- 28 Ocak 2023
- 11
- -4
- 22
- Konu Sahibi kadinlarsevilsin
Merhaba iyi günler Ben 21 yaşındayım eşimle çalışırken tanıştık kendisini 4 senedir tanıyorum kaçarak evlendik 2 buçuk yıllık evliyim 1 yaşında da oğlum var bile isteye kaçmadım ayrılmak istedim sevmeme rağmen unutmak istedim küfür etmesinden ayrılıp ayrılıp barışmasından yorulmuştum o sefer o beni bırakmadı aramızda geçen özel bişeyle beni tehdit etti aileme söylediğini söyleyerek kapıma geldi ben de bu korkuyla evlilik kaçma düşünmeden gittim onunla gittiğimiz yerde bana anlattı artık her şey için geç olmuştu telefonum zaten ondaydı çoktan annemlere mesaj atmıştı bile işte eve geldik ailesiyle 2 sene yaşadık çok kavgalar olaylar oldu eşim ilk günden beri en ufak bi kavgada bana küfretti vurdu ama ailemde olmak üzere herkes beni hatalı gördü laflarına cevap verme dayak yeme dediler 3-4 kez evden kaçtım yine buldu ailem beni eşime verdiler herşeye rağmen yine seviyorum bu sevgi mi alışkanlık mı onu da bilmiyorum belki düzelir dedim devam ettim derken hamile olduğumu öğrendim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım eşim hamileyken de bana bi ayrıcalık tanımadı yani anlayamıyorum sevgiliyken benim için ölüp biten çocuğa ne oldu bilmiyorum kavga sebebimiz hiç bi zaman benim yaptığım bişeyden çıkmadı hep gezmeleri eve geç gelmeleri eve gelmemeleri ve bana burdayım diyip başka yerde çıkması bekar gibi takılması sorundu benim için çünkü ben onun için herşeyimi feda ettim ailesi sorun yapmasın diye kapandım neyse bebeğimiz doğdu bana hastanede bile ilgi göstermedi gitti geldi bebekle ilgilendi sevmeye gelen herhangi biri gibi aradan 4-5 ay geçti sürekli evin yakınındaki bi kafeye gitmeye başladı ses etmedim artık bişeyler olduğunun farkındaydım bana hiç ilgi göstermiyordu bebeğin yüzüne bakmıyordu sonra bi gün ben bu konuyu açınca ayrılmak istediğini söyledi büyük kavga ettik ailesi duydu evden çıktı gitti gelmedi o gün ortak kullandığımız hesabı kapatmıştı yeni hesap açıp başka kızları eklemişti kız arkadaş olarak birilerini edinmişti beni engellemişti her yerden ailesiyle de konuşmuyordu çok değişik birine dönüştü kararı çok kesindi 3-5 ay böyle devam etti oğlum 9 aylık olmuştu ben hala annemlerde kalıyordum en son baktım sonu yok gittim ailesinin evinden tüm eşyalarımı aldım bunu düuyunca pişman olup annemi aramış tekrar inandım aptal gibi ve herşeyi unutup barıştım şimdi 6 ay olucak ayrı evdeyiz her şey daha da kötü yine her kavgada sinirlenince aileme küfrediyor beni dövüyor ertesi gün hiçbişey olmamış gibi gelip şaka yapıyor gülüyor öpüyor oğlum elimde de de olsa yine de bana vuruyor hiç umursamıyor bundan 1 ay önce burnumu kırıldı yolunan saçlarım vücudumdaki morluklar cebesi anlattıklarımın çok çok daha fazlası var ne yaparım ne ederim bilmiyorum çocuk olmasaydı bi saniye kalmaz ayrılırdım ama yapamıyorum destek olan kimsem yok ailem ablalarım ayrılmama asla destek olmuyorlar herkes çekiyoe zamanla düzelir diyorlar herşeyi bilmelerine rağmen umursamıyorlar dışarıya mutlu görünmekten çok yoruldum kendimi çok değersiz ve kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum