Bu açığa cıktıgında cevabı neydi?Şirketten avans çekmiş.
Bir erkek şüphelerinizi anlattığımız da size bu yakıştırmaları yapıyorsa, kesin yediği haltlar vardırBen problem çıkardığım zaman da ‘sen takıbtı yapıvak birisini buldun kendi psikoptlığın, senin kafandan uydurduğun şeyler hakkında konuşmucam’ diyetek sinirleniyor sürekli.
Ayni cumleyi yazmaya gelmistim ben deBir erkek şüphelerinizi anlattığımız da size bu yakıştırmaları yapıyorsa, kesin yediği haltlar vardır
Daha 1 aylık evlisiniz ve size kurduğu cümleler çok saygısızca
Sakın altınları vermeyin ve çocuk yapmayın
Eşiniz baba olmayı hak edecek bir adam değil
Çünkü benimde başıma gelmişti ve aldatıldığımı öğrenmiştimAyni cumleyi yazmaya gelmistim ben deCok manipule ediliyor gibi geldi konu sahibi.
Aslında aralarında bi şey olduğundan şüphelenmiyorum. Neden bu kadar koruduğunu anlayamıyorum. Kızın zaten sevgilisi var. Ve baya düzgün bi kız. Neden anlatmıyosun bana dediğimde de sonradan bana koz olarak kullandın het anlattığımı şeklinde cevap veriyorBir erkek şüphelerinizi anlattığımız da size bu yakıştırmaları yapıyorsa, kesin yediği haltlar vardır
Bir erkek şüphelerinizi anlattığımız da size bu yakıştırmaları yapıyorsa, kesin yediği haltlar vardır
Nakit olarak ödemem gereken şeyler oldu çektim dedi. Bu şeyler de benim çiçeğim arabanın süslenmesi fln. Yine bu cevapta bile para çekmesinin sorumlusu benmişim gibi hissetmiştimBu açığa cıktıgında cevabı neydi?
Eğer siz güveniyorsanız anlattıklarınızdan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum :) Acaba normal zamanda biraz kıskanç olabilir misiniz ? Ciddi anlamda kıskançlık yapan eş/sevgili bazen eli kolu bağlar. Neyi anlatsa dert anlatmasa dert insan ayırım yapamaz. Birlikte çalıştıkları için kıskançlık yapacağınızdan korkmuş olabilir mi ?Aslında aralarında bi şey olduğundan şüphelenmiyorum. Neden bu kadar koruduğunu anlayamıyorum. Kızın zaten sevgilisi var. Ve baya düzgün bi kız. Neden anlatmıyosun bana dediğimde de sonradan bana koz olarak kullandın het anlattığımı şeklinde cevap veriyor
Aralarında birşey olduğunu düşünmeseniz bileAslında aralarında bi şey olduğundan şüphelenmiyorum. Neden bu kadar koruduğunu anlayamıyorum. Kızın zaten sevgilisi var. Ve baya düzgün bi kız. Neden anlatmıyosun bana dediğimde de sonradan bana koz olarak kullandın het anlattığımı şeklinde cevap veriyor
Hem tehlikeli hem çapkınlarBöyle konusan erkekler tek bir haltbar yemiyor. Aslinda tehlikeliler, cünkü söyledikleri yaptiklari ile asla örtüsmez ve manipülatif olurlar..konu sahibinin ögrenecegi son yalani olmayacaktir
Manipüle edildiğimi o an anlamıyorum. Daha sonra başka bi şey farkettiğim zaman manipüle edilmişim ben farkındalığı geliyor. Kavga ettiğimiz zamanlarda da bunu söylüyorum. Çok manipülatifsin diye. Bu sefer de topu direkt bana atıyor. Her zaman suçluyum. Her zaman sorun çıkaran benim. Düzgünce konuşmaya çalıştığımda artık çok yorulduğunu ona huzur vermem gerektiğini. Olmayan şeyleri kafamda çok büyüttüğümü ve çok güzel giden bi ilişkimşz varken bu şekilde davranarak kendi kendime problem yarattığımı söylüyo. İlişkimiz çok iyi olduğu için küçük şeylere büyük reaksiyonlar veriyomuşum. Her şey sorunsuzmuş ve rahatlamam gerekiyomuşBöyle konusan erkekler tek bir haltbar yemiyor. Aslinda tehlikeliler, cünkü söyledikleri yaptiklari ile asla örtüsmez ve manipülatif olurlar..konu sahibinin ögrenecegi son yalani olmayacaktir
Bilakis zerre güven vermeyen berbat bir ilişkide olduğunuz için huzursuzsunuz, tepkileriniz normal, siz normalsiniz. Asıl sıkıntıda olan o şu an, siz sorguladıkça çaresizliği üstüne daha çok biniyor.Manipüle edildiğimi o an anlamıyorum. Daha sonra başka bi şey farkettiğim zaman manipüle edilmişim ben farkındalığı geliyor. Kavga ettiğimiz zamanlarda da bunu söylüyorum. Çok manipülatifsin diye. Bu sefer de topu direkt bana atıyor. Her zaman suçluyum. Her zaman sorun çıkaran benim. Düzgünce konuşmaya çalıştığımda artık çok yorulduğunu ona huzur vermem gerektiğini. Olmayan şeyleri kafamda çok büyüttüğümü ve çok güzel giden bi ilişkimşz varken bu şekilde davranarak kendi kendime problem yarattığımı söylüyo. İlişkimiz çok iyi olduğu için küçük şeylere büyük reaksiyonlar veriyomuşum. Her şey sorunsuzmuş ve rahatlamam gerekiyomuş
AAA direkt manipule ediliyorsunuz acik acik.Manipüle edildiğimi o an anlamıyorum. Daha sonra başka bi şey farkettiğim zaman manipüle edilmişim ben farkındalığı geliyor. Kavga ettiğimiz zamanlarda da bunu söylüyorum. Çok manipülatifsin diye. Bu sefer de topu direkt bana atıyor. Her zaman suçluyum. Her zaman sorun çıkaran benim. Düzgünce konuşmaya çalıştığımda artık çok yorulduğunu ona huzur vermem gerektiğini. Olmayan şeyleri kafamda çok büyüttüğümü ve çok güzel giden bi ilişkimşz varken bu şekilde davranarak kendi kendime problem yarattığımı söylüyo. İlişkimiz çok iyi olduğu için küçük şeylere büyük reaksiyonlar veriyomuşum. Her şey sorunsuzmuş ve rahatlamam gerekiyomuş
Öncesinde iliskiniz nasıldı? Manipülatif bir karakter,sevgiliyken de tartısmalarda vs yine benzer sekilde mi hissettiriyordu? bunu soruyorum cunku esim sevgiliyken hic sergilemediği hareketleri evliliğimizin ilk 6 ayında sergiledi ve bosanma esigine gelmistik.Nakit olarak ödemem gereken şeyler oldu çektim dedi. Bu şeyler de benim çiçeğim arabanın süslenmesi fln. Yine bu cevapta bile para çekmesinin sorumlusu benmişim gibi hissetmiştim
Biraz kıskanç olabilirim. Fakat bazı şeyleri kendim elde etmem gerekti. Mesela 7 aydrı fln sevgiliydik. Aynı şirkette olduğumuz için herkesi tanıyorum ben de. Bana sürekli şuna şu hediyeyi aldım şirketteki bütün kadınlara hediyr aldım sadece şuna almadım fln sürekli ne kadar centilmen kadın ruhundan anlayan biri olarak kendini anlattı. 7 ayın sonunda da yine aynı şeyleri dinledim. Ve rn son patladım. Bunları anlatıyosun ama bana faha hiç hediye almadın diye. Böyle böyle benim elde etmem gerekti bi şeyleri, beni düşünmesi gerektiğini. O yüzden kıskançlık yapıyorum. Faha sonradan öğrendi beni de düşünmeyi ama o zamana kadar benim bilinçaltıma işlenmişti değersiz hissetmek.Eğer siz güveniyorsanız anlattıklarınızdan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum :) Acaba normal zamanda biraz kıskanç olabilir misiniz ? Ciddi anlamda kıskançlık yapan eş/sevgili bazen eli kolu bağlar. Neyi anlatsa dert anlatmasa dert insan ayırım yapamaz. Birlikte çalıştıkları için kıskançlık yapacağınızdan korkmuş olabilir mi ?