Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Bence espri yapmış. Esi giydirmiyordur zaten kendisi giyiyordur
En karismayan erkek bile bikiniye üf püf yapar illaki.
Konuyla ilgili fikrim yok öylesine bakarken mesajınızı gördüm cevap vermek istedim. Benim kocam mayo giymeme karışıyor üf püf yapıyor, teyzeler mayo giyer giy bikinini gözünü seveyim diyor

Tamam işte,bu konuyu hayatınızdan ne zaman çıkaracaksınız . İstemiyorum demişsiniz neden konu gündemde. Takıntılı birimisiniz anlam veremiyorum
Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor

Bikiniye üf püf yapmaya birçok erkek var çoğu arkadaşım bikini giyiyor
Ya bende giyiyorum ama esim evlenince giymeyeceğimi düşünürdü. Sonra giydim hep ben..
Çocuk oldu, çocuklu kadın giymez diye düşündü. Yine giydim.
2. Çocuk oldu. Bikini giymeye devam ettim.
Öyle karışan bir tip değildir. Yanımda o olursa özellikle hiç karışmaz.. Hatta kıyafetlerim yüksek bel ve kisa sweet şeklindedir. Böyle mi çıkcan der bazen tek çıkıyorsam. Evet derim uzatamaz. Aslında popo ve bel açıkta dursun istemiyor pek. Ama ben once sen kendi totona sahip çık dediğim için karışamaz. Annemde esime neden karismiyorsun hala genc kiz gibi giyiniyor der hatta Napiyim anne oyle istiyor ben karisamiyorum der. Ayrıca bende bazen derim bikini giymemi istemez diye bir ortamda. Hatta giydirmiyor ama ben giyiyorum derim.

O değilde; kaç yıl once yapılan bir yoruma bilenmen çok manidar. İnsanlar değişebilir. Ama senin sevgilin gibilerin degistigini hiç görmedim.

Şu giydirmiyor ama ben giyiyorum lafını ben hiç anlamıyorum her yaz tatile gidiyor kusunuz mesela adam siz bikinide ısrar ettikçe o yaz tatile götürmez olur biter yada bikini aldıysanız alır atar belki size gider mayo alır nasıl oluyır bu giydirmeyen adam giydirmiş oluyor

Anneniz neden karışmasını istiyor genelde aileler çocuğuna karışılsın istemez

Konuyla ilgili fikrim yok öylesine bakarken mesajınızı gördüm cevap vermek istedim. Benim kocam mayo giymeme karışıyor üf püf yapıyor, teyzeler mayo giyer giy bikinini gözünü seveyim diyor
Benim de öyle ki mayokini çok severim bi salmadi rahadinnan göbeğimi kamufle edeyim

İyi yapmissiniz. Ne güzel tebrik ettim Zaten güzel göründüğünü bildikleri için istemiyorlar. Sizinki ne guzel icraata dökmüş. Yas aldıkça hayat tarzı ve inanislar değişiyor. Biraz bununla da alakalı. Kaç yasinda evlendiniz?

Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor
Irmikcigim bende muhafazakar bir ailenin geliniyim. Hatta esimin tum sulalesi boyle. Eşimle bir anlasmamiz var, sadece ailesinin yaninda şort, kisa etek giymemem, bunun disinda bana karismaz. Hayat tarzlarimiz oldukca farkli. 20 30 kisilik misafirleri kucucuk evlerde kolayca yatili agirlayabilen, ellerinden her iş gelen, her yemegi pogacayi boregi yapabilen, kisacasi hizmette kusur etmeyecek şekilde büyütülmüşler ve kapalilar. Evlenirken ailem ailesiyle oturup ciddi ciddi konustu. Kalabalik sevmez, kalabalığa yemek hazirlayip hizmet edemez, rahat yetisti boyle seyler beklemeyin dediler. Oglumuz sevmis, saygi duyariz dediler ve simdiye kadar hicbir problem yasamadik. Yazin birkac gun pantolon giymek beni zorlamiyor. Ancak kendi hayat tarzlarini oldugu gibi bana dikte etselerdi bu evlilik asla yurumezdi. Bu konuyu cok yonlu degerlendirmen gerekir. Calisma hayati, misafir ve hizmet, sosyal hayatin herseyin kısıtlanacak. Eger bu yönde bir meyilin varsa anlasirsiniz, sorun yasamazsiniz. Boyle bir meyilin yoksa evliligin yürümez, keske 6 7 senemi çöpe atsaydim dersin. Bu yuzden insanlarin mesajlarini didikleyip ortaya cikarmanin bir anlami yok. Hayat senin hayatin, neye ne kadar katlanabilecegine kendin karar ver.

27’de evlendim. Evlendikten sonra salak salak sormuştum bi de şort giymem seni rahatsız eder mi diye çocukluk... Niye etsin, ben seni tanıdığımda şort giyiniyordun, sevgili olduğumuzda giyiniyordun, evlenmeye karar verdiğimizde giyiniyordun imza atınca ne değişmiş olabilir ki dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…