- 1 Aralık 2020
- 4.703
- 52.793
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alın lütfen ihmal etmeyin, hem kendi rahatınız için, hem öğrencilerinizin sizden sağlıkla faydalanabilmesi için.Hayır ama almam gerekiyor farkındayım. Bu takıntılar beni çok yıprattı.
Yok artık sormayın tabii ki. Sanki mahrem bir şeyler konuşmuş gıbı tepkı verıyorsunuz. Anlattığınızda hiçbir şey yok. Gidip duydunuz mu demek tuhaf olur asıl.Hemen yayılır eşi ile problemleri varmış diye acaba öğrencilere yarın benim telefon konuşmamı duydunuz mu diye sorsam mı
Ama işte insan öğrenci milletimin ağzına düşmek istemiyor. Eşim yan okulda ikimizide tanıyorlar ortaokulda onun lisede benim öğrencim oldu çoğu kötü bir izlenim olurYok artık sormayın tabii ki. Sanki mahrem bir şeyler konuşmuş gıbı tepkı verıyorsunuz. Anlattığınızda hiçbir şey yok. Gidip duydunuz mu demek tuhaf olur asıl.
Sizinle daha önce de konuşmuştuk yine eşim ile ilgili bir problemimde. Ben çok yıprandım hep kendi doğrularını savunuyor usandım artıkSakin olun , öğrenciler net anlamamıştır eğer sorarlarsa da bir yakınımın kötü haberini aldım çok üzgündüm der geçersiniz, belli ki sorunlarınız var lütfen acilen yardım alın, tek başınıza çözmeniz zor olabilir , takıntı huyları kolay değildir, bu arada eşinize annesinin yapamadığı anneliği yapmanız da büyük yanlış, siz anne değilsiniz onun eşisiniz, bir eş gibi davranın ve kendinizi ezdirmeyin ...
Tabi ki sormayın öğrencilere asıl sorarsanız ters teper yani duysunlar ne olacak herkesin evinde olabilir tartışma belki eşiniz olduğunu anlamadılar bile kuzeniniz yegeniniz hakkında da konuşabilirsiniz..Ben biraz panik bir insanım her şey üst üste geliyor. Eşim ile problemlerimiz doldu taştı. Biraz panik zamanındayım bunun okul ortamıma yansımasını hiç istemem sanırım ondan telaş yaptım
Hatırlayamadım inanın cok kişi ile konuşuyoruz haliyle unutuyor insan, eski konularına da bakmadım, eşiniz sizi mutsuz ediyorsa bu evliliğe katlanmayın lütfen inanın kimseye değmiyor, sağlığınızı kaybetmeye değer mi ki ...Sizinle daha önce de konuşmuştuk yine eşim ile ilgili bir problemimde. Ben çok yıprandım hep kendi doğrularını savunuyor usandım artık
Tedavi oluyor musunuz?Fark ettiniz değil mi takıntımı nefes almakta güçlük çekiniyorum çoğu zaman burda sizinlerin yazdıkları çoğu zaman bana ümit veriyor.
Ben onu çok seviyorum. Oda beni seviyor ama zor bir insan anlaşamıyoruz. Çok katı ve net kuralları varHatırlayamadım inanın cok kişi ile konuşuyoruz haliyle unutuyor insan, eski konularına da bakmadım, eşiniz sizi mutsuz ediyorsa bu evliliğe katlanmayın lütfen inanın kimseye değmiyor, sağlığınızı kaybetmeye değer mi ki ...
İnanın kimse için başkasının hayatı o kadar önemli değil. Siz sürekli başkalarının telefon konuşmalarını mı düşünüyorsunuz? Yoo kendinizinkini düşünüyorsunuz. Onlar da aynı şekilde. Duysalar bile 2 ergen aralarında sizi mi konuşacak sevdikleri müzik gruplarını mı?Ama işte insan öğrenci milletimin ağzına düşmek istemiyor. Eşim yan okulda ikimizide tanıyorlar ortaokulda onun lisede benim öğrencim oldu çoğu kötü bir izlenim olur
Hayır ama almam lazım biliyorum. Psikoloğa gitmiştim ama işe yaramadı ilaç kullanmam lazım sanırımTedavi oluyor musunuz?
Bazen sevgi tek başına yeterli olmuyor, önce saygı, merhamet duyguları lazım sonra da sevgi , bir erkek sevdiği kadını üzemez bunu unutma , belki de sadece sen seviyorsundur, size göre sevgi ne demek önce bunu düşünün...Ben onu çok seviyorum. Oda beni seviyor ama zor bir insan anlaşamıyoruz. Çok katı ve net kuralları var
Okul ortamı değil yukarda yazmıştım dışarı çıktım yürürken arkamda fark ettim okulun dışı yaniOkul ortamına yansımasını istemediğiniz şeyi neden okul ortamında konuştunuz? Hiçbir şey olmaz. Olsa da öğretmen olarak gerekli aksiyonu alırsınız. yani gereksiz takıntı yapmışsınız şu an.
Merhamet duygusunun az olduğunu düşünüyorumBazen sevgi tek başına yeterli olmuyor, önce saygı, merhamet duyguları lazım sonra da sevgi , bir erkek sevdiği kadını üzemez bunu unutma , belki de sadece sen seviyorsundur, size göre sevgi ne demek önce bunu düşünün...
Anksiyete ya da panik atak mi var sizde ? Tedavi oluyor musunuz? Eşinizin ismini söylemeden konuşmuşsunuz, hem duymuş olsalar bile sorun olmaz bu kadar büyütmeyin olayı.Sanki rezil olmuşum gibi yüzlerine bakamayacağım gibi geliyor
Yaşamaktan zevk alamıyorum artık hergün kafama taktığım şeylerin düzene girmesini düşünmek ile geçiriyorumAnksiyete ya da panik atak mi var sizde ? Tedavi oluyor musunuz? Eşinizin ismini söylemeden konuşmuşsunuz, hem duymuş olsalar bile sorun olmaz bu kadar büyütmeyin olayı.