Eşimle ortak hiç bir bağımız kalmadı

Sadece çocuk konusunda olaya bir yorum yapmak istiyorum evet çocuk ebeveynlerden biri ile yatınca eşler arası cinsellik sekteye uğruyor bu bir gerçek ama bu çocuğun gelişimini etkiliyor mu derseniz bence etkilemiyor.
6 yaşına yeni giren kızım var o da hep benimle uyur, gece yanından kalksam anında hisseder,sabah ben erken kalkarım iş için o zaman da babayı çağırır yanına, bir dönem 3 lü de yattık ama çok rahatsız oluyor uyku bölünüyor sonra eşim ya kızın odasında ya salonda uyumaya başladı , bende istiyorum odasında gitsin uyusun söylüyorumda ama nafile. Sorduğumda korktuğunu söylüyor karanlıktan vs değil korkusu içsel bir durum. Biz alıştık bu düzene ,çocukken bende uzun yıllar bu şekilde uyudum sonra da kendi isteğimle odamda yatmaya başladım.Birde eşimin bazı sağlık sıkıntıları var öncesinde de çoğu zaman salonda uyuduğu tv karşısında yada gece kalkıp salona geçtiği çok oluyordu yani hep dipdibe aynı yatakta uyumuyorduk.
Zamanı geldiğinde zaten kendisi istemeyecek anne ile yatmayı sizin ilişkinizde asıl sorun eşinizin evle alakalı kalan işlerde sorumluluk üstlenmemesi ve size karşı uslubunun yersiz olması bence.

Çocuklar bu ayrı yatamama mevzusunda biraz bizim taviz verisimizden besleniyor.
Zamanı gelince demişsiniz ama zamanı gelmiş geçiyor
sonra daha çok zorlanabilir ufaklık

Çocuklar bu ayrı yatamama mevzusunda biraz bizim taviz verisimizden besleniyor.
Zamanı gelince demişsiniz ama zamanı gelmiş geçiyor
sonra daha çok zorlanabilir ufaklık
Artık yavaş yavaş bilinçleniyor, korkularını atıyor üzerinden belki kışa kadar bir süre daha bu durumda takılabiliriz. Yazın zaten 2-3 ay bizimle değil yazlıkta kalıyor. Gece 10 kez kalkmaya uykumun bölünmesine vs. şu aralar hiç hazır değilim, herkes rahat rahat uykusunu aldığı için benim açımdan eşimle uyumamak sıkıntı değil

Anladım.yaza çözersiniz umarım

Çalışan kendi kendine yetebilen Bi insansın madem kimseyi dinleme hayatını yaşa ben 19 senedir senin yaşadıklarını yaşıyorum benim iş imkanım da yok ailemde.çok çektim bir oğlum var bana şimdi diyorki boşuna cabaliyorsun sen bu adamı zamanında bırakacaktın

Şu aynı yatak olayının abartıldığını düşünüyorum.bu sitede hayati önem taşıyormuş gibi anlatılıyor. Sonuçta sen ben gibi insanlar kat kat villalarda oturmuyoruz. Küçücük evlerde temas etmek, ilişki kurmak isteyen kurar şimdi bahaneye gerek yok. Evli değilim ama sevgilimle bir süre yaşadım ikimiz de aynı yatak işini sevmiyorduk. Birbirini isteyen çirftler bir iki dokunuşla bile harekete geçer. Ben ne yapayım aynı yatağa kalan ilişkiyi.yeterli çekim ve sevgi yok demek ki arada.iki adımlık karşı odada olup harekete geçmeyen adam yatağâ girince mi harekete geçecek yani.hayat bu kadar basit birşey mi ? Üstelik sadece uzaklaşma da yok burada.saygısızlık, küçümsene ve alaya alma var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size hiç saygısı yok böyle biriyle nereye kadar

Masallah ne akilliymis oglun ama vakti zamaninda biraksan belki sana simdi hesap soruyor olacakti… birseyler yasandiktan sonra konusmasi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…