Eşimle soğuduk

Vajinismus değilim bnce çnkü aramızda duygusallık artk öldü bn onunla yapamıcamı düşünüırum ilgi sevgi göremiorum soğudum ama oda yapamadı neticede o aşamaya gelince bazıları ağlıomuş itip bn öle değilim oda nereye sokcak falan bilmio gibiydi 5 10 defa denedk ve o ısrar etmiırum baskı yapmıorum die kendini haklı çkardı

Arkadaş vajinismusum gibisinden yazmıştı sandım eşinin şeyi mi şeysi olmuş sorun o muymuş 😳

Bilemedim ki yaaa 🤔🤔
Yukarı alıntıladığım yerde açıklamış

Merhaba,
Eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Ve başlarsa cinsel ilşkiye giremedik. Vajinismus mu artık bilmiyorum. Eşime tedavi için gidelim dedim asla kabul etmiceni söledi. İlk bi sene tüm kavgalarımızda bu böle en fazla bi sene gider diye diye aklıma kazıdı. Bir sene hep aklımda bir sene sonunda boşancaz diyerek yaşadım. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz artık birbirimize çok soğuğuz boşanmayı konuştuk başta kabul etti sonra istemedi. Ama soğukluğumuz aşırı var yani. Ne yapmalıyım?

Cinsel ilişkiye neden giremediniz ?

Siz mi zorlandınız vajinismus ihtimalini düşündüğünüze göre. Siz kendiniz gitseydiniz doktora? Bir çaba sarfettiniz mi?

Tamam okudum sonraki mesajları. Kuş ötmüyorsa tedaviyi de istemiyorsa yapacak bir şey yok. Boşa gitsin.

X