• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle para yüzünden sürekli kavga ediyoruz

Bu nasil bir dönem.bu nasıl bir gün 😳ilk 10 başlık tamamen maddiyat sorunu konusu.eskiden eşim bana çok güzel olmuşsun demedi, kaynanam eltimin yanında bana laf çaktı, aman da bebek görmeye bilmem kim gelmedi, aman sevgilim ilgisiz konulari açılırdı.o tarz dertler bile lüks oldu ülkede. 😄
Sevmiyorsunuz birbirinizi arkadaş bu nedir ? Zaten iyi niyetli bir insanla küs kalmak mümkün değil, hele hele iyi niyetli ve seni seven biriyle küs kalmak hiç mümkün değil ?.birbirinizden intikam almaya çalışan 2 düşman gibisiniz.neden çoluk çocuk yapmadan ben bu kişiye yeterince seviyor muyum diye sormaz bu insanlar.benim 1 senelik bir ilişkim var.onda da her allahın günü yeterince seviyor muyum yoksa alişkanlık, can sıkıntısı falan mı diye sürekli kendimi sorgularım.yuvarlanan taş gibi ilişkiler yaşıyorsunuz ya.o çocukları da illaki doğuracaksınız.çocuk doğtumayanin aklı basına gelmiyor bizim ülkede.nikahta keramet var derler, bence asıl keramet doğumda 😄
Ferhans ülkenin durumu seni bile normalleştirdi ha ..

Anlattıklarınız hiç normal değil. Erkeğin öyle herşeye müdahale etmesi çekilmez. Koç burcu mu?
Yorumu görünce gülümsedim konu sahibesi değilimde benim eş kişisi de koç burcu. Bu koç burçlarının her konuda bir zikri fikri var galiba ya ahsghas

Eşiniz sizi sevmiyor çocuğunu da sevmiyor bu kadar basit seven insan kendinden kısar gerekirse sevdiği giysin sevdiği yesin ister bizde durum böyle benim bir ihtiyacım varsa yada çocukların ihtiyacı olduğunda eşim için oncelik biziz kendisinin ayakkabıya ihtiyacı var ücretsiz izindeyim ev kredisi ödüyoruz tek maaşa kaldık benimde spor ayakkabım eskidi kendisinin daha çok ihtiyacı olmasına rağmen bana ayakkabı aldı oğluma mont aldı kendisine almadı babalik böyle birsey çünkü

Eşiniz sizi sevmiyor çocuğunu da sevmiyor bu kadar basit seven insan kendinden kısar gerekirse sevdiği giysin sevdiği yesin ister bizde durum böyle benim bir ihtiyacım varsa yada çocukların ihtiyacı olduğunda eşim için oncelik biziz kendisinin ayakkabıya ihtiyacı var ücretsiz izindeyim ev kredisi ödüyoruz tek maaşa kaldık benimde spor ayakkabım eskidi kendisinin daha çok ihtiyacı olmasına rağmen bana ayakkabı aldı oğluma mont aldı kendisine almadı babalik böyle birsey çünkü
Esim kendisine de almak ki 1 ayakkabısı vardır 2 3 kazağı 1 pantolonu yani kendine de almaz asla 5 6 sene aynı gömleği giyer

Esim kendisine de almak ki 1 ayakkabısı vardır 2 3 kazağı 1 pantolonu yani kendine de almaz asla 5 6 sene aynı gömleği giyer
Tamam da adam cimri o yüzden almıyor sizi düşündüğünden değil bende para konusunda tutumluyumdur hatta bazen cimri olduğumu bile düşünürüm söz konusu ailem ise eksikleri olsun istemem gözü kalsın istemem çocuklarımın gerekirse ben az alırım eksik giyinirim onların ki tam olsun isterim

Yorumu görünce gülümsedim konu sahibesi değilimde benim eş kişisi de koç burcu. Bu koç burçlarının her konuda bir zikri fikri var galiba ya ahsghas
Valla anlattıklarını okuyunca direkt koç burcu mu diye düşündüm 😀 Erkekleri biraz tuhaf. Benimki de koç.

Tamam da adam cimri o yüzden almıyor sizi düşündüğünden değil bende para konusunda tutumluyumdur hatta bazen cimri olduğumu bile düşünürüm söz konusu ailem ise eksikleri olsun istemem gözü kalsın istemem çocuklarımın gerekirse ben az alırım eksik giyinirim onların ki tam olsun isterim
Bana kızıyorlar adam tutumlu diye şikayet edilir mi diye bu devirde tutumlu olmalı zaten arabayı vermiyo belki korkuyo sana bisey olur diye ailem böyle diyo boşansan napcan arada çocuk var gidip başkasıyla evlencen bekar duran mi var diyorlar olan arada çocuğa olur diyorlar kız çocuğu büyütmek kolay mı o da gidip başkasıyla evlencek hersey daha mi iyi olcak diye düşünüyorsun diyolar

Bana kızıyorlar adam tutumlu diye şikayet edilir mi diye bu devirde tutumlu olmalı zaten arabayı vermiyo belki korkuyo sana bisey olur diye ailem böyle diyo boşansan napcan arada çocuk var gidip başkasıyla evlencen bekar duran mi var diyorlar olan arada çocuğa olur diyorlar kız çocuğu büyütmek kolay mı o da gidip başkasıyla evlencek hersey daha mi iyi olcak diye düşünüyorsun diyolar
Ya klasik Türk ailesi ödleri kopuyor bosanip başlarına kalacaksınız diye size bosanin yada bosanmayin diyemem ama bu adama bir ders şart

Merhabalar ben 7 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var eşimle evlendigimizden beri sürekli para yüzünden kavga ediyoruz eşim asla para harcamayı sevmez ben de çalışıyorum ve harcamayı severim savurganim demiyorum harcamak istiyorum ama eşim ben her bisey aldığımda küser evlendigimiz ilk sene ben çalışmadığımda para bile vermezdi eve bisey alırken sürekli ne yapcaksin diye sorardı 1 sene sonra çalışmaya başladım kendim kazanıyorum dedim ona da karışmaya başladı harcama birikim yapalım kardeşine gönderme annene verme versem bir hediye alsam küser asla konuşmazdı bende zamanla vermemeye harcamamaya başladım neyse birikim yaptık araba aldık bu sefer ona bindirmedi yine sustum bu dönemler hiç boşanmayi düşünmedim ama sonra kızım oldu kavgalar daha da arttı konu parayı da geçti her şeye karışır oldu yok çocuk az emiyo sütun yok mama ver mama verirrim neden veriyon kolayına geliyor değil mi işte onu neden verdin şu yemeği yedi mi neden az yedi herseye karışır oldu ve kavgalarımız katlanarak artmaya başladı bu dönem ayrılmayı düşündüm çünkü araya şiddet de girmişti ama yine cesaret edemedim ailem destek olmadı onlardan çok uzaktaydim yapamadım yani sabret dedim kendime sonra tayin olduk araba yüzünden para yüzünden yine kavga eder olduk eşimin okulu yürüme mesafesiydi arabayla gidip geliyordu ben 2 servis değiştirip gidiyordum arabayı ben kullanım diyince yine vurcan bir yere diye vermedi kızıma bana da iyi davranmiyordu her gün kavga ediyorduk zaten neyse ben dayanamadim ailemin yanına gittim ayrilcam diye ama 1 hafta sonra yine barıştık elimizdeki birikimle ev aldık biraz aramız düzelmisti ama şimdi yine kavgalar başladı ben araba alcam dedikçe tekrar harcama yapmaya başladıkça yine kavga etmeye başladık araba alcam diyorum ben sana para flan vermem diyor zaten istemiyorum senden para kendim alırım diyorum ben karışmam hiçbir şeyine diyor geçen hafta sonu markete gittik kızıma bir çikolata aldık 13 lira bir çikolataya para mı verilir diye herkesin içinde laf söyledi bende konuşmadım madem sen konuşmuyorsun gör bakalm surat nasıl yapılır dedi 3 4 gündür konuşmuyoruz asla gelip özür dilemez zaten hatalı da olsa anca küser konuşmaz sadce eleştirmek için konuşur bu arada dedim ya yeni ev aldık diye evde de oraya dokunmayın duvarları çizmeyin kapıyı cizmissiniz evde diken ustundeyiz akşama kadar temizlik yaptım kapıya elektrikli süpürgeyi mi çarptın diyor çizilmiş küçücük laf soylicek yer arar küs olunca da ben de adım atmak istemiyorum artık çok yoruldum bazen kızım için sabret babasız mi büyüsün diyorum bazen o kadar çekilmez oluyor ki hersey çok uzun oldu ama kimseye bisey anlatamıyorum o yüzden burada paylaşmak istedim
Daha yarısında sinir loading...
O arabayı kendı adına alsaydın keşke, bence gizliden birikim yap ayrıl bunla ömür çürür
(gerizekalı meymenetsiz karaktersiz herif demesem içimde kalır)

Kızınızın çikolatasına verilen 13 TL'ye laf edip orayı kırma burayı çizme diye tepesinde bekleyen bir babaya çok ihtiyacı olduğu için ammman babasız büyümesin evet aynen. Allah aşkına konu sahibesi yani. Bu kız büyüdükçe hareketlenecek masrafı artacak. Zaten kıza da iyi davranmıyormuş şiddet var diyorsunuz. Parçaları birleştirin.

Fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet var, annelikten vurmak var, çocuk gibi küsmek var, çocuğa ruh haline göre bi iyi bi kötü davranmak var. Var da var ve siz bu adama çocuk yapmış, ev araba alırken destek çıkmışsınız. Bravo valla ne diyeyim. Adamı cezalandırıp boşanmak yerine mal mülk ve çocuk sahibi yapmışsınız.
Kendinize acımıyorsanız bari çocuğunuza acıyın. Böyle bir evde, böyle bir baba ile büyümeyi hak etmiyor.
Gerçi sizden pek boşanmaya cesaret edecek güç göremedim ama boşanıp o adamın yaptığınız tüm mal varlıklarının yarısını alıp kendinize yeni bir hayat kurun. Bir ömür böyle diken üstünde geçmez. Huzur kalmamış sizin evde, evlilikte.

Son düzenleme:
Hiç bir şey almıyor diyemem demişsiniz. Hanımefendi zaten almak zorunda, babası. Kızınız küçük siz çalışmasanız bile tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Boşayın, herşeyin yarısını alın. Çocuğunuzun nafakasını da ödesin. Boşandıktan sonra arabanızı alırsınız. Ortak olmasın o. Zaten kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz, baba değil, koca değil eeee niye var o zaman. Bunun çenesini niye çekiyorsunuz. Bu ne böyle yapmak zorunda olduğu şeyleri lutüf gibi sunuyor birde. Ayyy sinir bozucu erkek türü,kaynana kılıklı. Hepimizin eşiyle problemi oluyor ama çocuğumuza yaptığımıza asla konuşmayız hiç birimiz. Kendimiz almayız, çocuğumuz ne istiyorsa onu alırız. Çikolata yemek her çocuğun hakkı. Öfff sinirlendim. Genelde bu tipler harcamadığı parayı ilaç parası yapar.

Back