Ceren şeyi merak ettim ben. Bir yorumda peri masalı gibiydi önceden falan demişsin,maddi sıkıntılar varmış ama siz mutlu ve birbirinize bağlıymışsınız yani öyle mi?Allah razı olsun sarılmış kadar oldunuz bende omzunuzda ağlamış kadar oldum. Evet tek derdimiz biraz anlayış biraz şefkat aslında... Çocuk daha 10 aylık. Aslında çok şükür zor bir bebek değil kendi adıma zorlandığımı da düşünmüyorum ama beklentisi çok fazla eşimin
Peri masalı beyefendinin işi görülene kadarmış demek ki. Borç öderken eksikli hissetmiş adam kendini, şimdi eyvallahı kalmamış. Kadın zamanında bir ekmeği pay ederken iyiydi, şimdi toz almıyor diye kötü. Nankörlük böyle bişey.Ş
Ceren şeyi merak ettim ben. Bir yorumda peri masalı gibiydi önceden falan demişsin,maddi sıkıntılar varmış ama siz mutlu ve birbirinize bağlıymışsınız yani öyle mi?
Çocuktan sonra mı böyle oldu nasıl oldu tam olarak?
Ev almak falan hayal bile olamaz onlar için daha pazar alisverislerini zor yapıyorlar. Eşim babasının g.tunu topladı ama adam hala aynı b.k Ev için para istemeleri falan söz konusu bile olamaz benim korkum yine icra gelmesiEn güzel ve en akarken dolduracak zamanlar boş boş yemediğiniz borcu harcı ödemekle geçmiş, kendinize daha bişey yapamamışsınız. O kadar para akmış hala da kiradalar. Yarın ev alıcaz yardım et deseler yok demeyebilir, yarın yine bana kalacak diyebilir. Huylu huyundan vaz geçmez. Sizin kulağınıza giden eşinizin kulağına da gitmiştir, yarın çocuğa atıyorum dediği hesap da boş çıkmaz inşallah.
Ebem zamanındaymış düzlüğe çıktık deyip birbirine sarılmalar. Düze çıkınca ilk gözüne batan beş parasızken yanında olan kadınsa mayasına kadar gider. Andaval.Peri masalı beyefendinin işi görülene kadarmış demek ki. Borç öderken eksikli hissetmiş adam kendini, şimdi eyvallahı kalmamış. Kadın zamanında bir ekmeği pay ederken iyiydi, şimdi toz almıyor diye kötü. Nankörlük böyle bişey.
Ve sorun camların önü temiz mi.Ev almak falan hayal bile olamaz onlar için daha pazar alisverislerini zor yapıyorlar. Eşim babasının g.tunu topladı ama adam hala aynı b.k Ev için para istemeleri falan söz konusu bile olamaz benim korkum yine icra gelmesi
Desenize eşinizin iyi günleri uzakta değil. Babası yine borca batınca durumunuz "iyiye gider" artık.Ev almak falan hayal bile olamaz onlar için daha pazar alisverislerini zor yapıyorlar. Eşim babasının g.tunu topladı ama adam hala aynı b.k Ev için para istemeleri falan söz konusu bile olamaz benim korkum yine icra gelmesi
Eline geçen tüm fazla parayı çocuğun hesabına atıyor ordan mi kiscaz der bu seferde
Yok borçtan önce oyleydi borçla beraber değişmeye başladı ama yine de kötü degildik. O dönem kıskançlığı fazlaydı sadece maddi olarak ezik hissettiği için heralde başkasına giderim diye falan korktu diye düşünüyorum .Borç bitince kiskanclik bıçak gibi kesildi ama bambaşka bir adam oldu işte. Anlayışsız,duygusuz...Ş
Ceren şeyi merak ettim ben. Bir yorumda peri masalı gibiydi önceden falan demişsin,maddi sıkıntılar varmış ama siz mutlu ve birbirinize bağlıymışsınız yani öyle mi?
Çocuktan sonra mı böyle oldu nasıl oldu tam olarak?
2 haftada bir falan eve temizlikçi alsanızBenimki malesef çok sabit fikirli. Başkaları nasıl yapıyorsa bende yapabilmeliymisim bunun bahanesi yokmuş...
Sorun senin temizlik yapıp yapmaman değil Ceren. Lütfen bunu kabul etme.Yok borçtan önce oyleydi borçla beraber değişmeye başladı ama yine de kötü degildik. O dönem kıskançlığı fazlaydı sadece maddi olarak ezik hissettiği için heralde başkasına giderim diye falan korktu diye düşünüyorum .Borç bitince kiskanclik bıçak gibi kesildi ama bambaşka bir adam oldu işte. Anlayışsız,duygusuz...
Eşiniz sizin gerekçelerinizi bahane olarak görüp kabul etmezken, siz onun alerjik astımını geçerli bir sebep olarak görüyorsunuz, bu bence kendinizi ona karşı eksik ve hatalı görmek onun sebeplerini haklı bulmaktan başka bir şey değil, ki onun zor zamanlarında yanında olmuşsunuz o sizi idare bile etmiyor, çocuk var yetişemiyordur deyip destek olmuyor.Alsın eline bezi kendi yapsın diyen çok mantıklı yorumlara toplu cevap vereyim kendisi ileri derece alerjik astım hastası olduğu için yanında deterjan kapağı açılsa bile tıkanabiliyor. Toz vs alsa geçmiş olsun hastaneye zor yetişiriz. O evdeyken de temizlik yapamıyorum mesela bu yüzden. Yapacaksam da oda değiştiriyoruz sürekli yada o balkonda oturuyor.
Ahhhh işte o resti bir çekebilseler gözlerinde büyüttükleri o adamların bir b.k olmadığını, nasıl kapılarda yatan bir zavallıya dönüştüklerini görecekler de... Neyse...Valla bence siz rest çekmelisiniz. Gidip onlardan bul o zaman lafını duyacağını bildiği için eşim asla bunu diyemez bana ciddiyim. Bence siz çok şımartmışsınız, asla e hadi güle güle diyemeyeceğinizi düşündüğü için böyle kaba ve saçma hareketler yapıyor. Git o zaman çalışkanını bul deyin. Bakın o zaman nasıl R yapıyor
Ev almak falan hayal bile olamaz onlar için daha pazar alisverislerini zor yapıyorlar. Eşim babasının g.tunu topladı ama adam hala aynı b.k Ev için para istemeleri falan söz konusu bile olamaz benim korkum yine icra gelmesi
Böylelerine biti kanlanmış derdi eskiler, sırtında borç yükü varken hatun elden gitmesin diye taklalar atarlar, kadın fedakarlık yapıp adamı düzlüğe çıkarınca ımı hir yir piiis.Peri masalı beyefendinin işi görülene kadarmış demek ki. Borç öderken eksikli hissetmiş adam kendini, şimdi eyvallahı kalmamış. Kadın zamanında bir ekmeği pay ederken iyiydi, şimdi toz almıyor diye kötü. Nankörlük böyle bişey.
O maaşını borçlara karşılık eşime gönderiyor içinden kendine az bişey ayırıpGörümcen 45 yaşında bekar. O destek olmuyor mu aileye? Bunca zamandır çalışan birisi.
Evet bizde de öyle derler. Tam olarak o durum işte. Bu kadın her zorlukta yanımda oldu sıra bende beraber evladımızı büyütelim ona destek olayım diyeceğine tam olarak biti kanlanmış, adam olmuş da kadını beğenmiyoBöylelerine biti kanlanmış derdi eskiler, sırtında borç yükü varken hatun elden gitmesin diye taklalar atarlar, kadın fedakarlık yapıp adamı düzlüğe çıkarınca ımı hir yir piiis.
Konu sahibi vicdan yapıyor ya, şuraya yazıyorum yılbaşı piyangosunda büyük ikramiye size çıkarsa ne yaparsınız sorusuna karımı boşarım hayatımı yaşarım cevabını veren erkekler gibi, crn’inde eşine büyük ikramiye vursun ilk işi boşanmak olur, ailesi de canım ailem olur, el kızına para mı yedireceksin biz senin aileniz çocuğum derler sonrası veleddalin amin.
O maaşını borçlara karşılık eşime gönderiyor içinden kendine az bişey ayırıp
Eşiniz sizin gerekçelerinizi bahane olarak görüp kabul etmezken, siz onun alerjik astımını geçerli bir sebep olarak görüyorsunuz, bu bence kendinizi ona karşı eksik ve hatalı görmek onun sebeplerini haklı bulmaktan başka bir şey değil, ki onun zor zamanlarında yanında olmuşsunuz o sizi idare bile etmiyor, çocuk var yetişemiyordur deyip destek olmuyor.
Benim de eşim alerjik bir bünyeye sahip mevsim geçişleri onun için kabus gibi gözünü bile açamıyor, aynı zamanda da titiz yerdeki tek bir toz zerresini bile görür ama alır eline süpürgeyi viledayı her yeri temizler, eşinizin alerjisi bahane değil, alerjik binlerce kadın var hepsi iş yapıyor da gıkı çıkmıyor.