Nafaka veririm para veririm ben bilmem ne degilim sozleri vicdaninin sadakasini para vererek odeyip rahatlamak. Tamamen bu. Bosanmis biri olarak soyluyorum erkekler o karari birden bire vermiyor. Kafalarinda bitirince kesin karar veriyorlar. Hayatini onu beklemekle gecirme. Bundan sonra donse de eskisi gibi olmaz. Birden sonra tekrar kopar. Karilik yapmadin lafi klasik soylenen birsry. Ben de bilmem jarilik nedir, nasil yapilir, erkeklik nedir. Insan gulu sevince dikenlerini gormez ama sevmeyince o dikenler ona batar. Karilik yapmiyorsun lafi bahane olmus. Zaten boregi bile yememis. Bahanesi o olmus. Diyorsun ya hayatinda biri yok telefonlarina baktim diye. Ayni isyerinden de olabilir gunduz gorustugu ya da esinin eve getirmedigi ikinci tekefon da olabilir. Bilemezsin. Yalniz baska biri olsa da olmasa da artim sonuc degismez. Her ayrilik travma yaratir. Su an uzgun, yarım kalmis, kirgin hissetmen cok normal. Ancak ben senin neden evi terk ettigini anlanadim. Madem bu evliligi yurutmek istemiyor o gitmeliydi evden. Gurur yapip bossnirken haklarindan vazgecme. Tum haklarini al. Madem bilmem ne degil, ortada gecerli bir sebep olmadan karisini yari yolds birakmak nedir? Terapiye gidelim diyebilirdi, konusabilirdi, cozum uretmeye calisabilirdi. Sogudum hafi bitti denek nedir?