Eşimle para yüzünden sürekli kavga ediyoruz

Ay bu ne ya, nasil katlaniyorsunuz? Bu ne çiglik, hasta bu adam.
Hem de ne hasta, adam çocuğu bahane ederek boşanmayı reddediyormuş, hiçbir şey almadan çekip gideceksen git diyormuş, çocuk umurunda değil aslında derdi tasası evle araba, keşkeeeee keşke daha yolun başındayken ayrılsaymış @hilal1010 daha çocuk olmadan ev araba alınmadan.

Son düzenleme:
Ya bu "çocuğum babasız mi büyüsün " cümlesinden nefret ettim.Cocugun babayla büyüyor da ne oluyor bi çikolata bile boğazına diziliyor!.Babasız büyüyen büyümek zorunda kalan onca çocuk var melek gibi babalarını kaybeden yokluğunu Herbir zerresinde hisseden çocuklar var bu cümlenin arkasina sığınmakdan vazgeçin bence!!

Benim en hassas olduğum konulardan biridir.
Şuan ekonomik kriz sebebiyle harcayamiyorum çünkü maaşlar eridi ona rağmen eşim de bir de üstüne tuz biber ekse harcamayalim diye büyük kaos çıkar evde.
Ki sizin harcayacaklariniz en temel şeyler.
Bu adamla ömür boyu zor .
Bizim bir arkadaşın eşi böyle ama kadında zamanla ona benzedi.
Şuan uyumlu çiftler.
İkisi de ağır hasarlı.
Siz de boşanmak istemediginize göre katlanacaksiniz.
Bu adamlar değişmez.

Bir arkadaşım böyle bir evde büyümüş.
Onun annesi aşırı cimri.
Kadın emekli memur eşyaları 30 yıllık.
Evi 20 yılda bir zor boyatirlar.
Akla hayale gelmeyecek pintilikler.
Ama kız bu durumdan memnun.
İyi ki annem böyle diyor.
Mal mülk sahibiyiz diyor.
Bu evlerde büyüyen bazı cocuklar bu durumu aşırı normal görüyor.
İtiraz eden de var ama memnun olan da var.

Bir insan iyiyken iyidir kötüyken kötü diye sınıflandırılmak. Bir insan ya iyidir ya kötü. Bunun ortası olmaz. Sizin kocanız kötü ama en çok da evladına böyle muamelede bulunan adama katlanan ve evladına yapılan haksızlığa ortak olan siz de kendinize bi dönün bakın derim

Valla anlattıklarını okuyunca direkt koç burcu mu diye düşündüm Erkekleri biraz tuhaf. Benimki de koç.
Benim eşim hem yükselen hem güneş koç burcu ama bu adamın tam tersi…yedirsin,içirsin,gezdirsin çok sever.cebindeki son kuruşu olsun çıkarır verir,beni ve kızımızı parasız bırakmaz.ben tüm koçlar böyle sanıyordum

Neyi oldurmaya çalıştığınızı anlamadım. Adam çocuğa aldığı çikolatanın bile lafını ediyor. Hani iyi babadır o sebeple idare edilir diyeceğim o da yok. Size zaten etmediğini bırakmamış ki. Sözlü ve fiziksel şiddette dahil buna.
Üzgünüm ama bu adamla olmaz.

Siz çalışan kadınsınız kendinize bunu mu reva görüyorsunuz gerçekten? Kendi kazandığını gizli gizli harcamak böyle hayat mı geçer? Bi silkelenin,kendinize gelin.çocuğun çikolatasına laf edecek adamdan soğurdum ben..ben çalışmıyorum böyle kocam olsa bigün çekmem,siz maaşınızla çekiyorsunuz,kendinizi sevin biraz onsuz çok daha iyi yaşarsınız

Hayatı ailesine zindan eden bir adam babalık yapsa ne olur yapmasa ne olur. Yapmaması daha iyi hatta. Çocuk babasız büyümesin olayı değil yani siz boşanmak istemediğiniz için bir bahane. Çocuk büyüyecek arkadaşının tokasından oyuncağından isteyecek, bir şeylere özenecek. Bu çocuğun her birşey istediğinde yiyeceği laflarla psikolojisi sağlam mı kalır? Çocuğunu seven bir anne böyle bir adamla evli kalmaz zaten.

Bence sizinki istisnalardan Burcu da mı koç?

Benim eşim de koç aynen bu şekilde. Burçlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum konu sahibinin eşi insanlıktan nasibini almamış işte.

Ben de Başak ve balık burcu veya yükseleni olanlardan tiksiniyorum. Babam Koç burcu’ydu hem cömertti hem yedirmeyi içirmeyi alışverişi severdi. Ayrıca ikizler burcu olanlar çok gıcık. Erkeklerden Aslan burcu görünce kaçasım geliyor sohbeti hiç çekilmiyor

Koç burcuyum cimrilik nedir bilmiyorum ama keşke biraz para biriktirmeyi bilsem burçlarla alakalı olduğunu sanmıyorum tamamen karakter meselesi, bizim evde koç balık ikizler var

Böyle bir adamı baştan beri cekmissiniz, kurtulmak yerine bile bile baba yapmışsınız.Gercekten ne olmasını beklediniz??? Bizde de böyle biri var kadına kan kusturdu cimriliginden, çocuklara asla baba olmadı resmen lokmalarini saydı.Sonuç çocuklar babalarıyla görüşmüyor,ama kadın ekonomik özgürlüğü elinde hâlâ adamı çekiyor,malını çoğaltıyor adamın Bu kafayı anlamadım , anlamakta istemiyorum..........

Ay gerçekten kolay kolay demem bunu bu forumda ama böyle adamla ömür mü geçer ya? Vallaha boşan bak keyfine. Hem cimri,hem şiddet var. Yazık etme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…