- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.935
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi hilalgibihilal
Aynenn öyle
Bünyeye zarar bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn öyle
Evet sorun olur, yarın öbür gün evlenince gerçek cinsellik istemezsiniz, sanala alıştınız çünkü. Sen bir odada o bir odada sanal sanal takılırsınız. Sonra sanal bebeniz olur, adını da Sanal Can koyarsınız.
Umarım sorularına yanıt bulmuşsundur, uzmanlık alanım çünkü sanal cinsellik.
Bir tanidigim (erkek) esi uzaktayken fantezi olsun diye kendi videosunu falan cekmis, acikcasi detayini dusunmek istemiyorum ama ciplakken cekmis iste.Cok tehlikeli sanal ortamda yapmayın bence.msjla konusuyosanız biri o yazdıklarınızı görebilir.onu geçtim o görüntüler ilerde santaj olarak karşımıza çıkabilir dünyanın bin türlü hali var.ayrıca nası yapıyosunuz ben evliyim utanırım yani böyle yapmaya bence yapmayın sabredin daha güzel olur
Sanalcan :)))))Evet sorun olur, yarın öbür gün evlenince gerçek cinsellik istemezsiniz, sanala alıştınız çünkü. Sen bir odada o bir odada sanal sanal takılırsınız. Sonra sanal bebeniz olur, adını da Sanal Can koyarsınız.
Umarım sorularına yanıt bulmuşsundur, uzmanlık alanım çünkü sanal cinsellik.
Kesinlikle tehlikeli ne olacağı belli olmaz.tam görüntülü konuşurken o sırada biri içeri girerse al sana rezillikBir tanidigim (erkek) esi uzaktayken fantezi olsun diye kendi videosunu falan cekmis, acikcasi detayini dusunmek istemiyorum ama ciplakken cekmis iste.
Onu da karisi yerine ayni harfle baslayan baska birine gondermis
O manyak da sanki boyle bir seyi bekliyormus gibi tehdite basladi herkese göndereceğim vs vs.
Cok fena uğrAşıyorlar cozebilmek icin.
Yani cok tehlikeli bu işler Allah korusun.
Her ihtimali dusunmek lazim.
Uuu görüntü mü bu çok tehlikeliNet uzerinden konusma ve goruntu seklinde
Pazartesi ya ondan bence haftasonu geçti herkesin üzerinden tabiBugunde fazla cinsel içerikli bir gün