yaşamaktan zevk alamıyorum artık hergün kafama taktığım şeylerin düzene girmesini düşünmek ile geçiriyorum
Başlığı okurken en başta eşinizle okul ortamında büyük bir tartışma, kavga oldu ve öğrenciler gördü sandım. Yapmayın etmeyin kendinize bu eziyetiKızlar merhaba bu ara burda çok aktifim çünkü çok takıntılı bir dönemdeyim. Eşim ile bir tartışma yaşadık ve ben çok doldum artık birilerine anlatmam lazım diyerek boş dersinde okulun bahçesinde annemle telefonda konuştum biraz dolduğum için ağlamalı ve sesim yüksek çıkıyordu arkamda dönüktü o arada iki tane öğrencinin bana doğru geldiğimi fark ettim acaba duydular mı diye panik oldum. Eşim ile ilgili isim vermeden. Çok fedakarlık yapıyorum annesinin yapmadığı anneliği ben yapıyorum diye dert yanarken yakalandım. Panik oldum duydularsa tüm okula yayılırsa diye aramızda bir metre mesafe anca vardı.
Böyle yaparsaniz daha çok konuşulur.Hemen yayılır eşi ile problemleri varmış diye acaba öğrencilere yarın benim telefon konuşmamı duydunuz mu diye sorsam mı
O zaman okulun dışında sizin konuşmanızdan kime ne? Duyarsanız ona göre ağızlarının payını verirsiniz biraz ağırlığınız olsun. Bu kadar korkacak, çekinecek bir şey yok. Öğrenci her yerde, her anında öğretmeni görebilir. Sokağa çıkmayacak mısınız o zaman? Saçmalık.Okul ortamı değil yukarda yazmıştım dışarı çıktım yürürken arkamda fark ettim okulun dışı yani
Öğrenciler ve mantıklı tüm insanlar bilirler ki her ailede bazen anlaşmazlık yatılma vs olabilir. Senin kafaya taktığın kadar anlam yükleyeceklerini sanmıyorum ama gidip böyle sorarsan o zaman dikkatlerini çekmiş olursun konu olduğundan daha önemli görünür gözlerineHemen yayılır eşi ile problemleri varmış diye acaba öğrencilere yarın benim telefon konuşmamı duydunuz mu diye sorsam mı
Belki kardeşinizden bahsediyordunuz nereden bilecekler kiminle konuştunuz ne anlattınız.Isim vermemissiniz nerden bilecekler eşiniz olduğunu
Normallestirin durumu afedersiniz ama şeyin üzerine ne kadar basarsanız o kadar yayılır.
Hiçbir şey olmamış gibi devaamm
Aah bir de bayılsaydınız keşkee yaaa.Sanki rezil olmuşum gibi yüzlerine bakamayacağım gibi geliyor
Sizlere abartı gelebilir ama benim aklım sadece bununla meşgul eşimle olan kavgayı bile unuttumAah bir de bayılsaydınız keşkee yaaa.
Çok yoruldum eşimin tavrı tutumu söylediği şeyler beni çok yıprattı bıktım artıkSakin olun , öğrenciler net anlamamıştır eğer sorarlarsa da bir yakınımın kötü haberini aldım çok üzgündüm der geçersiniz, belli ki sorunlarınız var lütfen acilen yardım alın, tek başınıza çözmeniz zor olabilir , takıntı huyları kolay değildir, bu arada eşinize annesinin yapamadığı anneliği yapmanız da büyük yanlış, siz anne değilsiniz onun eşisiniz, bir eş gibi davranın ve kendinizi ezdirmeyin ...
Madem bu haldesin neden tedavi olmuyorsun?Sizlere abartı gelebilir ama benim aklım sadece bununla meşgul eşimle olan kavgayı bile unuttum
okulunuzun seviyesi nedir ilkokul ortaokulmu lisr mi.lise degilse gerisi cok onemli degil cocuklar anlamiyor ya da konustugunu yaymaya cesaret edemezKızlar merhaba bu ara burda çok aktifim çünkü çok takıntılı bir dönemdeyim. Eşim ile bir tartışma yaşadık ve ben çok doldum artık birilerine anlatmam lazım diyerek boş dersinde okulun bahçesinde annemle telefonda konuştum biraz dolduğum için ağlamalı ve sesim yüksek çıkıyordu arkamda dönüktü o arada iki tane öğrencinin bana doğru geldiğimi fark ettim acaba duydular mı diye panik oldum. Eşim ile ilgili isim vermeden. Çok fedakarlık yapıyorum annesinin yapmadığı anneliği ben yapıyorum diye dert yanarken yakalandım. Panik oldum duydularsa tüm okula yayılırsa diye aramızda bir metre mesafe anca vardı.
Sorun tabii, duymadılarsa da anlatırsınız artıkHemen yayılır eşi ile problemleri varmış diye acaba öğrencilere yarın benim telefon konuşmamı duydunuz mu diye sorsam mı
Liseokulunuzun seviyesi nedir ilkokul ortaokulmu lisr mi.lise degilse gerisi cok onemli degil cocuklar anlamiyor ya da konustugunu yaymaya cesaret edemez
Neden dalga geçiyorsunuzSorun tabii, duymadılarsa da anlatırsınız artık
Lise öğrencisi olduğu için panik oldumokulunuzun seviyesi nedir ilkokul ortaokulmu lisr mi.lise degilse gerisi cok onemli degil cocuklar anlamiyor ya da konustugunu yaymaya cesaret edemez
haklisin canm telaslanmakta birsz ama cok takma unutulur emin olLise öğrencisi olduğu için panik oldum
hocam sankiAma işte insan öğrenci milletimin ağzına düşmek istemiyor. Eşim yan okulda ikimizide tanıyorlar ortaokulda onun lisede benim öğrencim oldu çoğu kötü bir izlenim olur
Biraz ağlar şekildeydim o halde görmelerini istemezdimhocam sanki
kocam beni dövüyor anne mi demişsiniz
aladatıyor ama ayrılamam
ya da x pozisyonda seks yapıyorduk boynum incindi mi demişsiniz
tam olarak kötü izlenim olacak hele hele rezil olmaktan bahsetmişsiniz bir yerde ay lütfen rezil olacak durum ne?
birine "annelik yapıyorum" demişsiniz, kime o bile belli değil. annelik yapıyor olmanın rezil olacak durumu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?