Eşimle ortak hiç bir bağımız kalmadı

oturmuş işyeri bilgisayarına online bi oyun yüklemiş counter strike oynuyor (15-25 yaş aktivitesi, kendisi 37 yaşında),
İste sana onun zevk aldigi seyler sanki cocuk oyuncagiymis gibi geliyor..
37 yasindaki adam 15 yasindaki cocuk gibi oyun oynuyor seklinde dusundugun icin problem cikiyor.
Oyunun bir yasi yok,arzu eden oynar.
Fazla vakit harciyor dersen,bana alaka gostermiyor dersen ayni cati altinda bulusuruz.O ayri.
Ama kocanin yapmaktan zevk aldigi seyleri kucumsersen zaten anlasamazsiniz.
"32 yasinda kadinsin,oturup cizgi film mi izliyorsun" deseler benimde canim sikilir.Arzu edersem izlerim,zevk benim degil mi?
Burada Esinin hatasi seni ihmal etmesi,yeterli ozeni ve ilgiyi gostermemesi.Senin hatan ise onun zevklerini\hoslandigi seyleri basite indirgemen,degersiz gormen
 
Sevgi bitmiş .
 
Esinizin maddi olarak verdiği rahatlıkta vazgeçmek zor geliyor bence Size
 
Eşle durumunuz dan önce çocuğa yorum yapacağım.

7 yaşında çocuk için bir de büyüyene kadar yatsın demişsiniz daha ne kadar büyüyecek?

Çocuğun gelişimine de zarar veriyorsunuz bu şekilde.

Çocuğun sizden ayrılması için koca desteğine ihtiyacınız yok ki. Siz de basbaya kocanıza yatmak istememiş çocuğu bırakmamışsınız.

Son olarak da evliliğim 7 yıla yaklaşıyor 9 10 yıllık evli arkadaşlarım da var bu yaşadıklarınız normal değil. Birbirinize saygınız kalmamış. Küfürler aşağılamalar..

Sizin maddi geliri iyi kocadan iyi bir nafaka alabilecekken kendiniz de çalışıyorken küçük bebeğiniz yokken(hoş size göre hala bebek) boşanırsam ailem arkamda durmaz demeniz hiç hiç normal değil.
 
Bence ikiniz de birbirinize kızgınsınız..ikiniz de bir diğerini "hayatımın içine eden insan" gözüyle görüyorsunuz ve kızınız yüzünden kendinizi bir arada yaşamaya mecbur görüyorsunuz. Eğer bu şekildeyse ve boşanmayı da göze alamıyorsan sakince oturup konuşabilir misin .."beni aşağılamana ,küfürüne katlanmak zorunda değilim.Kızımız küçük , ikimizin aynı çatı altında olduğu bir ortamda büyüsün istiyorum ..insanlar ev arkadaşı olarak bir araya gelebiliyor ,aynı çatı altında yaşayabiliyor ..bana sevgin bitmiş olabilir ama saygıyı koruyamazsak kızımız kendisine böyle davranan bir erkeği ilerde normal görecek " diye? Bunları konuşurken daha önce affettiğin olayları da ısıtıp ortaya koyma derim .Arkadaşım bu şekilde bir düzenleme yapmış ...Arada geçen zamanda herşey düzeltmemiş ama adamın tavırlarında biraz iyileşme olmuştu..arkadaşım doktorasını tamamlayınca da boşanmışlardı.
 
Son paragrafinizdaki soruya cevaben hayır böyle değil. Bu normal bı 9-10 yıllık evlilikte olağan sorunlar değil.
Çalışıyorum demişsiniz,çocuğunuzda nispeten büyük. Neden katlaniyorsun bu adama? Boşanma dilekçesini önüne koy bakalım durumu düzeltmek için çabası olacak mı. Eğer olmazsa sal gitsin bu adamı.
 
Eski konularınıza baktım, yıllardır benzer şikayetiniz var. Size hakaret eden, değer vermeyen bir eş. Ama aynı ağzı bozuk adam kadın iş arkadaşıyla bebeğimli canımlı ileri seviye konuşmalar yapabiliyor!

Ev ve çocuk sorunluluğu sizde, eşiniz ise kafasına göre yaşıyor, ben o süpürgeyi direkt kafasına geçirmiştim sanırım. Hiç anlayış kelebeği olamam bu konuda. Biri tüm yükü çekerken diğeri canı nasıl istiyorsa o şekilde yaşayamaz aynı evde.

Sizinde hatalarınızı olabilir, hâlâ kızınızla uyumanız hem onun hem sizin için yanlış. Bunu değiştirmek için eşinizin onayına ihtiyacınız yok.
Evliliğiniz normale döner mi derseniz, ortada ona değecek bir adam göremedim ben.
 
Şöyle ki sizin de hatalarınız var bence. Bir şeyler değişsin istiyorsanız önce kendinizi değiştirmeniz lazım. Verdiğiniz örneğe gelelim adam oyun oynuyor o an. Sizce önemli veya değil elinde işi var. Çocuk aktivitesi bile olsa onunla meşgul olmaktan memnun. Ha kitap okumuş ha dizi izlemiş ha oyun oynamış. Siz diyorsunuz elindekini bırak yatağı çek. Sonra yapsanız olmaz mıydı? Ha adamın cevabı zaten komple yazmış, çok saygısızca. O noktada hiç haklı tarafı yok.

Çocukla uyumak en büyük hata zaten. Neden çözümü eşinizden beklediğinizi zaten anlamadım. Siz kendiniz çözemiyor musunuz?

Boşanmak istiyorsanız da çalışan kadınsınız. Çocuğunuz küçük değil. Aile desteğine zaten ihtiyacınız yok.
 
Hic bir evlilikte ne kadar monoton da olsa espriler bir tarafi asagilayici ve incitici olmamalı.Bu evliligin rutini olamaz.Ömrünüzü bununla heba etmeye degmez zaten.
 
İki çocuğumuz oldu hiç yatak ayırmadık.. Yatağı çeker misin dediğinde o hakaretler ne öyle?? Kavga ederiz arada ama hakaret etmeyiz.. Herkesin rutini böyle diye düşünmeyin. Sizinki evlilik olmaktan çıkmış. Bugün kardan dolayı çıkamayız diye düşünüp evde italyan gecesi yapıcaz mesela..
 
Sizce de bı anormallik yok mu? Eşiniz nerede uyuyor o da memnun mu bu durumdan?
Tabıkı memnun degıl ama anlayışla karşılıyor esım benım cocuklar benı bırakmıyor ben de onları bıraz da keyfime duskunum gece acıkıp yemek yeme kk ya gırme ama esımle bır problemimiz yok evıne esıne baglıdır
 
Valla ben de 9 senelik evliyim.
Benim esimde spor olarak cene kaslarını calıstırmayı seven bi tip(yanı herseye dırdırlanmayı)
Ben kolundan tutup balkona cıkarıyorm böyle zamanlarda(bunu da yeni buldum)Söylen simdi diyorm bosluga.
Yani onun cenesini cekmek zorunda değilim kusura bakmasın
Ayrıca ev islerine kendince yardım ediyor,en büyük artısı cocukla ilgilenmesi.
Ben yarım gün calıstıgım iicin isten geldikten sonra cocuk onda.
Oyunu ,kitabı ben karısmıyorm(Kızım 30 aylık)
Psikolojik siddet var sizde.
Yani adam nasıl esprilerini benim üzerime kurabilir ne münasebet?
Herhlde cok fazla güveniyor gidemeyeceğinize.
Nasıl gidilir göstermek lazım.
 
7 yaşındaki çocukla yatmak nedir ya. Koca kız olmuş herkesin yatağı ayrı demeyi bilmelisiniz.
Ne şartla olursa olsun eşimle ayrı yatsam içim içimi kemiriyor.
Evet küfür hoş olmamış ama siz de hiç yapıcı değilsiniz bence. Onsuz yemek yemişsiniz, beraber içmek için çay yapmış bi teşekkür etmemişsiniz.
Bence evliliği monotonlaştıran siz olmuşsunuz.
Annem bekarken oturup tv izlediğimde sürekli iş buyururdu ev topluydu bi gün süpürmese olmazmış gibi dır dır söylenirdi delirirdim ya.
Eşimde batak oynuyor telefonda bi kez olsun rahatsız olmuyorum çünkü evde herkesin bi alanı var zevklerine de ortak oluyoruz evlenerek aslında. Oyunu fazla kaçırdığında sırnaşırım yüzünü gözünü severim öperim hep hemen bırakır. Uykum geldiğinde onu asla oturma odasında bırakmam benimle aynı anda yatmak zorunda uyumasa bile biraz sizde gayret gösterin. Bence..
 
Evinizin bir duzeni olsun. Mesela temizlik yapilacak zamanlar belli olsun, kimin ne yapacagi belli olsun iş bolumu olsun.

Mesela hafta sonlari evdeysek cumartesi esimin kahvalti hazirlama gunudur, pazar benim kahvalti hazirlama gunumdur bunu bazen 1 haftasonu eşim, bir haftasonu ben hazirlama seklinde de yapiyoruz. Birlikte temizlik yapacaksak şu gun temizligimiz var diyorum onceden haber veriyorum birlikte yapiyoruz.

Tutup ben de kendime vakit ayiriyorken eşim elinde supurgeyle başimda dikilse sinirlenirim. Eşiniz %100 hakli demiyorum zaten konuşma tavri ve kufur etmesinden kaba bir adam oldugu belli ben olsam yaninda durmak bile istemem değmez ama boşanirsam ailem yuzume bakmaz vs diyorsunuz bu yuzden illa o evde duracaksaniz en azindan bir de duzen kurmayi deneyim derim.
 
7 yaşında çocuğun annesiyle yatması normal değil bence evvela bunu çözün

Eşinizle anladığım kadarıyla ipler kopmuş

Ayrılmak istiyorsanız ve maddi geliriniz varsa eşinizde nafaka ödeyebilecek durumda ise ailenizin desteğine ne gerek var ki ?
 
eğer boşanmayı düşünmüyorsanız, aşağılama konsunu halletemeniz lazım . konuşarak olmadıysa dalga geçtiği konulara dikkat edin . onun eksk olduğu konuyu bulum uygun zamanda eleştirin . konuşmayın yerinde hafif dalga geçin . kendini sizden üstün görüyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…