• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartışamamızı öğrenciler duydu. Ne yapmam lazım

Eeee boş derste yazmışsın, boş dersten sonra diğer derse gitmeyecek misin kimi kandırıyorsun ... eğitim kimlere kaldı yarabbi, hatalıysan da düzgünce kabul et bir daha yapmamanın yollarını ara bitsin gitsin. Bizim zamanımızdaki işini adam gibi yapan öğretmenlere dek geldiğim için Allaha şükrediyorum.
Dersin erken bitince boş ders oluyor bilmiyorsan. İkincisi ben çocukların erken çıkıp çarşıda dolaşacaklarını bilmiyordum

Sakin gidip sormayın duydularsa ne olacak her evlilikte olan şeyler.duyan yasak aşk yaşadınız o duyuldu sanır.merak etmeyin öğrenciler böyle şeyleri takmaz.

Dersin erken bitince boş ders oluyor bilmiyorsan. İkincisi ben çocukların erken çıkıp çarşıda dolaşacaklarını bilmiyordum

O zaman git evine, kisisel gorusmelerini orada yap. Okul bahcesi orasi, tabi ki cocuklar olacak uluorta yerde kisisel meselelrini tartisip, aglayip sonra da kimsenin gormemesini nasil beklersin?

Back