- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi Denizliche
Biraz zaman tanı belki fikri değişir.. Başarılar ve mutluluklar dilerim :)
Teşekkür ederim..bi konuşsam düzgünce anlatsam derdimi zamanı tanıcam elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz zaman tanı belki fikri değişir.. Başarılar ve mutluluklar dilerim :)
elbette bazen öyle zorlanıyoruz ki bir bilsen... Anlıyorum onu da zor durumda bütün gün aklında biz nasıl evlenicez düşüncesi dolaşıyor,Sakince tatlı tatlı herşeyi anlatmam gerek evet
Merhaba arkadaşlar,nişanlıyım ve 2014 te evlenmeyi planlıyoruz aksilik olmaz ise,fakat maddi sorunlarımız var.Bunun sebebi ise nişan öncesi ailesinin yüzüstü bırakması ve anne babasının şiddetli kavga edip babanın evden gitmesi,sorumsuz ve bencil bir kardeş te cabası... ikimizde çalışıyoruz,nişanlım ailesi yardım etmediği için nişan öncesi küçük bir kredi çekti şuan onu ödüyor,kardeş kardeş değilki banane senin nişanından ,düğününden demiş eve para vermesi için baskı yapıyor haliyle para biriktiremiyor zorlanıyor nişanlım( Benim bildiğim bir ailede biri evlenmeye karar vermişse el birliği ile evlendirilir,sonra diğerlerine yapılır )... Düğün zamanı elbette ailem elinden gelenin fazlasını yapıcak. Onun annesi ve kardeşi nişanda olduğu gibi, misafir gibi gelip gidicek yani kısacası herşeyi ben,nişanlım ve ailem yapıcaz...Maddi destek olmasa bile manevi destekleri de yok..Afedersiniz nişan öncesi g...t gibi bıraktılar ortada evlatlarını..bana yapılan haksızlıklar,iftiralar cabası... Daha önceki konumda ayrıntılı anlatmıştım neyse çok uzatmadan konuma gireyim.Benim annem ve babam ayrı annemim şu an dedemden kalan evi var orda oturuyor.Benim düşüncem evlenince nişanlımla evimde oturmak ! annem elbette bizimle oturmayacak dedemlere taşınacak yada evimizin en alt katındaki daireye taşınacak.. Bazen şaka ile karışık nişanlıma "evlenince burda otururuz ufak tefek tadilat yaparız mis gibi geçiniriz kira derdimiz yok,zaten eksiye geçicez borçlardan kısa sürede çalışırız,didinir toparlanırız" dedim ama asla asla asla oturmam diyor beyfendi..Sokakta kalırım o teyzenle aynı yerde oturmam diyor ( nesine güveniyorsa ) ... Evlenince orada oturmak bizim için çok iyi olacak diye düşünüyorum,ikimizde çalışıyoruz akşamları gelipte zaten kimse rahatsız etmez bizi (teyze,anneanne ) hemde annesi ikide bir gelemez çünkü görüşmüyorum nişandan beri. Ne yapmam gerek inadını kırmam için ? Ters bişey dediği zaman hemen sinirlenip ters ters konuşuyorum ... Teşekkür ederim
bak bunun farkındasın işte erkekler biz kadınlara söylerler ama kadınlar kadar güzel kelimelere kanarlar aslında onun bu konuda birazcık zayıf noktalarını yakalayıp tatlı tatlı kandırabilirsin çok böyle inatçı bişey değilse nişanlın inan seni haklı bulacaktır
Bazı erkekler iç güveysi gitmek istemezler onu kırmaman lazım ama evlenmek istiyorsa 2014 te en azından 1-2 yıl dayanması için ikna edebilirsin sizin evde kalması için veya evliliğinizi ertelersiniz... Ayrıca günümüzde herkes kendi düğününü kendisi yapıyor aileler hiç destek çıkmıyor o yüzden evlilik yaşının çıtası yükseldi. Millet işim olsun evim olsun sonra evleneyim diyor bence her zaman bir B planınız olsun çatışacağınıza ortak kararlar alın derim.
Canım sakın ısrar etme, huzursuz oturup kira vermemektense, bırak huzurlu mutlu yuvanızda kirayla oturun.. Maddi sıkıntı başkadır bu ailevi sorunlar bambaşkadır. Ardını alamazsın araya soğukluklar girer, eşin ezilir, bu yüzden sana patlar, ister istemez evinizin huzuru kaçar.. Dersin ''ki bırak lanet olsun keşke seni dinleseydim de evimiz yurdumuz ayrı olsaydı kirada olsaydık''.. Bu kozu ona verme, üstelik nişanlın haklı bence.. Yerinde olsam sonradan pişman olmamak için, eşini ve kendini böyle bir çıkmaza sokma.. Bu küçük gibi görünsede çok çok büyük bir sorun..