- 14 Şubat 2025
- 40
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraawyldz
Arkadaşlar içim çok dolu ve kafamda karışık 2 yıldır evliyim bu sene eşimde farkettiğim ama bir türlü konuşup halledemediğimiz sorun var.Eşim arkadaşlarıyla buluştuğunda bir şeyler içiyor ve aldıgı maaşı parasını çekıyor ama neye harcadığını söylemıyor aç gelıyor çünkü az meblada para değil bu ay sonunda da sıkıntısını biz çekıyoruz neyse çıktığında saatlerce telefonumu açmıyor bu durumdan rahatsızım defalarca konuşmama rağmen aileside dahil düzeltemedi ve uç diye bir madde kullanmaya başladı. Ailesi benim uydurduğumu söylüyor ama ben eşimin mesajlarını görüştüğü kişilerle dahil bu durumu öğrendim.Çıkıp bu haltı içme diye diye dilimde tüy bitti en son hala yapmaya devam ettiği için bende tak etti baba evine çıkıp geldim .Şimdi ailesi yalvarıyor gel bir şans ver evine dön diye eşim ise hiç çabalayıp aramadı yada umrunda bile olmadı diye düşünüyorum Dört gün oldu ha kayınbabam bugün aradi, oglu Hiçbişey yapmadıgını ve benım bagırtımdan rahatsız olduğunu söylemiş ona evet benimde hatam sinirlenince küfür ettim eşime dayanamadım o konuda hatalıyım haklı ama benımde psikolojım bozuldu kayınbabama böyle evlilik olmaz oglunuzla konuşun dedim oda yalvardı eve dön diye .Açıkcası dış göz olarak bir yorum bir düşünce beklıyorum sizden ne yapmalıyım.