Çocuğunuz yoksa cahillik etmeyin boşanın.Eşimle sürekli kavga ediyoruz başlarda herşey çok güzeldi 2 ay bı mutlulugmuz oldu sonra eşim ufacık şeylerden küsmeye basladi ilk kusmeler bir gün sürüyordu sonra çoğaldi her kavgada ben seni sevmiyorum boşanmak istiyorum psikolojik şiddet başladı ben seslenmiyordum ama sonralarda bende seslenmeye başladım ve Şiddet hem psikolojik hem fiziksel sidetedi dönüştü defalarca ailemin evine geldim bı gün olmadan geri evime döndüm en son geldiğimde 1 hafta durdum acaba beni ariyicakmi diye ama aramadı sonra ben geri döndüm. Ufacık şeylerden kavga çıkariyor 10 15 gün bı iyiyiz sonra tekrar kavga her kavgada iğreniyorum senden bosanalim anlasmali diyor biz eşimle kaçarak evlendik düğünüm olmadı hiç birşey takmadilar ama ben eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum defalarca söyledim sen dilinle seviyorum diyosun ben sevildigmi hisetmiyorum diyor ne yapmam gerekiyor? ben ayrılmak istemiyorum 2 yıldır evliyiz
Ailemde diyo dön gel diye ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum kaçarak evlendigmiz için yüzlerine bakicak gücüm yokÇocuğunuz yoksa cahillik etmeyin boşanın.
Sanırım yaşınız genç, bu adam hiç bir şeklide düzelmez.
Şiddeti gittikçe artan dayaklar, psikolojik şiddet, bir de üstüne bu pis ortama gelecek masum bir çocuk ve bunun psikolojik suçluluğu ile ömrünüzü heba ettiğinizle kalırsınız.
Ailenizin evine dönüp kendinize bir kariyer planı yapın ve hayatınızı kurtarın!
Hem fiziksel hem psikolojik şiddete rağmen seviyorsanız ve ayrılmak istemiyorsanız habire ailenizin evine gidip onları huzursuz etmeyin, yazık değil mi ailenize?Eşimle sürekli kavga ediyoruz başlarda herşey çok güzeldi 2 ay bı mutlulugmuz oldu sonra eşim ufacık şeylerden küsmeye basladi ilk kusmeler bir gün sürüyordu sonra çoğaldi her kavgada ben seni sevmiyorum boşanmak istiyorum psikolojik şiddet başladı ben seslenmiyordum ama sonralarda bende seslenmeye başladım ve Şiddet hem psikolojik hem fiziksel sidetedi dönüştü defalarca ailemin evine geldim bı gün olmadan geri evime döndüm en son geldiğimde 1 hafta durdum acaba beni ariyicakmi diye ama aramadı sonra ben geri döndüm. Ufacık şeylerden kavga çıkariyor 10 15 gün bı iyiyiz sonra tekrar kavga her kavgada iğreniyorum senden bosanalim anlasmali diyor biz eşimle kaçarak evlendik düğünüm olmadı hiç birşey takmadilar ama ben eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum defalarca söyledim sen dilinle seviyorum diyosun ben sevildigmi hisetmiyorum diyor ne yapmam gerekiyor? ben ayrılmak istemiyorum 2 yıldır evliyiz
Dayak yemeye gücünüz var ama öyle mi?Ailemde diyo dön gel diye ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum kaçarak evlendigmiz için yüzlerine bakicak gücüm yok
Eşimi severek evlendim ve şimdide böyle olması tüm herkesi karşıma alıp onun yanına gitmiştim hayla seviyorum çünkü biliyorum onunda psikolojik sorunları varAyrılmak için bu kadar sebep varken, senin ayrılmak istememene sebebin ne acaba, merak ettim doğrusu ? Şiddet desen var, sevgisizlik desen var, evi terk etme desen var.
Emin olun aileniz için şu çektiklerinizi görmek daha zor.Ailemde diyo dön gel diye ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum kaçarak evlendigmiz için yüzlerine bakicak gücüm yok
Siz psikolog değilsiniz ve hiç bir şekilde bu sorunları düzeltemeyeceksiniz.Eşimi severek evlendim ve şimdide böyle olması tüm herkesi karşıma alıp onun yanına gitmiştim hayla seviyorum çünkü biliyorum onunda psikolojik sorunları var
Çok uğraştım gitsin tedavi olsun diye ama ben hasta değilim diyorElalemin bozuk cocuklarini tedavi merkezi degilsiniz, bunu kabul ederek baslayin.
Siddetinde amasi fakati yoktur, psikolojik sorunlari varsa gitsin tedavi olsun.
Siddet görüyorsanız evliligi surdurmek icin tek bir sebebiniz kalmamistir, insana anlamsiz yanitlar vermeyin, dönün ailenizin evine.Çok uğraştım gitsin tedavi olsun diye ama ben hasta değilim diyor
Eşimle sürekli kavga ediyoruz başlarda herşey çok güzeldi 2 ay bı mutlulugmuz oldu sonra eşim ufacık şeylerden küsmeye basladi ilk kusmeler bir gün sürüyordu sonra çoğaldi her kavgada ben seni sevmiyorum boşanmak istiyorum psikolojik şiddet başladı ben seslenmiyordum ama sonralarda bende seslenmeye başladım ve Şiddet hem psikolojik hem fiziksel sidetedi dönüştü defalarca ailemin evine geldim bı gün olmadan geri evime döndüm en son geldiğimde 1 hafta durdum acaba beni ariyicakmi diye ama aramadı sonra ben geri döndüm. Ufacık şeylerden kavga çıkariyor 10 15 gün bı iyiyiz sonra tekrar kavga her kavgada iğreniyorum senden bosanalim anlasmali diyor biz eşimle kaçarak evlendik düğünüm olmadı hiç birşey takmadilar ama ben eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum defalarca söyledim sen dilinle seviyorum diyosun ben sevildigmi hisetmiyorum diyor ne yapmam gerekiyor? ben ayrılmak istemiyorum 2 yıldır evliyiz
Siz psikolog musunuz? Psikilojik sorunlar ivarsa doktora gitsin siz de bosayin evinize donun. Size ne sizi doven adamin sorunlarindanEşimi severek evlendim ve şimdide böyle olması tüm herkesi karşıma alıp onun yanına gitmiştim hayla seviyorum çünkü biliyorum onunda psikolojik sorunları var
Hevesmiş beyefendininki geçmiş, bence onurlu bir duruş göster, ayrıl. Çocuk yok belli ki, hayata dönüşün daha kolay olur. Sen uzattıkça adamın tiksintisi artacakEşimle sürekli kavga ediyoruz başlarda herşey çok güzeldi 2 ay bı mutlulugmuz oldu sonra eşim ufacık şeylerden küsmeye basladi ilk kusmeler bir gün sürüyordu sonra çoğaldi her kavgada ben seni sevmiyorum boşanmak istiyorum psikolojik şiddet başladı ben seslenmiyordum ama sonralarda bende seslenmeye başladım ve Şiddet hem psikolojik hem fiziksel sidetedi dönüştü defalarca ailemin evine geldim bı gün olmadan geri evime döndüm en son geldiğimde 1 hafta durdum acaba beni ariyicakmi diye ama aramadı sonra ben geri döndüm. Ufacık şeylerden kavga çıkariyor 10 15 gün bı iyiyiz sonra tekrar kavga her kavgada iğreniyorum senden bosanalim anlasmali diyor biz eşimle kaçarak evlendik düğünüm olmadı hiç birşey takmadilar ama ben eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum defalarca söyledim sen dilinle seviyorum diyosun ben sevildigmi hisetmiyorum diyor ne yapmam gerekiyor? ben ayrılmak istemiyorum 2 yıldır evliyiz