Eşimle tartışamamızı öğrenciler duydu. Ne yapmam lazım

Yaşamaktan zevk alamıyorum artık hergün kafama taktığım şeylerin düzene girmesini düşünmek ile geçiriyorum
Mutlaka psikiyatriye randevu alın. Kendinizi bu evlilikte ezdirerek, eşinize anne gibi davranarak mutlu olamazsınız. Takıntılarınız çok ilerlemiş gibi görünüyor. İlaç kullanmanız lazım.

Başlığı okurken en başta eşinizle okul ortamında büyük bir tartışma, kavga oldu ve öğrenciler gördü sandım. Yapmayın etmeyin kendinize bu eziyeti

Okul ortamı değil yukarda yazmıştım dışarı çıktım yürürken arkamda fark ettim okulun dışı yani
O zaman okulun dışında sizin konuşmanızdan kime ne? Duyarsanız ona göre ağızlarının payını verirsiniz biraz ağırlığınız olsun. Bu kadar korkacak, çekinecek bir şey yok. Öğrenci her yerde, her anında öğretmeni görebilir. Sokağa çıkmayacak mısınız o zaman? Saçmalık.

Hemen yayılır eşi ile problemleri varmış diye acaba öğrencilere yarın benim telefon konuşmamı duydunuz mu diye sorsam mı
Öğrenciler ve mantıklı tüm insanlar bilirler ki her ailede bazen anlaşmazlık yatılma vs olabilir. Senin kafaya taktığın kadar anlam yükleyeceklerini sanmıyorum ama gidip böyle sorarsan o zaman dikkatlerini çekmiş olursun konu olduğundan daha önemli görünür gözlerine

Isim vermemissiniz nerden bilecekler eşiniz olduğunu
Normallestirin durumu afedersiniz ama şeyin üzerine ne kadar basarsanız o kadar yayılır.
Hiçbir şey olmamış gibi devaamm
Belki kardeşinizden bahsediyordunuz nereden bilecekler kiminle konuştunuz ne anlattınız.
Farzedin ki anladilar öğrencilerin işi gucu yok gunlerce aylarca bunumu konuşacaklar kendilerine göre cok daha önemli işleri vardır onların.
Biz lisedeyken bir hocamizin cantasi devrilmişti, toplamasina yardim ederken hocanin agzindan bir öğrencinin görmemesi gereken hersey ortaya serildi diye bir cümle doküldü.Bahsettigi seyde sigara paketi.
okulun yuzde 80 i iciyor zaten hoca onu soyleyene kadar gayet siradan bir cantadan dokulenleri toplarken sigara içtigi aklimda kalmış mesela çünkü o an soyledigi sey beynime yazilmış sanirim.
Hala zaman zaman aklıma gelir şimdi siz yazincada hatirladim.
siz üzerine düşerseniz daha çok dikkat çeker.

Çok yoruldum eşimin tavrı tutumu söylediği şeyler beni çok yıprattı bıktım artık

okulunuzun seviyesi nedir ilkokul ortaokulmu lisr mi.lise degilse gerisi cok onemli degil cocuklar anlamiyor ya da konustugunu yaymaya cesaret edemez

Ama işte insan öğrenci milletimin ağzına düşmek istemiyor. Eşim yan okulda ikimizide tanıyorlar ortaokulda onun lisede benim öğrencim oldu çoğu kötü bir izlenim olur
hocam sanki
kocam beni dövüyor anne mi demişsiniz
aladatıyor ama ayrılamam
ya da x pozisyonda seks yapıyorduk boynum incindi mi demişsiniz

tam olarak kötü izlenim olacak hele hele rezil olmaktan bahsetmişsiniz bir yerde ay lütfen rezil olacak durum ne?

birine "annelik yapıyorum" demişsiniz, kime o bile belli değil. annelik yapıyor olmanın rezil olacak durumu ne?

Biraz ağlar şekildeydim o halde görmelerini istemezdim

Siz de insansınız neticede sorunlarınız olabilir, öğrenciler sizden duymasa bi başkasından bile duyabilir. Biz ortaokuldayken herkes hocaların eşini, çocuğunu, az çok sorunlarını bilir gelir anlatırlardı. Ha hocaya duyurmazlardı bunu tabi :) Bizim zamanımızda korku vardı. Ama konuşuluyordu. Öğrencileri susturamazsınız ama üzülüp endişe edeceğiniz bi durum yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…