Eşimle soğuduk

Cinsellik evliliğin hepsi olmasa da temeli. Temel olmayınca yapıda sağlam olmuyor maalesef. Evlenmeden önce böyle söyleyenleri çok garipserdim sevgi aşk önemli değil mi derdim ama öyle olmuyor. Özellikle erkekler çok stresli oluyorlar yapamadıklarında. Muhtemelen çift terapisine gitmeniz gerekiyor tek taraflı olmaz. Peki hiç ilerleme kaydedemediniz mi?

Bitirmişsin kafanda.

Eşiniz sizi sevmiyor mu? İlgisiz olduğunu söyleyince ne diyor? Neden tedaviyi kabul etmiyor? Bunların cevabı önemli, eğer hepsi olumsuzsa sizin zaten bir evliliğiniz yokmuş ve size eziyet ediliyormuş 2 senedir. Onun çabalaması lazım

Seviyomuş öle dio. İlgisizliğini söleynce bn böleym dior. Tedaviyide öle şelerle uğraşamam ben diyo

Öle şelerle uğraşamam diyor neden olarak
O ugrasmicak ki. Maddi sorununuz yoksa ben tek basika gitmek istiyorum deyin. Onun da olmasi iyi olur ama sonuçta bu hastalik cift olmayan kadinlarda da var. Tek basiniza da iyilesebilirsiniz. Doktora gitmek yerine de bir cinsel terapiste gidin. Cok yararli olacaktir.

Anlamıyorum nerden buluyorsunuz böyle adamları üstüne üstelik birde evleniyorsunuz evlenmeden önce beraber vakit geçirince insan hiç mi dikkat etmez evleneceği adamın huyuna suyuna karakterine sonra gelip burda dert yanıyorsunuz aklım almıyor böyle garip ilişkileri

Gerçekten vajinismus musunuz yoksa onun da sertleşme problemi mi var acaba, kendi problemini sizin ilk gece korkunuzla örtmüş olabilir mi, kaç defa denediniz mesela bu denemeler nasıl sonuçlandı, sizin rahatsızlığınız için doktora gitmeyi reddetmesi bana problemin sadece sizde olmayabileceğini düşündürüyor. Türk kadınları çoğunlukla cinselliği hiç tanımadan evlendiği için bu gibi durumlarda sorunun kimde olduğunu bilemiyor ve kendini suçlu sanıyor.

sizin yukarıda anlattığınız evlilik değil, ev arkadaşlığı bile değil. Böyle ömür geçiremeyeceğinizi düşünüyorsanız süreyi uzatmak çok anlamsız, ya çözün ya bitirin zaman kaybına gerek yok. Bunu da eşinize bu şekilde söyleyin bence.

Vajinismus değilim bnce çnkü aramızda duygusallık artk öldü bn onunla yapamıcamı düşünüırum ilgi sevgi göremiorum soğudum ama oda yapamadı neticede o aşamaya gelince bazıları ağlıomuş itip bn öle değilim oda nereye sokcak falan bilmio gibiydi 5 10 defa denedk ve o ısrar etmiırum baskı yapmıorum die kendini haklı çkardı

Bu durumda sorun sizde değil maalesef, siz sadece ilk gece korkusu yaşamışsınız o da bunu kullanıp sizi suçlamış. Ya gerçekten tecrübesiz ya da sertleşme sorunu var

Bosanin gitsin. Kendi yetersizliginden sizi sorumlu tutan adamdan hicbir sey olmaz. Siz yine evlenirsiniz o kalır ortada.

Doktora gitmek zor bir sey degil. Hadi gidemiyorsun, suçu niye kadına yüklüyorsun? Destek beklese sanki siz destek vermeyecekmişsiniz gibi.

Eşinizin başka bir ilişkisi olup olmadığından emin misiniz??

Diğer türlü neden istemesin ki?? Boş yere neden bu soğukluk?? Baştaki sıkıntı falan bahane gibi sanki.. Halledilemeyecek şeyler değil bunlar

Çirkin bir ifade olacak ama bizbizeyiz, kuş ötmüyormuş ve kullanım talimatlarını bilmiyormuş

Böyle bir adamla neden evlendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…