• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİNEMA YA GİTME SORUNU..

aynen öyle
bize diyorlar ki siz çok lüks yaşıyorsunuz..
yaşıyorsak yaşıyoruz sana ne diyorum içimden..
Ayyyy:S
Ay ay ay ay.
Ay.
Sizi mi takip ediyorlarmış ya. Ne zaman anlayacak insanlar acaba "herkesin tuttuğu kendine" düsturunu?

bu hafta eşimle cem yılmazın filmine gittik
akşamında da kv deme gittik oturmaya kaynımlar da oradaydı filme gittiğimizi duyunca bozuldu baya bize neden haber vermediniz diye..
Eşimde abi bilet alırız gideriz hep beraber başka filme dedi
kaynım da hemen tamam alın siz biletleri, bizde eşimle geliriz falan dedi..
Bir de patlamış mısırlarda senden dimi yoksa gelmeyiz falan diyor..
Eltim de buna kıs kıs gülüyor..
Ben eltimi hiç sevmiyorum inanılmaz para göz ,kuruş sıçratmaz ve cidden hiç bir şekilde ne benle ne kv asla konuşmaz
Siz olsanız eşiniz için bunlara katlanırmısınız?

Not: Özür dilerim ben eksik anlattım baya olay bilet ve mısır almak değil
Olay bunların her saniye bizi yolma çabalarında..
Kendileri 5tl bile asla harcamazlar.. Ama bize sürekli ay onu yapalım bunu yapalım ama bizi evden siz alın vs derler..
olayın derini nedir bilemeyiz. şöyle okuyunca şakalaşma gibi duruyor bence...
onlar gidince sizi çağırıyorlar mı?

evlenince neden yapışık ikiz gibi kocanın ailesiyle gezmek zorundasınki böyle saçma bir düşünce olamaz yani evlenince sanırım her durumda ikili yaşam bitiyor buna izin vermeyin, insan eşiyle başbaşa bir yere gidemezmi illa dipdibemi heryere gitmemiz lazım derdim ben olsam:KK14:

Ayyyy:S
Ay ay ay ay.
Ay.
Sizi mi takip ediyorlarmış ya. Ne zaman anlayacak insanlar acaba "herkesin tuttuğu kendine" düsturunu?
ah güzel elunem sorma..
ben sırf bunlar beni takip ediyor diye bir gece delirdim sinirden ve eltimi insatgramdan tutta whatsaapa kadar sildim...
hala daha utanmadan yüzüme bakıp neden yaptın diyebiliyor..

Cimrilik kazanılan para ile ilgili değil malesef. O para beni yaşatmayacaksa ha gömülü bir küp altınım var ha yok. Hiç sevmem başkası üzerinden geçinmeye çalışan insanları.

Bir arkadaşım vardı, bu ne güzelmiş, rengi de bana pek yakıştı falan deyip karşısındakinin vermesini beklerdi. Bunu alışkanlık haline getirmişti. Ne var ki çetin kayaya çarptı. Allığım için ne güzelmiş, rengi de bana pek yakışır falan dedi; bana daha çok yakışıyor dedim kestim attım. Üstümden geçinilmesini de, birinin üstünden geçinmeyi de hiç sevmem.

olayın derini nedir bilemeyiz. şöyle okuyunca şakalaşma gibi duruyor bence...
onlar gidince sizi çağırıyorlar mı?
asla.. onların bize inanın tek kuruşu geçmez
kendi paraları inanılmaz değerlidir.
bazen eve bir şeyler alırlar balık vs onun parasını da kp hemen çıkarıp verir..
evlenince neden yapışık ikiz gibi kocanın ailesiyle gezmek zorundasınki böyle saçma bir düşünce olamaz yani evlenince sanırım her durumda ikili yaşam bitiyor buna izin vermeyin, insan eşiyle başbaşa bir yere gidemezmi illa dipdibemi heryere gitmemiz lazım derdim ben olsam:KK14:

biz onlarla hiç takılmak istemiyoruz çünkü inanılmaz rahatlar..
ben rahatsız oluyorum, eşimde bu konuda çok ısrarcı olamıyor..

Cimrilik kazanılan para ile ilgili değil malesef. O para beni yaşatmayacaksa ha gömülü bir küp altınım var ha yok. Hiç sevmem başkası üzerinden geçinmeye çalışan insanları.

Bir arkadaşım vardı, bu ne güzelmiş, rengi de bana pek yakıştı falan deyip karşısındakinin vermesini beklerdi. Bunu alışkanlık haline getirmişti. Ne var ki çetin kayaya çarptı. Allığım için ne güzelmiş, rengi de bana pek yakışır falan dedi; bana daha çok yakışıyor dedim kestim attım. Üstümden geçinilmesini de, birinin üstünden geçinmeyi de hiç sevmem.

ey maşallah buda başka bir vaka
ne kadar ayıp bişey ya..
ama siz çok güzel cevap vermişsiniz..

biz özellikle o pazar günü kv gidiyor diye gitmiyorduk aslında. Ama artık oda c.tesi geliyor ve biz gelirken de arayıp yok baklava al 1 kilo ama madodan olsun bilmem ne diyor . Eşimde bana soruyor sakıncası varmı diye bende surat beş karış yok diyorum. Ama inanın ben utanıyorum eşime hayır yok demeye..
Bunlar eşinizin akrabaları değil mi eşiniz bu kadar sessiz kalmamalı bence akrabalarına sonuçta siz o ailede gelinsiniz sesiniz bir yere kadar çıkabilir. Ama eşinizin karakter yapısı buysa ipleri elinize alın siz sesinizi çıkarın yapacak birşey yok. Madodan baklavayı siz alında biz yiyelim o kadar bütçemiz yok şuan deyin mesela. İlle birşey alacaksınız baklava dediler diye baklava almayın gidin başka birşey alın. Onlar ordan al dedi diye ordan almayın durumunuz olsada yani. Onlar size bu kadar müdahale etme, gıcık gitme hakkını kendilerinde buluyorlarsa, sizinde onlara karşı gıcık gitmeye hakkınız var.:KK12:

Bunlar eşinizin akrabaları değil mi eşiniz bu kadar sessiz kalmamalı bence akrabalarına sonuçta siz o ailede gelinsiniz sesiniz bir yere kadar çıkabilir. Ama eşinizin karakter yapısı buysa ipleri elinize alın siz sesinizi çıkarın yapacak birşey yok. Madodan baklavayı siz alında biz yiyelim o kadar bütçemiz yok şuan deyin mesela. İlle birşey alacaksınız baklava dediler diye baklava almayın gidin başka birşey alın. Onlar ordan al dedi diye ordan almayın durumunuz olsada yani. Onlar size bu kadar müdahale etme, gıcık gitme hakkını kendilerinde buluyorlarsa, sizinde onlara karşı gıcık gitmeye hakkınız var.:KK12:
Eşim aslında bazen diyor buna alamam falan diye
ama adam bunu da şakaya vuruyor..
biz bursa ya gidecektik durumumuzda öyle şahane değil..
Düşün yani feribot pahalı olur diye kara yoluyla gitmeyi tercih ettik..
Adam bizi aradı yok şunu alın netten baktım bundan alın vs dedi
birde utanmadan eltim reçel severmişte bir kasabada reçel yapılıyormusta bilmem ne..
Eşimde dinliyor ama hayretle, şok geçirdik resmen
Ama ben bu kez susamadım ve 1 lira dahi harcamam dedim , eğer alacaksan gitmeyelim falan dedim ..
Oda ben alamam banane dedi ve o zaman almadık
dönüşte bize sürekli neden almadınız parasını verirdik diyor yalandan...

kız bak kızdım şimdi he , bu baklava konusu sen alsana paranmı yok derim ben yani yada almadan giderdim sorarsa canın çok istiyorsa gelirken alsaydın derdim bune laçkalık böyle bide madodan olsun diyor ha s..ktr ..mk derdim ben hiç gelemem böyle emrivakilere :KK67:siz çok yüz vermişsiniz bunlara

kız bak kızdım şimdi he , bu baklava konusu sen alsana paranmı yok derim ben yani yada almadan giderdim sorarsa canın çok istiyorsa gelirken alsaydın derdim bune laçkalık böyle bide madodan olsun diyor ha s..ktr ..mk derdim ben hiç gelemem böyle emrivakilere :KK67:siz çok yüz vermişsiniz bunlara
hahaha ay valla bu şekil diyemem
geçtim bu şekli ben daha normal bile söyleyemiyorum..
ama tabi bu adama böyle demek lazım aslında.

hahaha ay valla bu şekil diyemem
geçtim bu şekli ben daha normal bile söyleyemiyorum..
ama tabi bu adama böyle demek lazım aslında.

valla bende normalde ünv. ögrencisi gayet hanımefendi bi kişiligim, agır, oturaklı, mesafeli:confused: ama ben 1 sene önce kendime bir söz verdim yaşadıklarımdan dolayı, hiçbir şekilde kendimden asla taviz vermicem...kim olursa olsun hepimiz yetişkin insanlarız bunlar yakışmaz bize o düşünmüyorsa ayıbı benmi düşüncem:63: öle perhize böyle lahana turşusu:KK66:

Şu kadarını söyliyim, ben sizin yerinizde olsam tam ters köşe yaparım ve 'abi surat yapacağına bi dahaki sefere siz film seçin biletleri ayarlayın, mısırlarda bizden olsun' derim. Valla kimse ksr bakmasın da eş,dost,kardeşte olsa kimse kimsenin iyi niyetine suistimal etmesin yani.Hepimiz aferdesiniz de eşşek gibi çalışıyoruz, bi sonraki maaşı zor zahmet getiriyoruz,ucu ucuna. Bi de gittiğimiz sinemada yanımızdakilerin biletini yiyeceğini içeçeğini de biz çekeceksek ohoooo... Tabi sinema bi örnek, bu para mevzularını hiç sevmem, mümkün olduğunca da adil davranmaya çalışırım. İlk sefer karşı taraf elimizi cebimize attırmadıysa kesinlikle onlara mahcup kalmak istemem bi sonraki sefere muhakkak ki aynı şeyi ben yaparım. O yüzden de yanımdaki kişileri kendim gibi düşünenlerden seçmeye de özellikle özen gösteririm. Yaptıkları ayıp.

Şu kadarını söyliyim, ben sizin yerinizde olsam tam ters köşe yaparım ve 'abi surat yapacağına bi dahaki sefere siz film seçin biletleri ayarlayın, mısırlarda bizden olsun' derim. Valla kimse ksr bakmasın da eş,dost,kardeşte olsa kimse kimsenin iyi niyetine suistimal etmesin yani.Hepimiz aferdesiniz de eşşek gibi çalışıyoruz, bi sonraki maaşı zor zahmet getiriyoruz,ucu ucuna. Bi de gittiğimiz sinemada yanımızdakilerin biletini yiyeceğini içeçeğini de biz çekeceksek ohoooo... Tabi sinema bi örnek, bu para mevzularını hiç sevmem, mümkün olduğunca da adil davranmaya çalışırım. İlk sefer karşı taraf elimizi cebimize attırmadıysa kesinlikle onlara mahcup kalmak istemem bi sonraki sefere muhakkak ki aynı şeyi ben yaparım. O yüzden de yanımdaki kişileri kendim gibi düşünenlerden seçmeye de özellikle özen gösteririm. Yaptıkları ayıp.
normalde benim böyle bir arkadaşım olsa inan neler yaparım ona
yani daha doğrusu görüşmem
ama aileden olunca maalesef görüşmek zorunda kalıyoruz

mesafe önemli şey vesselam.
eltimle bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim anlaşamıyorduk..
sonradan anlaşmaya başladık. şuan iyiyiz ama genede bir mesafe var aramızda. eşinede bahset bu durumdan ortak bir karar alın derim ben. tavrınızı o şekilde belli edin.

teşekkür ederim fikriniz için..

bir kere bana bir çakma spor ayakkabısı almıştı . Eşimde kızdı neden böyle çakma bişey aldın falan diye zaten eşim sonra parasını verdi abisine..
he birde tatillerde hep bizim arabamızı kullanıyorlar o yüzden de gelirken eltim bana ipten yapılma bir bileklik almıştı
bu arada arabamızla 2 kerede kaza yaptılar.. Ve bize sağolsunlar 1300tl masraf cıkardılar..
mmm araba alanlar zaten tam asalak Araba lükstür ödünç alınırmıı yahu? Vermeyin araba filan .At avrat silah demişler Bunlar emanet edilmez

mesafe önemli şey vesselam.
eltimle bende çok sıkıntılı zamanlar geçirdim anlaşamıyorduk..
sonradan anlaşmaya başladık. şuan iyiyiz ama genede bir mesafe var aramızda. eşinede bahset bu durumdan ortak bir karar alın derim ben. tavrınızı o şekilde belli edin.
zaten neredeyse hiç bir araya gelmemeye çalısıyoruz
ama dediğinizi yapacağım teşekkür ederim

Amaaaan hiç karışmayın onlar kardeş para da onların onlar sorun yapmıyor siz niye yapasınız ki? Ben de sandım her dk. sizinle birlikte olmak istiyorlar...

Ben cok sinir oldum bilet parasının mısır parasının şakası mı olur,kaldı ki önceden de bazı yerlere gitmişsiniz ve anladığım kadarıyla size ödetmişler..hani aralarda karışıklı ödemek filan sorun olmaz ama sürekli böyleyse hiç çekilmez..biz de insanlarla şakalaşıyoruz ama para üzerine bu tarz bi şaka hiç duymadım

V
hayır durumları çok iyi sadece eltim ben ve eşimin maaşının 2 katını alıyor..
Zaten durumları olmasa inanın gıkım çıkmaz..
valla canım şimdiden sesini çıkarmazsan ilerde daha sorun olur.bnde eltimle bir çanta yüzünden gerildim.hatta konu açtım burda herkes üstüme geldi bi sürü laf saydı.ama onun yaptıklarını gördükçe ve onu tanıdıkça yaptığıma hiç pişman değilim.başta tekpi vermezsen enayi yerine konuluyosun

konu bilet ya da mısır parası değil enayi yerine konmak,aynı durumu ben de yaşıyorum çünkü...asla ufak hesaplar yapmadım,altta kalmayı da hiç sevmem ama her seferinde senden beklenilmesi benim de çok canımı sıkıyor...sonuçta ben eşimle başbaşa bişeyler yapmak istiyorum görümcem ve eşimi kuyruk gibi her gittiğim yere taşıyamam ki...görümcemle evlilik tarihlerimiz yakın ilk evlilik yıldönümüzde bile bizim paramız yok abi bizi bi yerlere götür diyip bizle gelmişlerdi...şimdi mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum araya mesafemi koydum her seferinde sinir olmaktansa böyle kafam rahat en azından..

Back