- 29 Eylül 2020
- 205
- 70
-
- Konu Sahibi papatyaskk
Ekonomik özgürlüğün var mı? Yoksa bir şekilde eline para geçecek bir meslek edin. Birikim yap.Kızlar iyi geceler ;
Eşimle yine aileler yüzünden tartışma yaşadık ailem farklı şehirde çocuğumuzun doğum günü İçin geldiler tabi onun ailesi de geldi onlarla aynı şehirdeyiz eşim bi anda bana cephe aldı ben ailemle geziyormuşum onun ailesiyle gezmiyor Muşum vs vs birçok örnek bu gibi hep bi kıyaslama .. ailem zaten senede 1-2 gelen insanlar halbuki eşimin ailesine gidiyorum da ama adım gitmedi oluyor kendi annesi sırf oğlunu görmeye pazar günlerini gelmek istiyor benim için geldiği bile yok ama sonuç yine ben suçluyum .. bunlardan dolayı eşim bana karşı bi uzak soğuk ( her anlamda) küs değil konuşuyor ama suratı sirke satıyor bana karşı bi muhabbetimiz kalmadı resmen iki kişilik yalnızlık yaşıyorum doğum günüm yaklaşıyor kesin kutlamaz da eşim de ailesi de bunları bahane ederek saçma sapan kuruntulara takıntılara girdim boşanmak istiyorum ama onu da beceremiyorum Allah aşkına napcam ben Bi yol gösterseniz
Bu bir boşanma sebebi değilki. Eşinize sert çıkın biraz. Yılda 2-3 kere gelen aileniz tabiki misafirdir ve gezdirirsiniz.Kızlar iyi geceler ;
Eşimle yine aileler yüzünden tartışma yaşadık ailem farklı şehirde çocuğumuzun doğum günü İçin geldiler tabi onun ailesi de geldi onlarla aynı şehirdeyiz eşim bi anda bana cephe aldı ben ailemle geziyormuşum onun ailesiyle gezmiyor Muşum vs vs birçok örnek bu gibi hep bi kıyaslama .. ailem zaten senede 1-2 gelen insanlar halbuki eşimin ailesine gidiyorum da ama adım gitmedi oluyor kendi annesi sırf oğlunu görmeye pazar günlerini gelmek istiyor benim için geldiği bile yok ama sonuç yine ben suçluyum .. bunlardan dolayı eşim bana karşı bi uzak soğuk ( her anlamda) küs değil konuşuyor ama suratı sirke satıyor bana karşı bi muhabbetimiz kalmadı resmen iki kişilik yalnızlık yaşıyorum doğum günüm yaklaşıyor kesin kutlamaz da eşim de ailesi de bunları bahane ederek saçma sapan kuruntulara takıntılara girdim boşanmak istiyorum ama onu da beceremiyorum Allah aşkına napcam ben Bi yol gösterseniz
1 hafta boyunca sabahtan çık evden akşama kadar onlarla takıl ev temizlik yemek hiç bir seyle ilgilenme aklı basina gelsin.Kızlar iyi geceler ;
Zaten aileniz ayrı şehirde. Kırk yılın başı gelmişler. Eşinizin ailesine de gidiyormuşsunuz. Ama niye benim ailemle gezmiyorsun kendi ailenle geziyorsuna dönmüş konu. Böyle ana kuzusu olan, eşinin kendi ailesi olduğunun bilincinde olmayan biriyle ömür geçmez. Maddi yatırımın ya da çalışma imkanın var mı?Burada nice kadınlar nice meseleler var aldatma, şiddet, hor görme vs. o insanlar boşanmayı düşünmez cesaret etmezken sizin evliliğinizdeki incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler boşanmaya doğru yol alıyor ya aklım almıyor. Sizi suçladığımı sanmayın. Ama gerçektende halledilmeyecek şeyler değil. Suç eşinizde ailesiyle her pazarı geçirmek zorunda değilsiniz. Evliliklere tarafların kök ailesi müdahil olmamalı. Bu sınır korunamııyorsa ya da yapamayacaklarsa kimse evlenmesin. Yalnızlık çekmenize üzülüyorum ama eşiniz düzelmeyecekse önce belli bir tavırda davranın. Bir anda böyle bir konuyla bitiyormuş gibi olmasın. Onu hiç sallamayın mesela gitgide daha neşeli olun, evde hobisel şeyler yapın, kitap okuyun gitgide bu odak noktasından çıkın ve oda bunu görsün. Bu arada size sataşacaktır ama asla kavga etmeyin güzelce tek seferde söyleyin herşeyi. mesela aileni anneni özlemiş olabilirsin gidebilirsin yanlarına diye hatta orda kalmak sana iyi gelebilir bile diyin. İllaki size gelmek isterlerse bırakın gelsinler güzel bir çay demlersiniz herkes kendi çayını alır çekilir köşesine sizde elinizdeki hobiyi yaparsınız. Böyle bir taktik yapın bakalım değişen olacakmı
Kendi ailenle gezip benimkiler ile gezmemek ne demek. Onun silahı ile sizde vurun sizde eşinize senin ailenle her pazar görüşüyoruz benim ailemle görüşmüyoruz gibi daha bir çok örnekte karşı savunmaya geçin sizinde bu konuda şikayetçi olduğunuzu kendi bencilliğini anlar diye umuyorum. Ayrıca bu düşünce yapısı bir erkekten çıkmış olamaz bunuda bir sorgulayın..Kızlar iyi geceler ;