- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi ziraiekonomist
Bitirmişsin kafanda.Şu an aşırı soğudum davranşları falan çok batıyo bana. Çnkü şöle bi huyu var kavga tartşma falan olduğunnda 15 20 gün konuşmuo kendi kendine takılıo evde. Ve yaşadımız yerde hiç bi tane bile arkadaşm yok sırf onun için burdaym ama o buna göre davranmıo bizim sosyal hayatımızda yok
Seviyomuş öle dio. İlgisizliğini söleynce bn böleym dior. Tedaviyide öle şelerle uğraşamam ben diyoEşiniz sizi sevmiyor mu? İlgisiz olduğunu söyleyince ne diyor? Neden tedaviyi kabul etmiyor? Bunların cevabı önemli, eğer hepsi olumsuzsa sizin zaten bir evliliğiniz yokmuş ve size eziyet ediliyormuş 2 senedir. Onun çabalaması lazım
Size üzüldüm inanınSeviyomuş öle dio. İlgisizliğini söleynce bn böleym dior. Tedaviyide öle şelerle uğraşamam ben diyo
Öle şelerle uğraşamam diyor neden olarakTedaviyi kabul etmeme sebebi nedir?
Kendim gitmedm birlikte de gitmedikUzmanlik alani vajinismus olan bir kadin dogum doktoruna gittiniz mi?
Vajinismus uygun yontem ve tedaviyle kolayca aşılabilen bir hastalik kendim de 5 ay yasadim bu sorunu iyice arastirio ogrendikten sonra kendi imkanlarimla evde yendim bu platformdaki arkadaslarin da yardimiyla belki de ana problem budur canim once bunu cozmek gerekiyor gibiKendim gitmedm birlikte de gitmedik
O ugrasmicak ki. Maddi sorununuz yoksa ben tek basika gitmek istiyorum deyin. Onun da olmasi iyi olur ama sonuçta bu hastalik cift olmayan kadinlarda da var. Tek basiniza da iyilesebilirsiniz. Doktora gitmek yerine de bir cinsel terapiste gidin. Cok yararli olacaktir.Öle şelerle uğraşamam diyor neden olarak
Gerçekten vajinismus musunuz yoksa onun da sertleşme problemi mi var acaba, kendi problemini sizin ilk gece korkunuzla örtmüş olabilir mi, kaç defa denediniz mesela bu denemeler nasıl sonuçlandı, sizin rahatsızlığınız için doktora gitmeyi reddetmesi bana problemin sadece sizde olmayabileceğini düşündürüyor. Türk kadınları çoğunlukla cinselliği hiç tanımadan evlendiği için bu gibi durumlarda sorunun kimde olduğunu bilemiyor ve kendini suçlu sanıyor.Aslında mart ayının sonunda konuştum en son net şekilde boşanalm die kabul de etti sonra dönmeye çalştı ama bn soğuduğum için eskisi gibi olamadm bi müddet ailemin yanına gittim geldm. Eşim biraz deişik yani hiç bana güzel söz söylemez özledm demez canm demez seviyorum demez hiçde hissettirmez. Bi yere giderm gelirim giderken güle güle deyip sarlmaz gelnce hoşgekldn deyip öpmez Bunlarıda söledm. Ama ailemin yanından geldikten sonra sölememe rağmen yine hiç bişi yapmadı
Vajinismus değilim bnce çnkü aramızda duygusallık artk öldü bn onunla yapamıcamı düşünüırum ilgi sevgi göremiorum soğudum ama oda yapamadı neticede o aşamaya gelince bazıları ağlıomuş itip bn öle değilim oda nereye sokcak falan bilmio gibiydi 5 10 defa denedk ve o ısrar etmiırum baskı yapmıorum die kendini haklı çkardıGerçekten vajinismus musunuz yoksa onun da sertleşme problemi mi var acaba, kendi problemini sizin ilk gece korkunuzla örtmüş olabilir mi, kaç defa denediniz mesela bu denemeler nasıl sonuçlandı, sizin rahatsızlığınız için doktora gitmeyi reddetmesi bana problemin sadece sizde olmayabileceğini düşündürüyor. Türk kadınları çoğunlukla cinselliği hiç tanımadan evlendiği için bu gibi durumlarda sorunun kimde olduğunu bilemiyor ve kendini suçlu sanıyor.
sizin yukarıda anlattığınız evlilik değil, ev arkadaşlığı bile değil. Böyle ömür geçiremeyeceğinizi düşünüyorsanız süreyi uzatmak çok anlamsız, ya çözün ya bitirin zaman kaybına gerek yok. Bunu da eşinize bu şekilde söyleyin bence.
Bu durumda sorun sizde değil maalesef, siz sadece ilk gece korkusu yaşamışsınız o da bunu kullanıp sizi suçlamış. Ya gerçekten tecrübesiz ya da sertleşme sorunu varVajinismus değilim bnce çnkü aramızda duygusallık artk öldü bn onunla yapamıcamı düşünüırum ilgi sevgi göremiorum soğudum ama oda yapamadı neticede o aşamaya gelince bazıları ağlıomuş itip bn öle değilim oda nereye sokcak falan bilmio gibiydi 5 10 defa denedk ve o ısrar etmiırum baskı yapmıorum die kendini haklı çkardı
Çirkin bir ifade olacak ama bizbizeyiz, kuş ötmüyormuş ve kullanım talimatlarını bilmiyormuşEşinizin başka bir ilişkisi olup olmadığından emin misiniz??
Diğer türlü neden istemesin ki?? Boş yere neden bu soğukluk?? Baştaki sıkıntı falan bahane gibi sanki.. Halledilemeyecek şeyler değil bunlar
Arkadaş vajinismusum gibisinden yazmıştı sandım eşinin şeyi mi şeysi olmuş sorun o muymuşÇirkin bir ifade olacak ama bizbizeyiz, kuş ötmüyormuş ve kullanım talimatlarını bilmiyormuş
Böyle bir adamla neden evlendinizAslında mart ayının sonunda konuştum en son net şekilde boşanalm die kabul de etti sonra dönmeye çalştı ama bn soğuduğum için eskisi gibi olamadm bi müddet ailemin yanına gittim geldm. Eşim biraz deişik yani hiç bana güzel söz söylemez özledm demez canm demez seviyorum demez hiçde hissettirmez. Bi yere giderm gelirim giderken güle güle deyip sarlmaz gelnce hoşgekldn deyip öpmez Bunlarıda söledm. Ama ailemin yanından geldikten sonra sölememe rağmen yine hiç bişi yapmadı