EŞİMLE NEOLACAĞIZ BİLMİYORUM

Konuda olmayan tek şey mantık

Konunun dışında bir şey dicem sinir oluyorum çünkü. Benim kocam cemaatçi yok dinini bilen yok namazına düşkün deniyorda her haltta çıkıyor altından o nasıl oluyor. Bir şeyi kişiyi anlatırken böyle söylenince ne oluyor o bir melek mi oluyor günahsız. Biz cemaatçi olmayanlar da dinsizler olarak her haltı yiyebilme potansiyelli görünüyoruz demi sizlere göre. Daha fazla konusmicam. Hala ne yapabilirim diyorsunuz. Tost yapın kocanıza yersiniz ne diyelim.

Aslında hanzo olmasına da gerek yok. Bir tane bile ortak noktası, konuşacak ortak konusu olmayan insanların sırf evlenmiş olmak için evlenmesi de üzücü.

Şey gibi rastgele iki insanı bir eve sokuyorsunuz alın bu sizin hayatınız yaşayın. Sonra ömür boyu mutsuzluk.

Ne yazık ki, ülkemiz evliliklerinin yarısı böyle galiba. Evet, hanzo olmasına gerek yok. Uyumsuz, birbirini tanımadan çok sayıda evlilik gerçekleşiyor.

Gerçekçi olalım. Bu adamı değiştirecek bir sihirli değnek yok. Ya böyle kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Başka hiçbir ihtimal yok. Ayrıca adam sizi açıkça sevmiyor. Onun için de mantık evliliği olmuş.

Ben boşanırdım. Sizi bilemem. Evde suratı beş karış oturan adam elin kadınına işve cilve yapıyorsa, kapı orada. Yalnız diğer kadının kocası da çok medeni adammış helal olsun, karıma mesaj atma diye uyarmış. Bu konuda mantıklı olan tek kişi olabilir. O da boşanmalı mesela. Herkes boşanmalı konudaki. Ne biçim evlilikler bunlar böyle.

Aileniz sizi sevmedi değil mi?

Hep görünmez oldunuz. Elinizden gelen herşeyi onay almak için yaptınız ama yaranamadiniz. Ne anne nede babanız size hiç değer vermedi. Sizinle oynamadı.

Çok üzgünüm. Siz artık kendine değer verme zamanı gelmiş hatta geçmiş bir insansıniz. Kendinize değer verin. Siz olmadan olmaz. "Sizi" bulun.

Neyi sever, ne mutlu eder? Gelecek planları ne ?

Bunları bulmadan Ahmet gider, Mehmet gelir... Önce siz kendinize saygı duyun. Sonra çorap söküğü gibi gelecek

siz benı yargılıosunuz belkı suan ama sadece ısı ıyı dıye degıl allah korkusu var ıyı bırı dıyede

maaş 1 birim, adamin.geliri 5 birimdir. Rahat yaşarız tatillere gideriz diye düşünmüştür

Bile bile lades derim
Yok cemaatçiymis herşeyini annesi almış etmiş, mileltin karısına kızına sarkıntılık eden evrilmemiş, hayatı görmemiş insanlarla sorumluluk alıyorsunuz yazık gerçekten birde çocuk yapmişsiniz böyle bir ortamda buyumek zorunda kalmış.
Çocuk hayata gelmeden fragmanı gösterselerdi geldiği yerden geri dönerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…