Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 22 yaşında işyerimi açtım 22 yaşındaki halini hatırlayan var mı bilmiyorum ama hesap kitaptan bir haber zaten işe başlamadan önce anneme ben söyledim bana yardımcı olursanız bu işe başlayayım yoksa yüzüne gözüne bulaştırdıktan sonra yardım almanın alemi yok ben böyle düşünüyorum hı bu arada insanlar profesyonel yardım alıyorlar annem benim muhasebeme bakınca size niye tuhaf geldi anlamadım
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum insanların birbirine objektif bir şekilde tavsiyede bulunması çok hoş. Benim de eşimle birçok sıkıntılarım var çözüm üretemediğim durumlar vs. Yorumlarınızı bekliyorum şöyle başlıyayım biz eşimle tam 3 yıl önce tanıştık. Problemli ilişkilerden sonra adam gibi bir adamla karşılaştım dedim kendisi avukat ben de eczacıyım maddi olarak benimle denk olur kocam parama göz dikmez dedim anlattıklarından yaşadığı sıkıntılardan ailesinden ailesine olan bağlılığında onları koruyup kollaması ailesine iyi bir baba olacağı izlenimi edindim. çok kısa sürede sözlendik nişanlandık 10 ay sonra da evlendik.salak ben hemen hamile kaldım ve şimdi 18 aylık bir kızım var.evlenmeden önce şimdi oturduğumuz evi aldım ailemin zoruyla. Eşimde evin içini yaptırdı.düğün aşamasında çok masraf yaptı diyip hiçbir şey istemedim.zaten iş bilmez muhtaç bir annesi ve 2 tane kardeşi var.ben öyle açgözlü bir insan da değilim herşeyim var ne gerek diyip yapılmayanları umursamadım. Fakat eşim ataerkil ailede büyüdüğünden herşeyi ayağına gelsin ister. Ev işlerine pek yardım etmez, hamilelik dönemim dahil evde ne var ne yok demez maddi olarak da elektrik su aidatı öder kendi içeceğini meyvesini alır o kadar.bunlara ben pek kulak asmadım uzun süre istanbulda bir arkadaşıyla ortak bir evi varmış çocuk sıkıştı diyip benden para istedi. Benim mali işlerimle de annem ilgilenir. Anneme söylediğimde annem tepki gösterdi ne yani zaten adam kira vermiyor evini geçindirmiyor bir de para mı vereceksin dedi ben zar zor annemi ikna ettim geri verecek dedim tabi 2 3 gün sürünce bana tavır yaptı.parayla ilgili problemlerimizin çıkış noktası bu oldu. çocuğun doğmadan önce bütün alışverşini tabiki de ailemle yaptım sanki çocuk sadece bana aitmiş gibi doğum parasını bile nerdeyse bana ödetmeye çalıştı desem yalan olmaz ama bu sürede tabi ailem ban olan tavrında dolayı eşime çok tavır koydular benim doğumumda çok haksız bir çıkış yapıp suçsuzken suçlu oldular. 2.5 ay evde bebeğe tek başıma baktım adam bir günde bir güne ne yedin içtin demedi bi hasta oldu 1 hafta evde yalnız kaldı o zaman sen ne yyorsun napıyosun dedi.sonra işe başladım ve kızımı işyerimi düzenleyip işe götürmeye başladım orda bir bakıcı tuttum ve hep maddi olarak hep herşeyi ben karşıladım kışa doğru işyerinde artık uygun değil dedim eve anneme ve bakıcıya emanet edip çalışmaya devam ettim. Bu süreçte çok ciddi kavgalarımız oldu evden kovdum defalarca çok uzaklaştık birbirimizden bir taraftan kızıma üzüldüm babasını görerek büyüsün istedim ama eşim kavgaların birinde zaten bana çok masraf yaptığını evin yapımında yaptığı masrafları listeleyip verdi tabi şok geçirdim parayı ver giderim dedi ve bir sürü çıkmaz.biz bu para meselesini şöyle çözelim ortak bir para koyalım bakıcı ev masrafları vs. Burdan karşılayalım dedim 1 aydan fazla sürmedi diğer ay kararlaştırdığımız paranın yarısını verdi niye az veriyorsun diyince var mı yok mu demiyorsun pazarlık mı yaptık diye tepki gösterdi.zaten genel olarak da pek kibar bir insan değilş iri cüssesiyle konuşmasıyla etrafını tehdit eder bir hali var .. Boşanayım diyorum beceremiyorum bir taraftan acıyorum bir ayrılma girişimimizde çok ağladı vs. Sizce ne yapmalıyım..
bizimde esimle maddi sorunlar yuzunden cok tartismalarimiz oldu..daha cok onun tutumsuz harcamalari filan..benimde maasim var calismiyorum..esim cok calisiyor su an allah var.. Ama biz hic bugune kadar sunu sen ode bun ben ode demedik.. Gelen hep ortakti..benim param geldiginde onu, onunki geldigindede o nun parasini harcadik yani bence sizin en buyuk soununuz en basta sen ben ayirdimi yapmis olmaniz diye dusunuyorum.yani bi erkek ne hakla sen ode ben odememe dyebilir.hadi bi bayan kendine ait para ayirdi diyelim,, bi erkek evi gecindirmek zorundadir..yani kendi karisina cocuguna giden masrafi oturup hesaplayan adama benim hicmi hic saygim olmaz.. Cok ayip cok..bence bunlari aynen soyleyin ona.. Sen erkeklik gorevini yapacakmisin yapmicakmisin deyin..
Ben 22 yaşında işyerimi açtım 22 yaşındaki halini hatırlayan var mı bilmiyorum ama hesap kitaptan bir haber zaten işe başlamadan önce anneme ben söyledim bana yardımcı olursanız bu işe başlayayım yoksa yüzüne gözüne bulaştırdıktan sonra yardım almanın alemi yok ben böyle düşünüyorum hı bu arada insanlar profesyonel yardım alıyorlar annem benim muhasebeme bakınca size niye tuhaf geldi anlamadım
maaşlı çalışan insanlar olsak sizin söylediğiniz gibi yapılabilir hatta en doğrusu fakat benim ticari bir işletmem olduğu için net bir kazancımız olmuyor.. Ben maddi konularda hatalı davrandığımı biliyorum ama işimi yürütürken eşim bana hiç destek olmuyor kendi işi olmadığında evde akşama kadar yatar.. Ben hergün ondan erken evden çıkarım eve temizlikçi gelmiyor eşiniz gitmiyor biz bu şekilde çalışamayız diyorlar..ben kendimi paralarken adama bir rahatlık geldi evlendikten sonra telefonun kapatıp uyuyordu ortak çalıştığı arkadaşı beni arıyordu ben kapıcıyı arıyordum uyandıralım diye .. Ben madiyatçı bir insan değilim ama eşimde bir nöbette gel kasada dur azıcık destek ol yok o zaman noluyor çalışsın sorumsuzluk yapmasın diyorsun iş paraya dökülüyor..